Szép fekete nőstény kiscica és a mamája S.O.S. szerető gazdit keres!

Aranyos, emberi kézhez szokott, szép pofikájú, kedves fekete nőstény házi cica és a mamája S.O.S. szerető, gazdit keresnek, kizárólag felelős állattartó személyében! A cicákat ajándékba adjuk, egészségügyi (oltási) kis könyvvel és örökbefogadási szerződéssel együtt.

A kis fekete nőstény 2010.08.12-én lett 11 hetes. Az ivartalanítása kb. 7 hónapos korában lesz esedékes, melynek a költsége részben egy országos ivartalanítási akció keretében (pl. Zöld Zebra Állatvédő Egyesület), illetve az Alapítvány a Macskákért nevű szervezet segítségével is finanszírozható. A kicsi mamája egy fekete színű szép cica, aki időközben a helyi állatorvos által már ivartalanítva lett. A cica mama kora pontosan nem meghatározható, kb. 3 éves lehet.

A mama cica és a kicsinyei is a házban nevelkedtek, a kertbe való kijárással. Jelenleg ideiglenes befogadó gondozásában vannak Gárdonyban. Amennyiben szükséges, megbeszélés alapján a cicákat bizonyos távolságon belül elszállítjuk az örökbefogadóhoz (pl. Fejér, Veszprém és Pest megyében).

Színes fotókat kérésre szívesen küldünk e-mailben is.

Érdeklődni:
Mobil: 06 30 271 9990
E-mail: andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com

– 11 hetes, fekete nőstény házi cica, zöld szemekkel. Házban nevelkedett a testvérkéivel és a mamájával, kertbe való kijárással. Szeret játszani a többi kandúrkával, ám alváskor külön vonul – kedvenc alvóhelye az ágy (a díszpárnának dőlve). Aranyos, s nagyon szép pofikájú nőstény kiscica. Öntörvényűbb mint a kandúr testvérkéi, nem szeret sokáig emberi kézben lenni. Féregtelenítve, oltva (kombinált), oltási könyvvel és örökbe adási szerződéssel adjuk.

– kb. 3 éves, fekete ivartalanított nőstény cica (a mama), zöld szemekkel. Vékony testalkatú, bújós cica. Örül, ha kint lehet a kertben is, de az ő igazából bent a házban szeret lenni (ez régebben is így volt, talán korábban valakié lehetett, s ott benti cica volt vagy sokszor beengedték). Szereti az emberközelséget, s ha sokat foglalkoznak vele. Ragaszkodó. Szeret a középpontban lenni. Imád enni, nem válogatós. Ő is szeret ben a puha, szőrmés szőnyegen vagy a fotelban pihenni. Féregtelenítve, oltva (kombinált), ivartalanítva, oltási könyvvel és örökbe adási szerződéssel adjuk.

Írj egy kommentet