ELLOPOTT NÉMET VIZSLA KÖLYÖK

Kedves Címzettek/ Tisztelt Sporttársak!

Ellopott kölyök!!!

Ma, 2010. május 11-én kora délután, ellopták az egyik, kennelemben tenyésztett és Érdre eladott Rövidszőrű Német vizsla kan kiskutyát!! A kerítésen átmászva lopták el és egy sajnos azonosítatlan autóval hajtottak el a tolvajok, a család egy tagjának jelenlétében, aki sajnos nem érte nyomon őket. A kiskutya adatai röviden a következőek: Shiningsloe Apor, (Ciróházi Kökény X Usko vom Thüringer Zipfel), 2010.01.28-án született, kan, barna fehér spriccelt, feje egyszínű barna, hátán foltokkal, amit fénykép alapján tudunk igazolni!
Chip száma: 3480 9810 0210 836
A kiskutya még az én (tenyésztő) nevemen van! Mellékelek képeket is a kiskutyáról és mindenkit nagyon szeretnék arra megkérni, ha találkozik eladó kölyökkel, vagy meglát kiállításon, vadász kollégánál, esetleg az utcán rá hasonlító kölyköt, kérem feltétlenül jelezze nekem! A család feljelentést tett a rendőrségen is. Kérek mindenkit, juttassátok el azt az információt minél több helyre, minél több embernek (ismerős, állatorvos, vadász, stb)
A kennelem honlapján is olvashattok arről a szégyenletes esetről, valamint több képet láthattok ott. www.shiningsloe.eoldal.hu
Mindenkinek köszönöm a segítséget, remélem visszakerülhet a kiskutya jogos és szerető gazdáihoz!
Amennyiben rendelkeztek információról jelezzétek nekem:
0036-30-372-8959
0036-21-252-7042

esther.strausz(kukac)gmail(pont)com
shiningsloe(kukac)gmail(pont)com

Írj egy kommentet