Félix vagyok

Szerbusztok kétlábúak!

Félix vagyok, a Macskusz Von Félix dinasztia egyik leszármazottja.
Jómagam (koromra tekintettel) még nem rendelkezem semmilyen híres, celeb múlttal, de felmenőim annál inkább.
Ük nagyapám volt a legelső macska a világon pl. , aki járt az űrben! Bizony!!!
1963. október 18-án lőtték fel Algériából és mintegy 210 kilométert tett meg az űrben. 1992-ben és 1997-ben bélyegek jelentek meg az egykori francia gyarmatokon, a Comore-szigeteken és Csádban, melyeken rakétájával illetve Lajka kutyával és más híres űrutazókkal együtt látható az én híres ükapám, aki szintén Félix volt (lásd Wikipédia!,).
Anyai nagyapám meg komoly médiás-macska modell karriert futott be, ő volt a Félix macskaeledel arca, egészen addig, míg élt(kölcsön mamikám a csatolt képekben oda rakta a képét, biztos felismeritek!).
Én nem vágyok ilyen életre, nem török ilyen babérokra, nem vágyok felkapott életre, rivaldafényre, piros szőnyegre, rongyrázásra, az űrbe…
Csak egy kényelmes kanapéra, melegre, játékokra, pajtásakra, törődésre és egy olyan valakire, aki szeret engem és én viszont szerethetem.
Amúgy 5 hónapos vagyok. Van már oltásom, lehengerlő stílusom, nagyon kedves és vicces természetem, hihetetlen kisugárzásom és úgy dorombolok, mint egy traktor.
Kedves kétlábú, ha úgy gondolod, a fent leírtak alapján el tudod képzelni velem az életed, jelentkezz be ideiglenes mamimnál. Köszi, pá!

20/9859435
katalin.bedea(kukac)gmail(pont)com
Képek

Írj egy kommentet