Talált cirmos Kispesten

4-5 hónap körüli bújós kismacs jött utánam április 5-én Kispesten az Arany János utcában. Nem bolhás, szép a szőre-foga-szeme, emberbarát, ezért gondoltam, hogy gazdás lehet. Ha tudnak a gazdiról valamit, kérem jelentkezzenek.
Köszönöm!

doriumaru(kukac)gmail(pont)com

5 hozzászólás ehhez: “Talált cirmos Kispesten”

  1. Cicaszem írta:

    Inkább tartsd meg, olyan szép! 🙂

  2. Doriumaru írta:

    (Egyébként ez egy totál panel környék, nem hiszem, hogy tipikus „kijárós” cic lenne…)

  3. Doriumaru írta:

    Akkor azért is bocsánatot kérek, hogy ivartalanítottam (mármint a doki :D), és feltettem az összes létező találtmacskás weboldalra, meg kiraktam a környékre „TALÁLT CICA” hirdetéseket. De tényleg, mélységesen elnézést kérek Öntől.

  4. ZzZ írta:

    Kedves ggg!
    Szerintem inkább értékelendő, hogy hazavitte a cicát, mert így visszakerülhet a gazdájához, de ha mégis egy kidobott vagy eltévedt cica és ott hagyta volna, lehet, hogy már egy kutya vagy autó áldozata lenne.
    A gazdája ha keresi, úgyis hirdetni fog. Akinek meg nem hiányzik, az nem volt gazda, onnan jobb, ha elkerült. Én inkább örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik próbálnak segíteni!

  5. ggg írta:

    Tisztelt Hirdető!

    Nem szeretném megsérteni, de nem értem ezt a hirdetést. Jött Ön után egy cica? Akkor „kötelező” mindjárt el is vinni? Esetleg az nem merült fel Önben, hogy valaki várta otthon ezt az állatot? Eddig azt hittem, hogy köztudomású, hogy a kinti-benti macskáknak van „kinti” életük is, ami alatt végigjárják a területüket, majd hazatérnek.
    Azután a gazdija meg majd várhatja haza a cicát.

Írj egy kommentet