NAGYON S.O.S. !!! Erdőben levő 5 kutyakölyök ideiglenes befogadót/kat keres!

Bp., XVIII. kerületben, az I. sz. Etalonsport Ált. és Sportiskolával (Bp. 1186. Tövishát u. 8.) szembeni erdőben, a sorompótol befelé kb. 100-120m-re ( az ösvény jobb oldalán nejlonzacskó van egy fára kötve, annál a pontnál voltak legutóbb a kölykök, balra a bozótban) vannak a kölykök (legalább 8 hetesek lehetnek)!
5-öt láttunk, egyet meg tudtunk fogni, akit egy ismerősöm PÉNTEKIG tud tartani, – pénteken elutazik (ezt a picit megfürdettem, élősködő-mentesítettem)! A maradék 4 kölyök nem jött oda, de az ismerősöm azt mondta, hogy amikor a kutyájával volt ott, akkor az összes kölyök odament, tehát valószínűleg kutyával odacsalogathatók!
Enni vittünk nekik este, reggel is viszünk, de elhelyezni NEM TUDJUK ŐKET, az én lakásom is fullon tele van saját és mentett állatokkal!
Min. másfél hónapra keresünk számukra ideiglenes befogadót/kat, ameddig megkapják az első két oltást és védettek lesznek a betegségekkel szemben és amikorra így már mehetnek (jobb híjján) menhelyre.
Ha valaki elvállja őket erre az időre, befogjuk a maradék 4 kölyköt, oltásaik árát álljuk, és sürgősen elkezdünk nekik gazdit keresni!
KÉREM SEGÍTSEN, AKI TUD, az erdőben halálra vannak ítélve!

Elérhetőségem: 06-30/517-7925

1 komment ehhez: “NAGYON S.O.S. !!! Erdőben levő 5 kutyakölyök ideiglenes befogadót/kat keres!”

  1. talaltcica írta:

    továbbított üzenet:

    „Az erdőben talált 5 kölyök közül az egyiket nem tudtuk befogni, 2 napja nem találjuk!

    Kérem, ha esetleg valaki befogta, értesítsen azonnal, mert akkor nem keressük tovább, stb.!”

Írj egy kommentet