Archívum: 2012. szeptember

NAGYON NAGYON S.O.S.!!!

2012. szeptember 30., vasárnap

Molly a franciabull keverék kislány a cserszegi gyepin!!!!
1 hete van!
Könyörtelen altatás október 4!!!!!!!!!!
Tündéri puszilkodós kislány, gazdit vagy sürgősen ideiglenes befogadót keres! Nagyon szeretne még élni!!!!
Kérlek titeket, osszátok!

Telefon: 06-20/969-2878


Elveszett Léna

2012. szeptember 30., vasárnap

Elveszett Léna vadas, chippel rendelkező vadászgörény kislány, a 18 kerületben a Darányi Ignác utcában a temető környékén. Cuppogásra hallgat, meg néha a “gyere ide”-re is..

Kérem aki látta, telefonáljon:
0670/599-5463 vagy írjon emailt:
timeaf(kukac)gmail(pont)com.

Kérlek osszátok meg, köszönöm szépen.
A microchip száma:
972274000025771, regisztrálva van a petvetdata rendszerben. A segítőkész megtalálónak jutalmat adunk.


Eltűnt cicát keresünk

2012. szeptember 28., péntek

Pontosan egy hete, 09.18-ról 09.19-re virradóra tűnt el nyomtalanul a kb. 1 éves, tiszta fehér,
(minden folt nélküli,- teljesen fehér -) rövid szőrű ivartalanított nőstény cicánk
. Kis fekete nyakörv volt rajta eltűnésekor. (Sajnos fotónk nincs róla. )Azóta keressük; a környék miden pincéjét, zugát végigjárva, eredménytelenül. Sajnos valószínű, hogy az egyik „kedves” szomszédunk keze lehet a dologban, mivel ez a cica magától sosem kóborolt el, viszont ez az ember az évek során már több
cicát is eltüntetett a kertünkből, úgy, hogy egyszerűen elviszi, és lerakja őket a város egy másik,
távoli pontján sorsukra hagyva őket. (Ezesetben persze mindent tagad.)

keresem a cicámat

2012. szeptember 27., csütörtök

2012 szeptember 21-én Szolnokon a Járműjavító környékéről elveszett 4 hónapos fiú cicám. Bercinek hívják, de jobban hallgat a cicára.Idegenektől fél,de ha megbarátkozik nagyon bújos barátságos cica. Jellegzetes a mintázata , kicsit tigrises.Nagyon szeretjük, és borzasztóan hiányzik nekünk.

Ha valaki tud róla valamit kérjük hívja a
+36-20-9106532 telefonszámot.

A segítséget előre is köszönjük!

Eltűnt cica

2012. szeptember 27., csütörtök

Eltűnt 2012. szeptember 14-én a fehér-vörös-fekete színű nőstény cicánk, ismertetőjegye még, hogy nagyon bújós és ragaszkodik az emberekhez. A megtalálónak jutalom!

Kapcsolat: m_ark6(kukac)hotmail(pont)com

DAGOBERT gazdit keres!

2012. szeptember 27., csütörtök

6-7 hónap körüli belga juhász-tacskó keverék (?) kan kutyus gazdit keres. Nem nő nagyra. Dús bundájú. Mindenkivel kijön, macskákkal is. Oltott, féreghajtott. Örökbefogadási nyilatkozattal fogadható örökbe. Jelenleg Horányban panziós. Közeli szállítása megoldható.

Érd: 06-20-9766-883

Kb. 6-8 hetes kitett fekete kandúr cica gazdit keres

2012. szeptember 27., csütörtök

Kb. 6-8 hetes kitett fekete kandúr cica gazdit keres Dunabogdányból. Kisebb, mint ahogy a képen tűnik. Már most szobatiszta. Nagyon okos, egyszer kellet megmutatni neki az almot és azóta használja.

Tel:
02 20 487 41 09


vizsla keverék kölyökkutyák!!!!

2012. szeptember 27., csütörtök

*Fajtiszta vizsla mamától* és ismeretlen – valószínűleg nagytestű, esetleg
egy dán dog – apától kedves, szeretetre méltó és szeretetre vágyó, élénk
és játékos keverék kiskutyák szerető gazdit keresnek. A testvérek közül
néhányan már gazdisok, *két kislány maradt még*, két kis fekete ördögfióka.
A kislányok most kb. 3 hónaposak. Kezdődhetne a nevelésük, szoktatásuk, egy
kicsit már figyelnek a szóra.

