Talált cica – Ödön gazdit keres

A cicát az Auchan parkolójában találta egy teniszező, aki a Tálentum Teniszcentrumba (1037 Mikovinyi utca – a Béres-művekkel szemben) vitte el, és a gondnoki faház teraszán kiraktak neki egy tálat, tettek is bele valami maradékot néha, így ez lett az ideiglenes helye.
Az unokámmal arra sétálva találkoztunk vele, és szörnyen éhes volt. Bármit elfogadott tőlünk, akkor éppen chips volt nálunk.
Ez október végén volt, és azóta mindennap viszek neki zacskós tápot, száraztápot, friss vizet. Zárt cica-WC-ből (szivaccsal, anyaggal kibélelve) egy menedéket is csináltam neki, főleg az eső és a hó miatt.

A teniszpálya alkalmazottai nem zavarták el, de rendszeresen nem gondoskodnak róla, és a zárt térbe nem engedik be.

Elnevezték Ödönnek, és nagyon rossz néven vették az odavitt kis cica-búvóhelyet, mondván, majd meghúzza magát a faház alatti gödörben.
Azt állítják, és ezt nem tudom ellenőrizni, elvitték orvoshoz is, beoltották, és az orvos azt mondta, ivartalanított kandúr.
Egyébként nagyon szép, hatalmas fekete-fehér perzsakeverék (esetleg fajtiszta?), 1 év körüli.

Tudom, hogy a perzsafélék nyugodtak, békések, és inkább szobacicák. Nagyon jó lenne neki egy igazi békés otthon. Lehet, hogy valaki keresi, nem úgy néz ki, mintha az utcán nőtt volna fel. Van rajta egy bolhanyakörv.

Telefon: 439 1883
E-mail: e.perlaky(kukac)t-online(pont)hu


1 komment ehhez: “Talált cica – Ödön gazdit keres”

  1. Perlaki Árpádné írta:

    A cica szerencsére gazdára talált.

Írj egy kommentet