Asterix szerető gazdit keres

Asterix 5 év körüli ivartalanított, kistermetű fiú kutyus.
Igazán kalandos életpályát mondhat magáénak. A váci gyepmesteri telepre adta le két kisgyerek. Tőlük norvég ideiglenes befogadóhoz került ki Norvégiába. Sajnos nem hagytak neki időt, hogy beilleszkedjen. Állítólag harapott, és fel lett dobva a labda: vagy visszajön Magyarországra, és valaki gondoskodik róla, vagy lealtatják. Mivel ezt más nem vállalta, átvettük.
A mi tapasztalataink homlokegyenest ellenkezők róla. Apró termete ellenére igen nagy önbizalommal rendelkezik ugyan, de csak kutyákkal szemben. Ez is annyiban merül ki, hogy kihúzza magát, mint a kiskakas, és harciasan mereszti a hátán a szőrt. Nagyon szeret sétálni. Ha nem szól hozzá az ember, akkor igen beszédes, felhívja magára a figyelmet. Első találkozáskor kissé félénk, de a kedves szóra, simogatásra hamar feloldódik, ölbe kéredzkedik, kedveskedik. A kulcs csupán annyi hozzá: észre kell venni, mikor nyit ő, nem erőltetni a barátságot, és gyömöszölni addig, míg nem jelzi, ő is szeretné ezt. Kisgyerek mellé félénksége miatt nem javasolnánk. Lakásban rendesen viselkedik, nem tesz kárt, szobatiszta.
Várjuk tehát a bátor vállalkozót, aki úgy érzi, hogy otthont tudna adni Norvégia ex-rémének, vállalja az életveszélyt, amely örökbefogadásával jár. Halált megvető bátorságáért egy igen aranyos kis társ lesz a jutalom.

Érdeklődni lehet Asterixről a
06-70-223-6476 telefonszámon, vagy
kasznakata(kukac)gmail(pont)com e-mail címen.

Képek

Írj egy kommentet