Idős, helyes cica vár megmentőjére!

Gazdára talált

Egy egykori örökbefogadónk szólt, hogy lakik egy idős, magára maradt cica az épületükben, akinek szintén idős gazdái elfekvőbe kerültek. A rokonság hellyel-közzel, pár naponta-hetente elment hozzá és elé vetett valamit – az is száraz táp volt, amit fogak híján szerencsétlen megrágni se tudott. Így került hozzánk a tizenpár éves, sovány, megtört, szomorú – valószínűleg ivartalanított – kislány cica. Napokig csak feküdt a boxban, amiben hoztuk, semmire nem reagálva, apatikusan, majd végre elkezdett enni, és ami a legnagyobb öröm volt számunkra: halkan, de határozottan érezhetően dorombolni. Öreg, gyenge, fogatlan, valószínűleg rossz a látása, hallása, szaglása, de ő még élni szeretne, valakinek a cicája lenni. Mi pedig szeretnénk Neki megmutatni, hogy még lehet boldog cica!
Most rehabilitáljuk, erősítjük, tehát egyelőre csak olyan gazda jelentkezését várjuk, aki így, ebben az állapotában is hajlandó befogadni Őt és megfelelően gondját viselni, nagyon szeretni.
Lehet, hogy 1-2 hónapja van hátra, az is lehet, hogy 1-2 éve, de ha visszakapja a hitét és érzi, hogy fontos valakinek, egészen biztos, hogy nagyon boldog és elmondhatatlanul hálás cica lesz belőle. Rémültsége és csalódottsága ellenére már a legkisebb törődésért nagyon hálás.
Megmentőjére vár ez a nagyon helyes, szomorú cica.

Írj egy kommentet