Tápot, orvosi ellátást kér 2 magára hagyott eb

Kedves állatvédők, állatbarát emberek!

Kérlek segítsetek!

Adott 2 nagytestű, félénk szuka kutyus, akik telepőrökként élték eddigi életüket! A történet folytatása a szokásos, a teleptulaj elköltözött és tisztázatlan körülmények között otthagyta a 2 kutyát! Eddig egy öreg bácsi viselte gondjukat, aki a telepen dolgozott korábban, de neki kimerültek az anyagi keretei! Mivel ez a telep egy sportpályán van és a jószándékú pálya tulajdonos nem hagyta őket éhezni, a saját költségvetésükből próbálták kigazdálkodni a kutyusok etetését, de ennek a sportpályának sem rózsás a helyzete! Itt kezdődik a segítségkérés első része!
Szeretnének a kutyusoknak gazdit találni, mert azon kívül, hogy etetik őket, nem sok idejük jut a gondozásukra! Ez a gazdikeresés nem sos, nem zavarnak senkit, szeretik őket, de jobb lenne nekik egy gondoskodó gazdi!
Ami viszont SOS, hogy az anyagi források kimerülése miatt sem orvosi ellátásra( az egyik kutyán egy alma nagyságú csomó látható, nem lehet tudni be vannak-e oltva, mikor kaptak, ha kaptak egyáltalán féreghajtót valaha) sem pedig az etetésükre sincs már pénz!

Jelenleg próbálom kideríteni a körülményeit az esetnek, valamint megtudni az előző „gazdi” adatait, hogy fel tudjam venni vele a kapcsolatot, hogy segítsen anyagilag a kutyáknak! Ha kiderül, hogy csak úgy otthagyta őket és nem akar együttműködni a továbbiakban, akkor feljelentem természetesen!
De ez egy hosszabb folyamat, addig is tápra, valamint orvosi ellátásra van szülsége a kutyusoknak!
Az ebek Budapesten találhatóak, hamarosan képeket is töltök fel róluk!

Ha valaki tud segíteni, az hívjon a 06 20 250 3005-ös telefonszámon!

Azzal is segítesz, ha továbbítod a segítségkérésemet!

Köszönöm:

Kecskés Viki

Írj egy kommentet