Árva pumijainknak SOS gazdit keresünk

Sziasztok!
Kérjük segítsetek a Mentsvár telephelyén lévő pumi jellegű kutyusainknak gazdit találni.
természetesen az oltásokat megkapták, chipjük van
tel:06205247671
Köszönjük a segítséget
Szurgyiné Zsuzsa(mentsvár munkatárs)

Náma(3153) 2 éves, pumi jellegű szuka, fekete szőrű. Gazdája benn égett a házban, és még szomorú a pici lelke, de napról-napra egyre jobban feloldódik.kertes házba ajánljuk

Peti(3509) pumi jellegű, hosszú fekete szőrű, 2 éves ivartalanított kan.kedves, barátságos kutyus,kissé ellustult, nincs nagy mozgásigénye, ami van azt meg az udvarban a többi kutyussal megoldja a játék hevében.egészséges, okos kertes házban való.

Guffi(3852) 1 éves, pumi jellegű, ivartalanított kan.Félénk, nem barátkozik,és nem falkakutya.Legjobban azt szeretné, lenne egy gazdija, akit kisajátíthat magának, és akinek minden kívánságát teljesíthetné. Minden lát, mindent hall, mindenről megvan a véleménye, de ezt még nagyon magában tartja.

Dagobert(3853) 1 éve körüli pumi jellegű, ivartalanított kan, szürke szőrű.Ő erőteljes egyéniség, talán ebből kifolyólag mindig meg van a maga véleménye a körülötte zajló eseményekről, és ezt nem is rejti véka alá! Ugat, magyaráz, neheztel, de mindig hallatja a hangját.Társai közt ő próbál a banda vezér lenni, nehezen lehet a bizalmába férkőzni, de kitartó neveléssel, odafigyeléssel, ez kissé tompítható.

Írj egy kommentet