Solymári cicák 2 SOS!!!

Bagira 2-3 éves fekete sziámi (pontosabban „ébenfekete keleti rövidszőrű” – papírja nincs róla, de a fajta minden jegyét hordozza) hercegnő, kistermetű, karcsú cica, tengerzöld szemekkel, frissen ivartalanítva, oltva. Bár alapvetően kerti cica, a műtét miatt 4 napig bent volt a kölykökkel együtt, úgy használta az almot, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lett volna.
Nyurga tán 4-5 éves hatalmas, koromfekete ivartalanított kandúr. Tiszteletet parancsoló méretei ellenére ő a legjámborabb jószág, akivel valaha találkoztam. Ő is kerti cica, aki legszívesebben a kanapén szunyókál, de ha nem jöhet be, a kerti székben teszi ugyanezt. Időnként szerethetnékje van, és akkor odajön dörgölőzni. Szinte kizárólag száraz tápot eszik, ami erősen csökkenti az élelmezési költségeit.
Mindkét cica rendelkezik néhány „kutyás vonással”, ugyanis szívesen elkísérnek minket sétálni (egy darabig, gondolom a területük határáig), aztán sokszor már a sarkon várnak minket, amikor hazajövünk 🙂
Mindkét cicát inkább kertes házba adnám, kijárósnak – nem hiszem, hogy jól tűrnék az állandó bezártságot egy lakásba. Viszont kedves, ragaszkodó természetük miatt nagyon jó társai lehetnének egyedül élőknek.

Érdeklődni lehet:
70/2296796
csapo_krisztina(kukac)freemail(pont)hu


Írj egy kommentet