Felajánlás érkezett! Licitáljatok, terjesszétek, nagy szükség van rá! Köszönjük

Kedves Barátaink, Támogatóink!

BACSKÓ LEVENTE művész úr egyik műalkotását felajánlva kívánja segíteni alapítványunk munkáját, így felhívjuk a figyelmeteket, hogy amennyiben ti is szívesen támogatnátok minket anyagilag, ugyanakkor szeretnétek egy ilyen csodát otthonotokba, licitáljatok bátran a tűzbonsai-ra!

A bonsai annyit jelent, kis fa tálban. Egy darab természet emberközeli ábrázolása, általában egy öreg fa, vagy facsoport kicsinyített, élethű bemutatásán keresztül. A Tűzbonsai® pedig a tűz lángban őrzött kicsinyített mása, kifejezve mindazt, amit maga a tűz képvisel. A tűz ősi elem, melynek fénye mindig is megbűvölte az ember lelkét! A tűz, a láng jelképezi a szeretetben való mozgást, a mindig újabb és újabb lehetőségek megismerését, kipróbálását. Felvidít, meleget, erőt ad! A tűz birtoklása életet jelent, sikert, gazdagságot! A Tűzbonsai® semmihez sem hasonlítható, gyógyító hatású műremek. Szívet-lelket gyönyörködtető látványa megnyugtat. Ott, ahol van, oda a szeretet és a békesség költözik.

A legmagasabb licitet folyamatosan közzé tesszük oldalunkon, licitálási szándékotokat kérjük jelezzétek a macskamentok(kukac)t-online(pont)hu email címen!

Tűzbonsai interjú, képekkel:
http://www.kabalasziget.hu/index.php?rovat=3&id=427

http://www.tuzbonsai.hu
http://www.fenysziget.com

Klippek a youtube-on:
http://www.youtube.com/watch?v=1PJYZ4Uw_Tk

Angol változat:
http://www.youtube.com/watch?v=sFlowhQXZRs

http://www.youtube.com/watch?v=ASsygclie2g

Üdvözlettel: Bacskó Levente
M: +36 30 98 28 935
T: +36 1 329 45 14
www.tuzbonsai.hu

Írj egy kommentet