Beagle

Sziasztok Állatvédők!

a képen látható Beagle kutyusnak keresünk szerető gazdit. Előző év decemberében találták Pécsett, éppen az országúton kóborolt. Chippet nem találtunk benne. Egy darabig ideiglenes befogadónál volt, amíg kerestük az eredeti gazdáját, de nem jelentkezett senki. Sajnos az ideiglenes befogadónál nem maradhatott, mert nem tudott neki biztonságos helyet nyújtani. Ezért kétszer meg is szökött tőle, szerencsére, mindig megtaláltuk. Csak úgy maradhatott volna, ha megköti. Ahhoz pedig az egyesület nem járult hozzá. Sajnos a mi egyesületünknek nincs menhelye, és más sem tudta befogadni. Így kénytelenek voltunk megkérni a egyetlen pécsi menhelyet, a MISINA Állatvédő Egyesületet, hogy fogadják be. Sajnos ez sem ideális hely, mert 200 kutya helyett, már 400 kutyát tartanak. Átmeneti megoldásnak jó csak, legalább biztonságban van, és kap rendesen enni.
Az előírások szerint 14 napos karanténban van, ami hamarosan lejár. Az egyesületünk honlapján már kezdettől fogva hirdetjük a kutyust, de sajnos nem kell senkinek.
Kérlek benneteket, küldjétek tovább, ahová csak tudjátok, hátha valakinek az országban megtetszik.
Fiatal, egy év körüli, és nagyon helyes barátságos kutyus. Más kutyákkal is nagyon jól kijön, csak olyan helyre szeretnénk, ahol biztos nem tud megszökni, mert az nagyon szeret. Megjegyzem: melyik az a Beagle, amelyik nem szeret megszökni.

Köszönöm a segítséget:
Üdvözlök minden Állatvédőt és Állatbarátot!

Gaál Zsuzsa
Harkány-Siklós Állat- és Természetbarátok Egyesülete
www.sosallatok.hu
70/778-4496


Írj egy kommentet