Archívum: 2013. április

ELVESZETT!!!

2013. április 30., kedd

Elveszett 3 éves ivartalanított kandúr cicánk, Sanyi névre hallgat. Közepes termetű, fehér alapon fekete foltos, nagyon barátságos. Üllőn, a Dózsa György utcából tűnt el, április 27-én. Magas jutalom a megtalálónak!

andrea.czervan(kukac)gmail(pont)com

Sanyi

Sanyi2

Makka elveszett!

2013. április 25., csütörtök

Elveszett Budapesten a XVIII kerületben Makka nevű cicám, szürke egyszínű, kandúr, ivartalanítva. Ismertetőjele, hogy a pofija bal oldalán, elöl van egy pici karmolásnyom, de csak egy sötétebb csík látszik. Közel 3 éves teljesen egészséges fitt cica, eddig egész életében lakásban volt tartva teljesen szobacica volt, csak egy nyitva hagyott ajtónál kiszökött. Jutalom a megtalálónak!

Telefon: 0630 733 86 60
Köszönöm!

klkl

Gazdára váró mikrokutya

2013. április 22., hétfő

Kukába dobás elől mentett mikrokutya gazdát keres. 4 hónapos, kb. 2 kilós, szeretetéhes, puszit osztogató állatka, komplett kis szeretetcsomag.

IMG_1506

elveszett cica

2013. április 18., csütörtök

Április 17-én este eltűnt 9 hónapos kislány cicánk:
kistermetű, nagyon barátságos, bundája ezüst-szürke cirmos, mellkasa, hasa, négy mancsa fehér, szemét világos rajzolat keretezi, kifejezetten szép arcú cica.

Bence cicánk elveszett

2013. április 17., szerda

Elveszett Dunaújvárosban a Hajnal utcából egy nagytestű, ivartalanított fehér kandúr, jobb szeme sárga, bal szeme kék. Bence névre hallgat, nincs rajta nyakörv, nem chippezett. Eléggé félénk, de nagyon barátságos!

Bence.elveszett

Talált cica

2013. április 17., szerda

Dunakeszin a Barátság úti lakótelepen találtunk egy szürke-drapp cirmos cicalányt 2013. március 20-án este. Az állatorvos szerint 1-2 éves lehet és nem ivartalanított. Ez valószínű így van, mert úgy tűnik, hogy vemhes. Az orvos szerint nincs rajta élősködő, de azért egy féreghajtó tablettát kapott. A nyakában egy kék bolhanyakörv van. Szobatiszta és látszik rajta, hogy gondos helyről került ki, szép fényes a szőre. Sajnos a plakátokra, amit kiragasztottunk senki nem jelentkezett. Most félidős lehet a cica vemhessége és örülnék, ha visszakerülhetne a gazdájához vagy jó helyre kerülne.

Előre is köszönöm a segítséget!

Mobil: 06-20/576-95-90

Oszkár

2013. április 17., szerda

Oszkár névre hallgató egy éves Nagy Sándor papagájunk elrepült (XI. Kerület, Fehérvári út kondorosi út sarok). Az emberektől nem fél, lassan közelítve hozzá az ember ujjára lép!
A megtalálónak magas jutalom!!!

Tel: 06-30/836-26-96

kiscicák

2013. április 15., hétfő

5 gyönyörű, egészséges keverék (skót lógófülű keverék a mama cica is) kiscica született egy ismerősömnél, nekik keresnénk felelős, megbízható gazdikat, akik vállalják hogy két-három havonta egy email erejéig tájékoztatnak az örökbefogadott cicusok hogylétéről, ha lehet fényképpel. Lehetőség szerint benti cicának, nem udvaron, garázsban vagy pincében tartott “kedvencnek” adnánk őket örökbe.
Most 6 hetesek a picik, de már mindegyik szobatiszta és önállóan esznek.Egy szürke kislány, egy szürke kisfiú és három bézses-vöröses kisfiú. 8 hetesen elvihetők, ingyen.

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet:
06-20-41-276-71

2013.04.15. 006

Berci elveszett

2013. április 14., vasárnap

2013.04.13. délután eltűnt Berci névre hallgató, 6 éves, fehér-vörös, nagy testű, ivartalanított kandúr cicánk.

Réka telefon 2013.04.14 206

Elveszett!!!

2013. április 14., vasárnap

2013. 04.13-án tűnt el Színes névre hallgató cicánk. Lakásba szokott, az utcán egyáltalán nem volt az öt éve alatt. Nagyon barátságos könnyen befogható.

