Nálunk két cica van, akinek gazdit keresnénk

Nálunk két cica van, akinek gazdit keresnénk.
Az első: Március 22-én született nőstény cica elvihető! A szőre hosszabb, mint egy átlagos házi macskáé, de azért nem egy perzsa macska. Bundája sima fekete, ha rásüt a fény, akkor barnás, a szeme színe furcsa sötét borostyán. Termete kisebb, mint az átlagos cicáké, ő valahogy nem nőtt meg annyira még; amolyan törpe macska
Kettő és fél hónapja volt egy tályog a nyakán, ami mára szerencsére teljesen meggyógyult, így zavartalanul éli nyugodt macskaéletét.
Ha elhanyagolva érzi magát nyávogva követi a gazdit, hogy felvegyék és kényeztessék egy kicsit. Ezt persze halk dorombolással meg is hálálja.
Az első kép még a betegsége idején készült, be volt kötve a nyaka, a második képen pedig a testvérével látható. Ő a jobboldali cica a képen.

A második: Március 22-én született nőstény kiscica elvihető! A szőre hosszabb, mint egy sima házi macskáé, de azért nem egy perzs cica. Színe fekete alapon barnás, vöröses foltok. A szeme különleges, borostyánsárgás színű.
Barátságos cica, bár egy kicsit magányos farkas típus. Nem kéri külön a simogatást, de ha a gazdi az ölébe veszi azt boldog dorombolással hálálja meg. Szereti az eldugott, csendes helyeket, van hogy egész nap ki sem jön a búvóhelyéről.

Érdeklődni lehet: kupaktanacs(kukac)gmail(pont)com


Írj egy kommentet