Harcos és Mürge segítségért kiált… SOS!

Ma hoztak nekem egy árokban talált kiskutyát, akit vagy nagyon megvertek, vagy megharapták, kis torkán nagyra nőtt tályog duzzanata látszik, nyakában egy vágásig húzott cipőfűző volt, kis szívében pedig rengeteg félelem. Azonban a simogató kezek közt megnyugodott, gyorsan hozzászokott a szeretethez. Harcos már megküzdötte a maga csatáját rövid életében, most már békességre, kiegyensúlyozottságra lenne szüksége. Valakire, aki meggyógyítja, aki szereti és vigyáz rá. És akkor Harcosnak is lenne kire vigyáznia, mire felnő. Mert hogy ő egy kölyök, és ezért hiába hozták, a gyilkos parvo árnyékában nem tehettem meg, hogy behozom. A szerető kezek, aki rátaláltak, hazavitték, de náluk, a pincében, csak egy-két napra húzhatja meg magát a kiskutya, mert már több befogadott állat osztozik a házon. A fiatalok nem egyedül döntenek, ezért egy-két nap az, amit vállalni tudtak, ez idő alatt muszáj helyet találnom ennek a csepp ártatlannak. A sérüléseit leszámítva egészséges, ez pedig pár nap ápoló gondoskodás hatására szintén helyre jönne. Harcos keresi a kezet, mely Őt simogatni hivatott. Kérlek, segítsetek, találjunk gazdit, vagy egy átmeneti befogadót nagyon gyorsan Harcosnak, mert belehalnék, ha újra küzdenie kellene valahol az életért. Kép hamarosan. Harcos kb. négy-öt hónapos, fekete fiú kutyus, tele bizalommal és reménnyel. Ne veszítse el…

Ha segítenél, engem elérsz a
dikuszka(kukac)gmail(pont)com-on, vagy a
0670/597-8277-s számon, ha pedig befogadnád, hívhatod a pár napra oltalmat biztosító Mariannt is a
0620/42-46-721-s számon, a kis fekete kutyára kell hivatkozni, és rám. Harcos jelenleg Kelemérben él. Orvosi ellátásában, bármiben szívesen segítek.

És egy másik bajban lévő, csak ő macsekok népes táborába tartozik. Mürgét, a fiatal szürke kandúrt tegnap találták az ózdi uszodánál, magára hagyva sírt, segítséget kért, mindenkitől szeretetet kunyerált. Egy valóságos macskamentő ismerősöm hazavitte, azonban a családja annyira rossz néven vette az újabb pártfogásba vett albérlőt, hogy a cica mégsem maradhat tovább. A holnapi nappal mennie kell! Mennie kell annak, aki befogadása óta azt sem tudja, hogy hálálkodjon, ha útban van, megbújik a melegben, de akkor igazán boldog, ha kényeztetik, simogatják. Nem fogja érteni, mit csinált rosszul, hogy mégis újra utcára kerül… Nálam már eddig is teltház volt, macskailag is, ám tegnap még Robin, a nagy fekete kandúr is itt maradt, mert a befogadását ígérő hölgy „eltűnt”. És már ezt is nehezen tudom megoldani, még egy süldő cicát egyszerűen már nem tudok hova tenni. Kérlek benneteket, segítsetek megmenteni az ő álmát is!

Ha segítenél, engem elérsz a
dikuszka(kukac)gmail(pont)com-on, vagy a
0670/597-8277-s számon, ha pedig befogadnád, hívhatod Melinda nénit a
0620/54-38-069-s számon, a szürke cicára kell hivatkozni, és rám. Mürge jelenleg Ózdon él. Orvosi ellátásában, bármiben szívesen segítek.

1 komment ehhez: “Harcos és Mürge segítségért kiált… SOS!”

  1. anie írta:

    de kár, hogy olyan messzi van a kis cicus… ha a közelben lenne,még lehet rá tudnám beszélni édesanyám, hogy segítsünk =(

Írj egy kommentet