Cicák – gazdi kerestetik

9 kiscicámnak gazdit keresek, kb háromnegyed (5 cica) – egy hónaposak (4 cica).
Ivartalanítva sajnos nincsenek, nem állunk úgy anyagilag hogy telne erre. Mi nem tudunk sajnos ennyi macskát eltartani ráadásul elég forgalmas helyen is élünk és sokszor még a két nagy cicámat is féltem.

Elérhetőségeink:
Város: Debrecen
Telefonszámok:
70/ 241-1397
52/ 951-404


8 hozzászólás ehhez: “Cicák – gazdi kerestetik”

 1. rhédeycsalád írta:

  Szia Jenni! Több mint valószínű, hogy a fekete-vörös-fehér cica kislány!Azért mert ez a színkonbináció (tricolor) csak nőstény macskáknál alakulhat ki,a gének miatt.Nagy ritkán azért vannak ilyen kandúrok, de nekik nem lehetnek utódaik. Nos, remélem, hogy ezzel talán segíthettem egy kicsit:)

 2. Rácz Enikő írta:

  Szia!
  Szeretném megkérdezni van-e még cica és melyik?

 3. Bertalan Ildikó írta:

  Érdeklődni szeretnék a fehér-fekete-vöröses cica után hogy még meg van-e?
  Nagyon szeretném örökbe fogadni mert már régóta szeretnék egy kis házi kedvencet. A szállítással egy kicsit gondba vagyok.

 4. varga jennifer írta:

  Jenni vagyok
  szálitást válalnak budaörsre kérem ha tud válaszoljon az email cimem v.annamaria@hotmail.com köszönöm(am. én a vörös fehér cica után érdeklödök, még azt szeretném tudni hogy lány vagy fiue?) köszönöm

 5. Zsuzsi írta:

  Szia,
  most látom hogy kiraktad az oldalra, nagyon szépen köszönöm! A cicusok nagy részének már sikerült gazdit találni, már csak két cicusunk vár gazdira, de velük egyenlőre még várni kell 1 hétig, hogy nőjenek egy picit 🙂
  A szürke kiscicát már elvitték, már csak a két fekete-fehér(a fekete több bennük :D) meg a fekete-vörös-fehér( fekete több bennük) kiscica van.

  Nagyon szépen köszönöm!

 6. varga jennifer írta:

  szálitást válalnak budaörsre??

 7. varga jennifer írta:

  J

 8. Gajdos Ilona írta:

  Jóestét kivánoksak azt szeretném kérdezni,hogy fehér-fekete cicusból van e kisfiú ha igen akkor nagyon érdekelne!Kérem az ei-meil-re irjon!Válaszát nagyon várom!Születésnapi ajándék lenneElöre is köszönöm:-)

Írj egy kommentet