cicák Bp.II.ker-ben, S.O.S.

Kedves Barátaim, kérlek Benneteket, segítsetek hirdetni a képen látható kiscicákat és Rajtuk kívül még három kismanót, mert nagyon nehéz helyzetben élnek. Ott tengetik napjaikat, abban a II.kerületi bp-i gyermekotthonban, ahonnan a kis hörcsögömet is kimentettük, és Gina kutyát is (apropó,ő újra bajban van, róla is hamarosan írok, ismét befogadóra vár!). Ott a hátrányos helyzetű gyerekek nem jól bánnak az állatokkal (nem részletezném…), és ezért sürgősen gazdikat, befogadókat kellene találni ezeknek az apróságoknak.

Érdeklődni utánuk: 06-20/4622619 telefonszámon és a
kondorkataster(kukac)gmail(pont)com címen
TÉNYLEG SÜRGŐS!

Ő lenne az a cicus,Dezső.kb 3 hónapos,kisfiú.szobatiszta,
most is itt rombolja a lakást :),jó étvágyú,játékos.Megkapta az első féreghajtóját is.Lehet simizni,dögönyözni,mindennek örül.Várja a végleges meleg otthont, a simiző kezeket,és a fincsi kajákat.Nem válogatós.:)”

5 hozzászólás ehhez: “cicák Bp.II.ker-ben, S.O.S.”

  1. Salamon Nikoletta írta:

    Elvihető a képen található kiscica?

  2. Brenda írta:

    A cicák hozzám kerültek ideiglenesen, továbbra is gazdit keresünk nekik!

  3. ZzZZzZ írta:

    Elég érdekes ez a hirdetés, írtam a mail címre, ott közölték, hogy tévedésből került oda, hívjam a mobilt. A mobilon bejelentkező budakalászi hölgy semmit nem tud az ügyről. Most vagy szórakozik valaki, vagy totál rosszak az adatok.

  4. ZzZZzZ írta:

    Hol van ez az otthon? Meglátogatnám a cigánygyerekeket…

  5. Találtcica írta:

    „A rossz hír: Dezsőke két testvérének nem adatott ilyen szép folytatás, egyiküket FALHOZ VÁGTÁK A CIGÁNYGYEREKEK, másikuk pedig nyom nélkül eltűnt.
    Szóval egyértelművé vált, hogy itt a legfontosabb a még ott lévők is mielőbbi kimenekítése, kérem, aki tudna közülük akár csak egyet is otthonába fogadni, jelezze, ez msot valóban életet menthet. Akik még ott vannak: két felnőtt cica (sokat bántják őket), és egyikük háromhetes kicsinyei, akiknek még szopniuk kell. Együtt már mehetnének, ha valaki családostul vállalná esetleg őket.
    ÉLETVESZÉLYBEN VANNAK OTT!”

Írj egy kommentet