IVARTALANÍTÁSI és CHIPEZÉSI akció

A NOÉ Állatotthon Alapítvány 2009. december 1. – december 23. között kedvezményes IVARTALANÍTÁSI és CHIPEZÉSI akciót szervez KIZÁRÓLAG XVII. kerületi lakosok kutyái és macskái részére.

Mennyibe kerül a kedvezményes ivartalanítás Önnek?

KUTYA
szuka: 5000 Ft
kan: 5000 Ft
MACSKA
nőstény: 4000 Ft
kandúr: 2000 Ft

Az állatorvosi költségek fennmaradó részét a NOÉ Állatotthon Alapítvány fizeti a Pedigree örökbefogadási programon elnyert pénzösszeg egy jelentős részéből.

Hogyan lehet jelentkezni az akcióra?

2009. december 1. és 23. között, hétfőtől szombatig 10-től 15 óráig személyesen, a NOÉ Állatotthon Alapítvány telephelyén személyi igazolvány, lakcímbejelentő kártya és az állat oltási könyvének bemutatásával. A regisztrált jelentkezők egy kedvezményes ivartalanításra jogosító kupont kapnak.

Hol lehet jelentkezni az akcióra?

Cím: XVII. ker. Csordakút út. Jelentkezéseket igénylési sorrendben áll módunkban elfogadni, a rendelkezésre álló keret erejéig.

Kinél kell műtéti időpontot egyeztetni?

A kupon átvétele után az állatorvossal kell a műtét időpontját egyeztetni. Fizetni a rendelőben kell, a kupon leadásával és a műtéttel egyidejűleg.

Amennyiben az akciónk keretein belül ivartalaníttatja kedvencét, úgy kutyáját, macskáját kedvezményes áron chipeztetheti. Ára: 3000 Ft regisztrációval.

Az akcióban résztvevő állatok Pedigree meglepetéscsomagot kapnak ajándékba.

Írj egy kommentet