Kölyökcica álomgazdit keres

Gazdára talált

(Álom-Gazdit keres a képen látható talált, ezüst (kék) színű, borostyán-szemű, nagyon-nagyon kedves, dorombolós, 12 hetes fiú kölyökcica!

Az utcáról szedtem össze 3 testvérével együtt. Vadon éltek, embert, emberi érintést nem ismerve. A testvérei annyira rettegtek, hogy kezdetben amint nyúltam feléjük, bepisiltek. Ő is félt, de nagyon hamar megbízott, és a befogást követő harmadik napon már folyamatos dorombolással fejezte ki háláját..
Egy kiegyensúlyozott, nyitott, embercentrikus, az ember közelségét igénylő és követelő, játékos, kutyával és macskával egyaránt jól kijövő cica vált belőle, aki már nagyon szeretne egy saját Gazdit!

Kizárólag lakásba adom Őt örökbe, ágyba, párnák és puszizáporok közé, álom-Gazdihoz, aki felelős gazdija lenne ennek a tündérnek, és méltó életet biztosítana számára!

Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, leellenőrizhető helyre.)

szurkem-hirdetni_070921_wp.jpg

2 hozzászólás ehhez: “Kölyökcica álomgazdit keres”

  1. Cicagazdikereső Társaság írta:

    A cica szuper gazdihoz került! 🙂

  2. szalai renáta írta:

    Kedves Jelenlegi Gondozó!
    Elég sokáig keresgető cicaszerető fiatal házaspár vagyunk.Nem rég vesztettük el kedvencünket(sajnos beteg volt)és a képen látható cica rendkívül hasonlít a mi drágaságunkra.Nagyon szeretnénk őt megismerni,örökbe fogadni.Amikor a képet megláttam a szívem szorult össze,hogy mégis csak kegyes a sors,hogy pont megtaláltam ezt a gyönyörűséget a hírdetések között.Kérem jelentkezzen a következő e-mail címre:szreno78@freemail.hu.Szándékaink komolyak és szeretnénk őt mihamarabb kertes családi fészkünkbe fogadni meleg szeretettel.Előre is köszönöm!!! Üdvözlettel:Szalai Renáta T:0670/452-25-11.

Írj egy kommentet