SOS – Dunavecsei mezőőr ki fogja nyírni őket!

DUNAVECSÉN NAGY A BAJ! OKTÓBER 12-E VOLT A HATÁRIDŐ ARRA, HOGY AZ OTT LÉVŐ KUTYÁKAT ELHELYEZZÉK AZ ÖNKÉNTESEK, MERT BEZÁRJÁK A TELEPET. MA 16-A VAN, A KUTYÁK MÉG ÉLNEK, DE MIVEL MEGTÖRTÉNT A MEZŐŐR ELLEN A FELJELENTÉS, AKI AZ ÁLLATOKAT BEFOGJA, ILLETVE VALÓSZÍNŰLEG LE FOGJA LŐNI, AZ ÁLLATOK TARTÁSA, ÉS A TELEP ILLEGALÍTÁSA MIATT, A MAI NAPTÓL NEM ENGED BE SENKIT A TERÜLETRE. EDDIG CSAK AZ ÖNKÉNTESEK GONDOZTÁK AZ ÁLLATOKAT, ŐK ETETTÉK, TAKARÍTOTTÁK A KUTYÁKAT, HÉTVÉGÉN SÉTÁLTATTÁK ŐKET. EZ MOST MEGSZŰNT, HA BEMÁSZNAK, AKKOR SEM TUDNAK SEGÍTENI, MERT EGYENKÉNT LE LAKATOLTA A KENNELEKET A MEZŐŐR.
ÁLLÍTÓLAG FOLYAMATBAN VAN A TELEP ENGEDÉLYEZTETÉSE, MERT EDDIG AZ SEM VOLT, ÉS AMINT EZ MEGSZÜLETIK, MINDENKINEK MEG KELL OTT HALNIA.
A TELEP KÖRÜLMÉNYEI NAGYON BALKÁNIAK, JELENLEG 7 KUTYÁT KELLENE ONNAN KIMENTENI, AZ MÁR A KÖVETKEZŐ LÉPÉS LENNE, HOGY MEG KELL AKADÁLYOZNI, HOGY NE KAPJON ENGEDÉLYT EZ AZ EMBER SEMMIRE, MERT MÉG EGY GYEPMESTERI TELEP FELTÉTELEIT SEM BIZTOSÍTJA AZ ÁLLATOK SZÁMÁRA. EZ EGY KUTYABEFOGÓ TELEP, SEMMI MÁS, AHOVA PÉNZÉRT ÖSSZEGYŰJTI AZ ÁLLATOKAT.

AKI TUDNA SEGÍTENI A KUTYÁK BIZTONSÁGBA HELYEZÉSÉBEN, SZEGEDI GÁBOR MEZŐŐR JOBB BELÁTÁSRA TÉRÍTÉSÉBEN, AZ HÍVJA A
30-474-5482, VAGY A
30-427-0149-ES SZÁMOT.

További infók a kutyikhoz

Írj egy kommentet