Fehér doktor úr (Paks) kifizetéséhez segítség kérés

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Mostanában nagyon feltorlódtak állatvédelemmel kapcsolatos megkereséseim az ország számos pontjáról, ahol tudtam segítettem erőn felül, mind fizikailag, lelkileg, és anyagilag. A bajba jutott állatok számát, akik ellátásához a segítségemet kérték, már nem is tudnám megmondani az elmúlt két hónapban. Nem is szeretném számon tartani.

Viszont egyetlen dolog van, amit számon kell tartsak és érdekében intézkedjek, ezért írom most ezt a segítség kérést. Van Pakson egy doktor úr, aki valaha felesküdött az állatok gyógyítására és mentésére. Ő dr. Fehér Tibor. Az esküjét pedig mindig, minden körülmények között tartja. Neki tettem ígéretet, miután számtalan alkalommal ment ki kérésemre a paksi Vácikai Cerberus Alapítvány menhelyére, ha sürgős, sérült, borzalmas állapotú kutya szorult műtétre, ellátásra, stb., hogy a nagyon önköltségen (sokszor még az alatt) elvégzett munkájára összeszedem a pénzt, mert a menhely olyan rossz anyagi helyzetben van, hogy még a minimális orvosi költségekre sem tudnak pénzt szánni. A feltorlódott költség 80.000,- Ft, amely nagyon sok állat ellátására volt elég, de csupán az utolsó borzasztó esetet hadd emeljem ki, mert arról nagyjából mindenki értesült.

2010. 08. 02-án kora reggel az egyik menhelyi kutya pár pillanatra kilógott a menhelyről kapunyitáskor, és borzasztó kínok, visítás közepette tért vissza pár perccel később: valószínűleg, az orvosi vélemény szerint egy bottal szúrták ki a szemét. Nekem szólt a menhely vezetője azonnal (akivel napi kapcsolatban vagyok, mert többek között én is próbálom támogatni 500 kutyáját ügyek intézésével, alkalmanként élelem, textilek lejuttatásával, stb) és hívtam Fehér doktor urat. Tartozása volt a menhelynek, de ő azonnal ment a kutyához. Azonnal megműtötte a kutyust, majd naponta járt kezelni, fájdalomcsillapító injekciózni, stb. Úgy, hogy azt sem tudta, meg sem kérdezte, fogja -e valaki rendezni az anyagiakat, és úgy hogy személyesen igazából még mi sem ismerjük egymást!!!!!!!!!

http://localhost/archives/12981

Ennek a doktor úrnak, ha bárki, akár csak 500,- Ft-ot is tud utalni, vagy készpénzben a számlájára berakni, kérem tegye meg! Gyűjtsük össze neki a 80.000,- Ft-ot, hadd dolgozzon tovább, annak ellenére, hogy nyugdíjas korú. Még nagyon sok állat szorul ott további segítségre, és a doktor úr nem kérdez, nem akadékoskodik, megy és ment!!!!!!!!!

A doktor úr neve, bankszámla száma: dr. Fehér Tibor 11600006-00000000-18092716 (Erste Bank), telefonszáma: 06-20/9522-206

Az aktuális egyenlegről doktor úr felvilágosítást ad!!!

Hála Tőzsér Juditnak, a Kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány nagyon kedves, általam nagyon tisztelt elnökének és Szabó Attilának (Állatvédelmi Őrszolgálat, Kecskemét) kérésemre a kutyust magukhoz vették múlt héten, kitűnő körülmények között, orvosi felügyelet alatt és állatmentő kezek között, rengeteg szeretettel gyógyul. Attila tájékoztatása alapján gyönyörűen sétál póráz nélkül is láb mellett, lelkileg tökéletesen „működik”.

Vár az álomgazdira, aki sikersztorijában osztozna vele!!! Érdeklődni róla és örökbefogadásáról Szabó Attilánál lehet: 06-20/577-5617

Minden adakozónak segítségét nagyon köszönöm, tisztelettel:
Harsányiné Lőrincz Erika
Önkéntes, független állatvédő-, mentő
Budapest

Írj egy kommentet