Cicák ideiglenes befogadót keresnek

Sziasztok!

Természetesen ismételten segítség kellene, mégpedig cicák ideiglenes befogadásában.
Van egy nő a környező településen (kb. 20 km-re tőlünk), aki több, mint 50 macskával élt együtt (természetesen folyamatosan szaporodtak), míg egy egri lány el nem kezdte őket menteni. Nagyon sokat kihozott, de mindet nem tudta, marad még vagy 25 bent. Ekkor én kimentem és megmutattam a németeknek a helyet és a macskákat (pont itt voltak látogatóban) és akkor kihoztunk 4 nőstényt és egy kandúrt. Orvosi kezelés után megkezdtük a falkészítésüket a németországi utazásra, még ideiglenes helyet is sikerült találni, viszont ott csak július közepéig/ végéig maradhatnak. Ez egy ház Sirokban.
A problémánk az, hogy bár Július végére ez az öt macska fel lenne készítve az utazásra (összes oltás, útlevél, chip, stb.) , de nagy valószínűséggel ekkor a németek nem fogják tudni átvenni az összeset, mert nyár lévén leáll az érdeklődés is a macskák örökbefogadásával kapcsolatban és fogalmam sincsen, hogy hová tegyem őket. A problémát még tetőzi az is, hogy a bent maradt macskák közül több vemhes, egy pedig nemrég szült meg, szóval azokat is ki kellene hozni, egyébként kénytelen leszek őket visszavinni a fertőbe ivartalanítás után (ezt is csak pár cicánál tudom egyenlőre anyagilag állni, mert a németek nem fizetnek előre, csak ha nekik is fizet az örökbefogadó család, csupán az 5 kihozott macska felkészítési költségének egy részét tudtam tőlük kicsikarni). Szóval nagyon nagy szükségünk lenne ideiglenes befogadókra, kizárólag lakásban tartással. A macskák természetesen orvosi kezelés után, ivartalanítva kerülnek ki az ideiglenes helyre, ill. az 5, már korábban kihozott cica chipelve, oltva van (oltási programjuk folyamatos, ugyanis mind a kombinált, mind pedig a leukózios oltást meg kell ismételni 3 hét különbséggel két oltás között).
Nagyon kérlek titeket, hogy próbáljatok meg ideiglenes helyeket keresni ezeknek a szerencsétleneknek, mert én hiába hirdetem, senki nem segít. Ha kihagytam valamit vagy kérdésetek van, akkor nyugodtan írjatok!
Fotókat csatolok a helyről és a már kihozott cicákról. A második képen a bejárati ajtót láthatjátok, ott kellett keresztülmenni, ha be akartunk jutni… A cicák között van félősebb és van, amelyik kifejezetten barátságos, viszont mindegyik fejlődőképes, ezt az elmúlt pár hét bebizonyította.

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Üdv.:
Zsanett
70/459-7572
zsanella(kukac)gmail(pont)com
http://www.fuzallatvedelem.hu/

További képek

Írj egy kommentet