Zsebike és Oroszlán cica elveszett

Múlt héten elveszett Oroszlán cica is Isaszegről. Ott várja az új családja két kisgyerekkel, hogy hazamenjen Ori/Maci cica. Szépen kérem, hogy ha valaki látta vagy befogadta hivjon a 06-20-545-33-23-as számon.

Zsebike cica kb. 3-4 héttel ezelőtt tűnt el a XVII. Szigetcsép utcából. Sajnos azóta sincs semmi hírünk róla.
Nagyon aggódom mindkét cica miatt.
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.

Oroszlán:

orika_070926.jpg oroszlan_070926.jpg

Zsebike:

zsebike001_070926.JPG zsebike_070926.jpg

2 hozzászólás ehhez: “Zsebike és Oroszlán cica elveszett”

  1. talaltcica írta:

    Hát igen, van egy hozzászoktatás fázis (akár több hónap, attól függ, mennyire szelíd és barátkozós alapból a cica), amíg megszokja az új környezetet, az új gazdákat, kialakulnak az étkezi és alvási szokásai, csak utána szabad kiengedni. De még akkor is bármi bekattanhat az agyában a kinti stressztől, aztán azt is elfelejti, hogy fiú-e vagy lány, nemhogy visszajöjjön.
    Érdemes kiengedés előtt valamilyen hangjelre kondicionálni, amire rögtön odajön, pl. száraztápos doboz zörgetése, kajakonzerv nyitása vagy oldalának kopogtatása késsel vagy egyéb evőeszközzel stb. A kulcs a jutalom étkezés, ha odajön. Miután kész a „Pavlov macskája”, indulhat felfedezni a világot, de csak ha OLTVA és IVARTALANÍTVA van!

  2. Cica írta:

    Azért ez a szegény Zsebike és Oroszlán már végigélt pár dolgot, ahogy a korábbi bejegyzésekből láttam…talán nem kellett volna őket frissiben befogadottan nekiengedni a nagyvilágnak…

Írj egy kommentet