Féregtelenítve már voltak, de oltásaik nincsenek!

NAGYON VÁRJÁK ÚJ SZERETŐ GAZDIJUKAT!!!

*Érdeklődni:* 20/97 73 791-es telefonszámon.


Mentett házi cica – 2 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2012. szeptember 26., szerda

Gazdit keresünk Ribizli számára, akit menet közben hajították ki egy autóból. Nem hinném, hogy a barom embert érdekelte, hogy a macska sem esik mindig talpra, így Ribizli is a fején megsérült. Már gyógyulóban vannak sebei, kis lelke is nyiladozik, egy nagy rosszaság lett ebből az aprócska lényből, igazi gyerek. Ribizli kb. három hónapos nőstény, egy maroknyi kis élet.

Érdeklődni lehet:
70-413-7360
06/70-413-7360 | Pest 21. kerület

Mentett házi cica – 1 éves nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2012. szeptember 26., szerda

Gazdát keres Sacika, oltott, ivartalanított, kb féléves nőstény cica a XXI. kerületben. Kedves, bújós, játékos, szoba tiszta kislány,

érdeklődni lehet:
70-413-7360
06/70-413-7360 | Pest 21. kerület

Félperzsa – 4 éves nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2012. szeptember 26., szerda

Gazdát keresünk Carmennak, ennek a gyönyörű, ivartalanított, félperzsa nőstény cicának. Carmen folyamatosan több mentett cicával él együtt, amit nagyon nehezen visel a kis lelke, szeretne egyedüli cicája lenni a gazdinak.

Érdeklődni lehet:
70-413-7360.
06/70-413-7360 | Pest 21. kerület

gazdikereső kiscica

2012. szeptember 26., szerda

Törpicúrt egy csepeli játszótéren találták meg a gyerekek. Nagyon elhanyagolt állapotban, bolhásan, piszkosan került a gondozásunkba. A cicuska most már gyönyörű tisztán, fényes bundácskával várja a gazdit. Törpicsek nagyon magabiztos, barátságos, tündéri kisfiú cica, kb. 6 hetes lehet. Örökbefogadási szerződéssel vihető el Budapest XXI. kerületből.

Elveszett kölyök cica

2012. szeptember 26., szerda

2012 szeptember 21-én Szolnokon a Járműjavító környékéről eltűnt a képen látható 4 hónapos fiú kis macska. Ennél már nagyobb, de itt jól látszik a mintázata. Nagyon virgonc, barátságos, dorombolós. Mivel családtagként élt közöttünk, ezért nagyon aggódunk érte!

Kérjük, ha valaki látta, vagy tud róla valamit, hívjon telefonon.
+36-20-9106532

eltűnt macska XI ker.

2012. szeptember 26., szerda

Juci eltűnt!

Szeptember 22-én Budapesten, a XI. kerületi Sashegyről, a természetvédelmi terület mellett eltűnt a képen látható ivartalanított, Juci névre hallgató nőstény macska. A valóságban a jobb füle kicsit lekonyul, mivel a kép elkészülte óta egy tályog miatt műteni kellett és kicsit karfiolosan gyógyult. Nagyon barátságos, dorombolós és beszélgetős cica, nem szokott elmászkálni, ezért is csodálkozunk, hogy nem került elő, de mivel ugyaninnen már több macskánk is eltűnt, arra gyanakszunk, hogy itt valaki direkt viszi el a macskákat.

Ha valaki látja, az alábbi elérhetőségeken jelezze:
szendrene01(kukac)gmail(pont)com vagy
20-320-3645

Segítség kérése – talált cica

2012. szeptember 26., szerda

Néhány napja hozzánk szegődött egy cicus az udvarba (Bp, XIX. kerület, Kisfaludy utca), és mivel elég jó állapotban van, azt gondolom, hogy lehet gazdija, ezért keressük a gazdit.

bedegikriszti(kukac)gmail(pont)com


Elveszett cica

2012. szeptember 26., szerda

2012. szeptember 22-én hajnalban eltűnt gyönyörű, fekete-fehér ivartalanított, 2-3 év közötti cicánk. Kutyi névre hallgat, ha látja/látta vagy befogadta valaki, kérem, hívjon vagy írjon, nagyon hiányzik és várjuk haza.

