Lucky

Az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány több hete gondozásba vett egy borzalmas állapotban lévő tündéri malamutot, aki bár 3-4 hónapos kölyöknek néz ki, a vizsgálatok alapján valójában 10-12 hónap körüli.
Lucky, mert így neveztük el, hisz amiken átment és túlélt (valószínűleg elütötte egy autó, több napig étlen-szomjan dekkolt egy ház sufnijában, a környék lakói a lelövését követelték, majd több napig egy sintértelepen volt, mindezeket úgy, hogy az őt ért ütések következtében alig tudott menni, minden mozdulat fájt számára) az a csodával határos.
Alaposan kivizsgáltattuk, folyamatosan szocializálva lett. Talán moslékkal etethették, mert a rendes kutyaételeket, se más ételeket nem ismert, nem is akart elfogadni.
Mára már egy rendbe tett kedves kis fickó, aki szeretetre és napi 24 órás törődésre vágyik és szorul, ha lehet egyedüli kutyaként.
Azt mondhatjuk, hogy ő egy autista kutyus. Az agyi működési problémája miatt maradt ilyen picike, örök kölyök. (Talán kölyökkorában egy nagy ütés érhette a fejét, nem tudni.)

Aki egy aranyos, kedves társra vágyik, benne meglelheti. Sajnos aktív sportolásban társ nem tud lenni, de a szeretetet, gondoskodást a nap minden percében meghálálja.Titkos másolat

Ha tudsz olyan személyt, aki Lucky iránt érdeklődne és számára egy nyugodt,szerető otthont biztosítana, jelezd az
amarok(kukac)t-online(pont)hu vagy a
derandrea(kukac)freemail(pont)hu email címen, vagy a
06-20-528-6328-as telefonszámon.
Lucky plakátja, fotója itt tekinthető meg: http://gallery.site.hu/d/14560028-2/lucky.jpg

Luckynak nagy szüksége lenne mielőbb egy végleges örökbefogadó gazdára, aki csak az övé és akit teljes szívéből szerethet és aki őt is viszontszeretné.

Írj egy kommentet