Zséda

1,5 év körüli szuka, keverék kutya, oltva, chippezve van.
Külső jellemzői: Rövid szőrű, rövid farkú, zsemle színű.

Tulajdonságai: teljesen szobatiszta, okos, tanulékony, nagyon játékos, hűséges.
Szeretetéhes, szereti ha nap 100%-ban vele foglalkoznak, játszanak vele, (akár reggeltől estig is eljátszana), imádja ha simogatják.
Szeret kutyákkal játszani, kergetőzni, futkározni, birkózni. Minden fajta, féle kutyával jól kijön, nem számít a nem, vagy a kor.
Cipőket, ruhákat nem rágja szét, se bútorokat, nagyon jól viselkedik bent is. De zoknival, plüss, textil játékkal szívesen játszik. (Mi csináltunk neki egy „ágyat” takaróból, neki az biztonságos hely, mindig azon alszik)
Mindenre csodálkozik, az ember szinte minden mozdulatát figyeli. Számára sok minden új. (Hajszárítótól, porszívótól még fél.)
Mindent megeszik (legalábbis ezt tapasztaltuk.) Száraz kutyakaját adunk neki konzervvel, esetleg tésztával, vagy rizzsel, de levest is megeszi.
Pórázon nagyon szép közlekedik, az „állj”, „marad”, „gyere ide”, „ül” szavakat tanulja, sőt már meg is csinálja.
Nagy a mozgásigénye, ha tehetné mindig futkározna. A bottal is jól eljátszik kint.
Mi már két nap után elengedtük (csak olyan helyen ahol nem tud kiszaladni az útra, s biztonságos), hogy kutyákkal játszon. És ha szóltunk neki mindig visszajött, de új gazdinak ez még korai lenne, mi már nagyon régóta ismerjük.

Imádom Zsédát, csak a legjobbat akarjuk, ha kertes házban laknánk, nem tudnék lemondani róla, de csak a legjobbat akarjuk neki, mert megérdemli. Igazi család kedvence, aki hűséges, és ragaszkodó.
Csak olyan gazdit szeretnénk neki, aki tud vele foglalkozni, tud vele játszani, van türelme hozzá, és boldog lesz vele hosszú távon, mert ez a kutya is megérdemli.

Telefon:
70-313-0847, 70-580-7715


Írj egy kommentet