Félperzsa és házi kiscicák Mezőtúron!

5 félperzsa kiscica és 15 kis mindenféle színű, játékos, édes kiscica vár gazdikra Mezőtúron. Szállításban is segítünk!

A félperzsák már vihetőek, a másik két alom közül az egyik pár napja születtek (azért képet küldök), a másik alom 2-3 hét múlva vihető.
Mezőtúron vannak a cicák, de Szolnok megyében nővérem elviszi kocsival őket, valamint Debrecenbe tudjuk őket szállítani is!

Elérhetőség:
06 30 / 575 8184
toro.vanda.olga(kukac)gmail(pont)comTovábbi képek

9 hozzászólás ehhez: “Félperzsa és házi kiscicák Mezőtúron!”

 1. fruzsi írta:

  nagyon aranyos cicák!!

 2. Zita írta:

  Elnézést, csak a hirdetést olvastam el a kérdésem megírása előtt, a levelezést nem. Most láttam csak, hogy a vörös cicák már nincsenek meg:( Sajnálom!

 3. Zita írta:

  Idei születésű vörös, félperzsa, kandúr kiscicát keresek. Van most ilyen cicájuk? Nagy szeretettel fogadnánk budapesti kertes házunkban!

 4. Vanda írta:

  Kedves Mindenki!

  Elnézést kérek, hogy eddig nem reagáltam, nem tudtam, hogy ilyen interaktív ez a hirdetés.
  A kis vörösek már elkeltek, annak a részét le is szeretném majd vetetni.
  A többiek közül is sokuk már álomgazdira lelt.
  Kedves Bettina: nem tudom, melyik kiscicákra gondolt, de megoldható a szállítás, csak kérem egyeztessünk e-mailen keresztül.

  Kedves Márti: osztom a véleményedet. Ugyanilyen felháborodott hangnemben szoktam reagálni hasonló hirdetésekre, hírekre. Ők viszont nem az én kiscicáim, én csak segítek a gazdikeresésben, ez gondolom nem büntetendő. A gazdátlan állatokról van fogalmam, magam is nem egyszer fogadtam be utcára dobott csöpp cicákat, majd adtam Őket gazdához. És többször segítettem már másoknak kutya/macska örökbeadásnál. Viszont úgy, hogy nem tudod a háttértörténetet, ne ítélkezz!
  Az anyamacskák azóta már ivartalanítva lettek, legjobb tudomásom szerint. És ezek a kicsik legalább nem a folyóba kerültek, nem harci kutyák kiképzésére, nem morbid állatkínzások tárgyává, és nem is egy dobozba valahol az út mentén.

 5. Zsófi írta:

  Érdeklődni szeretnék, hogy a vörös kiscicák milyen neműek?

 6. A.Alexandra írta:

  Jó napot!

  Én is örökbefogadnék egy vörös vagy fekete kandurt!
  Orosházára vagy Békéscsabára is megoldható lenne a szállítás?

 7. Bettina írta:

  Jó napot!
  Nekem kéne vagy 3!
  A szállítás megoldható Kabára?

 8. Zsomli írta:

  szia
  azert ez nem olyan egyszeru..en pl.ivartalanitattni akartam otthon a cicat, aki bekoltozott hozzank,mivel az idiota szomszedok meg enni se adtak
  neki, szoval olyan vad volt, h evekig nem sikerult meg megsimogatni se,
  es minden evben 2 alom kiscica szuletett..talan az iden mar sikerulhet,
  mert legalabb simogatni engedi magat, es van ra esely, hogy valahoy belerakom a hordozoba..lehet,hogy ezek is hasonlo cicak ..ne itelj elhamarkodottan!

 9. Márti írta:

  Ezt macskaszaporítást meg kellene büntetni… felháborító!!! Miért született ez a rengeteg kismacska??? Miért nincsenek ivartalanítva azok a nyomorultak???
  Körül kellene néznie itt a ” kedves ” tulajdonosnak az oldalon… mennyi nyomorult gazdátlan állat van.. Nem szégyenli magát, hogy szaporodni hagyta a macskáját FELHÁBORÍTÓ!!!!

Írj egy kommentet