IMGP2234

Chippel ellátott macskánk elveszett

2013. április 13., szombat

Tici névre hallgató vörös cicánk 04.08-án elveszett.
Ez kertes ház a Farkastorki lejtő- Farkastorki köz -Erdőalja út által határolt területen.

Tici 7 éves, ivartalanított hím, nagyon szép vörös-fehér cica. Az orra mellett vörös foltocska van. Szép szürke szemei vannak.
Az egyik oldalán a csípője környékén egy gyerekkori sebhely van, itt nincs szőr egy kb 5 forintos nagyságú területen. Ez a rész fehérlik a vörös szőrben. Félénk macska, nehezen barátkozik. Csapból iszik, nem tálból.

DSC05963

“elveszett” helyesebben elrabolt macska

2013. április 13., szombat

Egy szomszédunk Macskánkat nemkívánatosnak találta, és 11. kerületi otthonából kiragadva, elmondása szerint Budapest XXII. kerület Brassói utcában dobta ki hétfő éjjel (2013.04.08.). Ez a Memento parkhoz van közel, a 7-es útnál attól egy kicsit délre, a Tétényi fennsíkon. Ezidáig hiába kerestük ott, de mivel egy járókelő kedden reggel látott egy macskát kiszabadulni egy nejlonzsákból a helyszínen, feltételezzük hogy a mienk volt az, és most valahol Budatétényben kóborol.

Vörös-fehér, épp egyéves, Frici névre hallgató, kivételesen barátságos kan macska.
kapcsolat:
06309129721
061208 5344
domokos.nagy(kukac)gmail(pont)com

Köszönjük a segítséget!

frici01

frici02

Kupak

2013. április 09., kedd

Miskolc, Aulich utcáról március 23-án nem jött haza Kupak nevű ivartalanított lánycicám. A nevére fel is szokott figyelni. Kupak fekete színű, sárga szemű, a nyakán elől van pár fehér szőrszál. Kérem, aki tud róla bármit, befogadta, vagy látta és felismerte, szóljon. Köszönöm!

Tel:
46/433-437,
20/940-2936 vagy
70/413-5071

Kép 013

Kép 018

MÉG MINDIG KERESSÜK NYAFIT!

2013. április 08., hétfő

2012. nov. 10-én Tatán az Öreg tóval szemközt lévő Vértesszőlősi út egyik házának kerítéséről vagy a ház előtti járdaszakaszról, esetleg valamelyik közeli utcáról eltűnt Nyafi nevű, 2 éves, ivartalanított fiú cicánk. Az állkapcsa egy sérülés következtében kissé ferde, egyik alsó foga kiáll. Szürkésbarna csíkos-cirmos bundája, élénk kék bolhanyakörve van. Pár hónapos korában fogadtuk be, az éhhalál szélén állt, sérülten, kimerülten találtunk rá. Nagyon várjuk vissza. A városban az eltűnése napján sok turista volt, elképzelhető, hogy valaki gazdátlannak vélte és magához vette, így Tatán kívül is felbukkanhat. A megtalálónak pénzjutalmat ajánlunk fel. Ha valaki tud róla és értesít bennünket, természetesen a telefonhívás díját is megtérítjük.

Tel.: +36 30 228 5984,
e-mail: blanche2232(kukac)gmail(pont)com

Nyafika

Nyafika, kicsi1

Nyafika, kicsi5

Elveszett cica

2013. április 08., hétfő

04.06-án reggel 7.30 körül balesetet szenvedtem Csesznek és Zirc között, Imre Major előtt. A cica a felborult autó kitörött, hátsó ablakán szaladt ki feltehetőleg. Mire kimásztam az autóból, ő már nem volt sehol.
Kb. fél éves, fekete nőstény, 2 napja esett át ivartalanító műtéten, ezert fehér kötés volt a testen, ami azóta elképzelhető, h leesett már róla, de a hasa borotvált és friss műtéti heg található rajta. A környező erdőket már átnéztük, de nem találtuk.
A környező településeken plakátokat helyeztünk el.
Nem tudom, h a balesetben sérült-e.
Tipli chippelt cica.

Kérem, hogy aki rátalál, értesítsen ezen a címen:
borbelyk(kukac)gmail(pont)com

20130405_194324

20130405_194354

Elveszett cica!

