Idős NJ kutyáink gazdira várnak

Sziasztok!
Kérjük segítsetek az idős német juhász kutyáinknak szerető gazdit találni.

ALLISON(3927) 10 éves NJ szuka, rövid rajzos szőrű,Korát meghazudtolóan jön megy egész nap.Mindenbe beleszól bármi is történjen!Pórázon vezethető, mindenkivel barátságos, hamar alkalmazkodik minden helyzethez.
Ha kell valakinek egy olyan kutya aki mindent megeszik amit adnak neki, és soha nem mondja ,hogy nem volt finom, akkot Őt kell választania!

ANTON(4047) 10 éves, NJ ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű.Szelíd, nyugodt autóhoz szokott. Tanult kutya.Hát Ő kicsit horkolós de szívesen feküdne a gazdija lábainál, hogy felmelegítse.

MEDVE(2731) 13 éves, NJ ivartalanított kan, fekete-vörös színű a bundája.Kedves és barátságos öreg úr,aki néha félti a hasát. Etetésnél figyelni kell mert a többieket elzavarja a kaja mellöl. Pórázon vezethető. Nagy kertbe ajánljuk.

MINERVA(2868)9 éves, NJ rövid ordas szőrű szuka.Neki mindegy ki szól hozzá, fiatal, vagy idős, kövér vagy sovány csak a szavát lesi, figyeli, és csak szeretni akar.

TOBI(1848) 9 éves,ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű. kissé alulszocializált szegény, sokat bánthatták.Pórázon már vezethető, de egy külön egyéniség, igyekszik a maga feje után menni, kicsit több odafigyelést igényel, koránál fogva is.Szeretettel, türelemmel a gazdi, ha valóban szeretné a hátralévő 5-6 évét megszépíteni a kutyusnak, akkor SZENT lesz számára.

Köszönjük a segítséget
Üdv
Mentsvár csapata
tel: 06-20-524-7671
Cím: Kecskemét Kisfái 211
www.mentsvar.hu

Írj egy kommentet