Érdiek, Viki arra kószál, segítsetek!

Kétségbeesett gazdija keresi Viktóriát, de most végre történhet valami Érden a Stop-Shop környékén! Segítsétek a CSODA megvalósulását!

Újabb hír érkezett Érdről, Vikit a központi lakótelepen többen látták a Profi és a Stop-Shop környékén. A környéken lakó állatbarátok figyelik, kérjük, segítsen mindenki megtalálni a majdnem 3 éve kóborló szépséges kutyit, aki régi gazdáját keresi azóta is!

Leírás: fekete/fehér / félhosszú drótszörű szuka, kb 15 kg-os kedves, barátságos, akkor 1 éves kutty volt. Vizsla és fox kutyám keveréke. Van egy kis szakálla, amit én mindig nyírtam, egy hölgy legyen hölgy. 🙂 Szeme között van egy kis tinncs, ami nagyon édi. Szerintem vki befogadta, fellelhető Érd-és környéke, Budaőrs, Budakeszi, Kamaraerdő és persze bárhol. Ha vki látta a köryezetében, kérem keressen meg! Viktória nagyon kedves nekem, elvesztése óta nem tudok megnyugodni. NAGYON SZERETNÉM MÁR MEGÖLELNI! KÉRLEK BENNETEKET, SEGÍTSETEK!!!

06-30-332 8128
tomgiz(kukac)freemail(pont)hu

Előzmény: 2004 augusztus óta keresem Viktória nevű kuttyomat. Nehéz szívvel, de elajándékoztam akkor. Amikor az új helyére értek, látta, hogy nem otthon van, kiugrott a kerítésen és azóta engem keres! Nemrég kaptam egy levelet, hogy május 26 körül Sóskúton kóborolt és valószínű a környéken van. Iszonyatosan megdobbant a szívem! Ugyanakkor kétségbeejtő,ha Ő AZ és még mindig kóborol, éhezik és valószínűleg engem keres!!!

a_felnottviki_internet.jpg

vikike.jpg viki_070830.jpg

Írj egy kommentet