Minyuu elveszett!

Igaz, már két éve veszett el, de hátha látta azóta valaki.
7 év körüli, ivartalanított kandúr, a nyakán volt egy seb, és még a varratkiszedés előtt veszett el, tehát benne van a cérna a nyakánál.
Gönyű környékén veszett el.
Nagyon okos cica „volt”, sajnos csak volt, de remélem jól van valahol máshol egy jó helyen. 🙂

minyuu(kukac)freemail(pont)hu

minyuu_wp_071010.jpg

7 hozzászólás ehhez: “Minyuu elveszett!”

  1. kalajmaia írta:

    de még az enyém nem szökött el!!!

  2. kalajmaia írta:

    ez pont olyan mont az én cicusom

  3. Gittkai írta:

    Szia Sally! Nem akarok hiú ábrándot kelteni,de úgy gondoltam, mégis írok.Nagyon szeretem a cicákat,jelenleg is 6 cica gazdija vagyok.Ez a cica,jött,hogy honnan nem tudom,lefényképeztem,de nem túl jó a kép,és gondoltam,hátha keresik,mert nagyon szép cica.Szép szeme van,úgy is hívom,”szép szemű cica”.Kb 1-2 hónapja van nálam.Hasonlít nagyon a Te cicádra,kielemeztem fényképről,de azért nem biztos.Lécci küldjél már a mailra még képet,így tudnám azonosítani.Üdv.Egyedül a távolság óriási,de kocsival el lehetett hozni,nem kizárt.Én örülnék a legjobban,ha hazatalálna,és ő lenne.

  4. Sally írta:

    Köszönöm szépen!Aranyosak vagytok!Már írok is Gyurinak!:)

  5. Cica írta:

    Vagy a talaltcica(kukac)freemail(pont)hu mélcímre is küldheted.

  6. Enikő írta:

    Szia! Írd meg a cica paramétereit, meg küldj egy fotót a gyorgy(kukac)erdesz(pont)info e-mail címre, és Gyuri felteszi neked erre az oldalra. Kitartást, és sok szerencsét a cica megtalálásához.

  7. Sally írta:

    Sziasztok!Nem tudok belépni,ezért írok ide.Szeretném meghírdetni,hogy eltűnt a cicám.Hol,hogyan kell?Lehet csak én nem látom,egy kicsit ideges vagyok…Segítsetek!Köszi!

Írj egy kommentet