MORZSIKA S.O.S. SZERETŐ GAZDIT KERES !!!

Morzsika, a 10 éves, tüneményes, kistestű szuka kutyus S.O.S. szerető örökbefogadó gazdit keres, aki a hátralévő életében meleg otthont és sok-sok szeretetet és simogatást tud neki adni. Morzsika a gazdája halála után, kb. három éve maradt árva, s azóta egy üres telken egyedül élt. Egy közel lakó pártfogója naponta járt gondozni Őt. Morzsi oltásában, stb. pártfogója állatorvosi segítséget is kapott. Az elhunyt gazda örökösei viszont hamarosan le fogják bontani a házat, s nem szeretnének kutyát. Morzsikának sajnos mennie kell, ezért S.O.S. megbízható, felelősséggel gondoskodó örökbefogadó gazdit keresünk a számára!
Morzsi egy kedves emberhez vagy családhoz szeretne tartozni, s az Ő szeretetüket és a bizalmukat megkapni a még hátralévő életére. Leginkább benti kutyusnak, kertes házba – a kertbe szabadon ki -és bejárással – vagy lakásba ajánljuk, azonban a szobatisztaságot még valószínűleg tanulnia kell (mivel eddig kizárólag a szabadban élt). Hámmal és pórázzal nagyon szeret sétálni, de a nyakörvtől fél.

Morzsika az árvaságára való tekintettel egy nagyon kedves, bújós, szeretetre éhes, de igen félős kutyus. Domináns, illetve
agresszív kutyák társaságától reszket. Kedves, szelíd és barátságos kisebb kutyussal esetleg kijöhet. A cicákat sajnos
nem igazán kedveli, s megkergeti. A hideg téli időkre való tekintettel ideiglenes befogadóhoz került, de ott nem maradhat sokáig, mert a sok állat miatt sajnos nagyon nem érzi jól magát.

Érdeklődni lehet:
Telefon:
06 (22) 271 553 vagy
06 30 271 9990


Írj egy kommentet