2013. április 07., vasárnap

ELTŰNT! Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihályon. 2013. március 29-én kora hajnalban láttuk utoljára! 3.5 éves, ivartalanított, vörös házi cica. Kb. 5 kg, hosszú, de szálkás testalkatú. Nagyon barátságos, de félénk természetű. Kertes ház lévén kijárós cica, de főként lakásban szeretett lenni! Nagyon várjuk haza!!!

Kérlek aki látta, azonnal írjon a
bognarmelinda(kukac)gmail(pont)com e-mail címre!!!

333

Elveszett-keressük!!

2013. április 02., kedd

2013 március 30.-án délután eltünt Csuvi névre hallgató 1,5 éves ivartalanított nőstény cicánk.
Ismertető jele: teknőc-tarka, közepesen hosszú szőrzet, borostyán barna szemű.

fotó (1)

fotó (2)

FRICI gazdit keres

2013. április 02., kedd

FRICI egy 2009-ben született kan kutyus, feltehetően pumi-schnauzer keverék.
Kis-közepes termetű, puha göndörkés szőrzete rendszeres nyírásra szorul, a pumi jelleg elsősorban ott mutatkozik meg, hogy jó jelző kutya, a közeledő idegeneket erősen és feltűnően megugatja.
2010 téli hónapjaiban mentettük meg őt a fővárosban, ahol az egyik külső kerületben csatangolt az utcán, borzalmasan elhanyagolt állapotban volt, ki tudja mit ehetett, valami rettenetes felismerhetetlen dolgok kerültek elő belőle.
A menhelyen hamar rendbe jött, féregtelenítve, oltva, chippelve és ivartalanítva nagyon hamar örökbe fogadta egy kedves idősebb hölgy. Sajnos a hölgy súlyos betegség után kórházba került, megszakadt vele a kapcsolatunk, Frici ismét nálunk landolt, jelenleg ideiglenes befogadójánál várja az új gazdi jelentkezését.

FRICI egy rendkívül kedves, szeretetre méltó, barátságos kutya. Szereti az embert, a gyerekeket, minden fajta kutyával nyugodt és barátságos, jelenleg is egy szuka és egy kan kutyával él együtt. Nyugodt, kiegyensúlyozott, kiszámítható kutyus. Gazdájához nagy szeretet fűzi, gyönyörű barna, csillogó szemeivel hálásan néz fel minden jó szóra, simogatásra. Keresi és várja a gazda közelségét, de soha nem erőszakos, nem követelődző, kér egy rövid simogatást, egy pár jó szót és tovább áll a saját köreibe.
Nem akar a gazda ágyában aludni (!), este odabújik egy kis simogatásra, de rövid idő után megy a saját fekhelyére, egész éjszaka ott alszik.

Nagyon szeret sétálni, érdeklődő, de megbízható is egyben, bátran el lehet engedni, nem megy el a gazdától messzire. A szembe jövő kutyákkal barátságos, nem támadó, egy darabig elkíséri őket majd visszatér a gazdihoz. Három hónapja van az ideiglenes befogadónál, ezalatt még egyszer sem szaladt el a mindennapi séta során.

Frici első örökbefogadójánál lakásban élt, jelenleg kertes házban lakik és szemmel láthatóan imád a kertben szaladgálni, lesni ki a kerítésen, intézkedni, jönni-menni. Ugyanakkor a lakásban is nyugodt, órákra bent lehet hagyni, nyugodtan alszik, soha nem okoz gondot. Abszolút és feltétlenül szobatiszta, emésztése rendezett, mindenevő, jó étvágya van, de nem telhetetlen, minden szempontból egészséges kutya.

Új, szerető és felelős gazdit keresünk Fricinek. Családba, több gyerek mellé, de idősebb házaspárnak, akár egyedülállónak is ajánljuk! Olyan gazdit keresünk, aki közel engedi magához, akinek a kutya nem csak egy házi állat, hanem egy kedves társ, egy családtag, egy érző lény! Jó lenne egy családi ház neki, ahol a kertben sokat szaladgálhat, de mint írtuk a lakásban is jól érzi magát, sőt kéri a lakásba való bejárás lehetőségét nagyfokú emberszeretete miatt.
Oltva, chippelve, ivartalanítva van.
Előzetes megbeszélés, informálódás után, örökbefogadási szerződéssel adjuk örökbe.

Telefon: 0620 2200223 vagy Árvácska

mini-P1000902