találta kölyök cica

2012. szeptember 24., hétfő

Találtam egy ici-pici tündéri kismacsekot (2012 09 24), aki nagyon sürgősen szerető gazdit keres!!! Nagyon bújos, és nyafogós, és nem bír a fenekén maradni, a kutyáktól viszont nagyon fél!!! A cica rendben van, semmi baja. Nagyon úgy néz ki, hogy egy (hisztis) kiscsaj. XVII. kerület, Rákoscsaba-újtelep MÁV állomás környékén találtam, légyszi osszátok, terjesszétek, hogy legyen gazdija!!!! Köszi!!

Egy romantikus történet 2.

2012. szeptember 24., hétfő

íme, egy történet folytatása. A Ti segítségetekkel “Egy romantikus történet” zajlott pár hónapja, amiről röviden írtam is a képek mellé. A lényeg az volt, hogy egy utcai lovag és az ő emeleti lakásban lakó szíve hölgye kiscicáinak kerestünk gazdát. Fél sikerről tudok beszámolni: az öt kicsiből kettőnek sikerült gazdához jutnia, három megmaradt egy nagyon szegény néninél. Sajnos egy örökbefogadó visszalépett arra hivatkozva, hogy a kiscicák “túl nagyok” lettek időközben. Közben további fordulat is történt: a cicamama újból öt kicsinek adott életet. Az apa már nem él: súlyosan megbetegedett és már az örök vadászmezőkön kergeti az egereket. A cicamama ivartalanítása napirenden van, de a népes család ellátása jelenleg is komoly erőfeszítést igényel. A képeken a két generáció: nagyon helyesek mindannyian. Játékos, nyugodt természetű cicákról van szó, akik a sziámi és a házi macska minden előnyét ötvözik. Egy kilenc cicából álló család számára kérünk segítséget és örökbefogadót.

Kapcsolat és telefonszám:
06 20 380-6280

fekete kölyökcica SOS

2012. szeptember 23., vasárnap

Ez a szegény kicsi is arra a sorsra jutott, hogy nem kell senkinek, pillanatnyilag egy lépcsőházban húzza meg magát. Tökéletes kismacska, amilyen kis ördögfiókának látszik, annyira szelíd, játékos, barátságos, bújós, dorombolós, dagasztós.. 2-3 hónapos pihekönnyű kislány, teljesen egészséges és emberközpontú.

Érdeklődni a
06 30 308 1506-os telefonszámon, vagy az
ewagilwoods(kukac)yahoo(pont)co.uk e-mail címen lehet.


Gazdikereső mentett, 10 hetes, nagyon helyes és gyönyörű kiskandúr!

2012. szeptember 23., vasárnap

Temetőben született, onnan a tesókáival együtt megmentett nagyon helyes kiskandúr. Még félénk, mert eddig az emberektől nem sok jót kapott… 2 tesója már dorombol, megbízik, nála is csak idő kérdése ez! Szerető, megértő, türelmes gazdit keres ez a kis kincs, akiből egészen biztosan egy nagyon hűséges cica lesz – ezek a hányatott sorsú cicák a legragaszkodóbbak! Oltva, parazitamentesítve van, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé. Várja szerető, méltó, megértő gazdiját ez a kis tündérke! (Kieg.: csak a farka és a fején a folt fekete)


Gazdikereső mentett, 10 hetes, tüneményes, gyönyörű kiskandúr!

2012. szeptember 23., vasárnap

Temetőben született, onnan tesókáival együtt megmentett különleges színű és extrém dorombolós, ember-centrikus kiskandúr. Az emberektől eddig nem sok jót kapott, mégis nagyon bizalmas. Oltott, chipes, parazitamentesített. Bent van tartva, szobatiszta. Szívesen költözne másik cica mellé! Szerető gazdiját keresi ez a nagyon édes és nem mellesleg gyönyörű kis kincs!


Gazdikereső mentett, tündéri kicsi lány!

2012. szeptember 23., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes, gyönyörűséges kb. 10 hetes kicsi lány!

