Kislány cicuska sürgősen gazdit keres!!!

Mielőbb szerető gazdit keres ez a (Agárdon, a szomszédunkban született) kiscica, valaki olyat, aki törődne is vele, s nem ‘csak úgy lenne’. Kicsit félénk, mert a szomszédok nem igazán szoktatták emberi kézhez, én szoktam megsimogatni, amikor hajlandó hozzám jönni – ha kaja van, akkor Ő az első. 😉 Nagyon aranyos, szép, s kedves kb. 8-9 hónapos lányka cica (szürke-fehér), egy igazi bűbájos tünemény, de sajnos nem állapot, hogy az ajtónk előtt ül vagy a kertünkben lapít valamelyik bokorban, mert a kutyánk széttépheti, ha egyszer bárki a családban kiengedi a kutyát a kertbe. Ezt pedig semmiképpen sem szeretnénk.

A cicus kutyához szokott, nem igazán van félelemérzete. S a mi kertünkben pedig ez nagy baj. A cicust születésétől fogva ‘otthon’ (a szomszédban) – a cicamamán kívül – egy szép nagy német-juhász kan kutya felügyeli, s neveli. Igazából a cicamamának is kellene gazdi, mert ő is átjár, de a kiscicának fontosabb lenne (a mama azért talán jobban sejti vagy tudja, hogy félni kell a mi kutyánktól).

A cicát ajándékba odaadnák. Az oltás(ai)ról semmit sem tudok (szerintem még nincs), féregtelenítőt én ici-pici korában adtam neki a többi picinek és a mamának is, de most már újra rájuk férne.

Telefon: 30 / 271 9990

További képek

Írj egy kommentet