Kórházudvarból mentettem, ahol a macskákra szenvedés és halál vár.
Eleinte nagyon félt – ami nem csoda, hiszen a kórházban üldözik, bántják a cicákat -, de legnagyobb meglepetésemre a befogása utáni napon már bújt hozzám és dorombolt! Nagyon hamar elhitte, hogy most már biztonságban van, itt szeretik őt… Nagyon ember-centrikus, intelligens, hálás, rengeteg szeretetet adni – és kapni tudó kisbaba!

Másik macska mellé is nyugodtan befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.
Oltva, chipezve, kívül-belül parazitamentesítve, ivartalanítva fogadható örökbe.

Várja méltó gazdáját ez tüneményes kicsi lány!

Gazdikereső mentett, fiatal, tüneményes (ex)kandúrka!

2012. szeptember 23., vasárnap

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal (max. 8 hónapos) tüneményes ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kandúrka.

Este, egy buszmegállóban találtam rá. Kidobhatták. Bújt az emberekhez, remélve, hogy valaki majd haza viszi. Senki nem tette. Természetesen jött velem.

Amint kivettem a boxból, a nyakamba bújt, közben extrém hangosan dorombolt és lábaival sebesen dagasztott, megállás nélkül. Igy fejezi ki minden pillanatban a szeretetét és háláját. A csillagokat is lehozná az égről az embernek! Pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott.

Problémamentes, csöndes, más cica, kutya, gyerek mellé is nyugodt szívvel befogadható. Bent van tartva, szobatiszta.

Várja méltó örökbefogadóját ez a tüneményes, rengeteg szeretetet adni és kapni tudó kis Kincs!


Gazdikereső mentett, fiatal, gyönyörű (ex)kandúrka!

2012. szeptember 23., vasárnap

Zsömi, 1 éves, temetőből mentett nagyon szép és bár még félénk, nagyon kedves ivartalanított krém színű kandúrka. Várja szerető gazdiját!

Érdeklődni:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com Bp.
Macskamentő

Dagobert gazdit keres

2012. szeptember 23., vasárnap

Gazdit keres Dagobert, 6 hónapos kan keverék kutyus. Nagyon barátságos, játékos.

Érd: 06-20-9766-883.


elveszett cica

2012. szeptember 23., vasárnap

2012. augusztus 26-án a Kerepesi úthoz közel a Budapest X. Heves utca – Rákospatak sarkánál eltűnt egy fekete macska, fehér folttal a nyakán, hosszú, sovány, frissen ivartalanított, kb 2 éves.
Jellegzetessége, hogy sok folyadékot iszik, és hangoskodó. Müzli a neve, de még nem hallgat rá.

Ha bárki tudna róla felvilágosítást adni kérem telefonáljon, a Kerepesi út másik oldalán, a HÉV túloldalán lakom:
06-20-3691386


Elveszett Hópihe

2012. szeptember 23., vasárnap

2012.09.19-én Budapest, XVII. kertünkből elveszett a 4 hónapos kislány, Hópihe nevű kiscicánk.
Hófehér, a feje tetején kis fekete csík, a jobb szeme kék.
Nagyon keressük! Beteg kislány sír utána.
Segítségüket előre is köszönöm.
A megtaláló jutalomban részesül.

Elérhetőség:
zpatakianiko(kukac)gmail(pont)com


Eltűnt a cicám

2012. szeptember 23., vasárnap

ELTŰNT Törökbálintról a Bajcsy-Zs. utcából a cicám! 09. 12-én reggel láttuk utoljára! Sheila névre hallgat, kis termetű, ivartalanított nőstény, barna bolhanyakörv van a nyakában.

Elérhetőségem:
airotkiv93(kukac)gmail(pont)com


Elveszett cica

2012. szeptember 23., vasárnap

2012.09.18-án este, XX.kerület Gubacsi lakótelep/Mediterrán lakópark részről elveszett
6 éves ivartalanított Sahu névre hallgató kandúr cicám. Skót lógófülű – abesszin keverék cica.
Szürke bundájú, a gerincénél végig egy csíkban sötétebb szőrrel. Ismertető jele a pici lógó füle.
Nagyon szelíd, kedves cica, de idegenekkel bizalmatlan.

Nagyon várom haza ezért kérném aki bármilyen információval tud szolgálni róla hívjon a
06/30 682 7117-es telefonszámon!

Segítségeteket köszönöm, nagyon várom haza!


Gazdi kereső!

2012. szeptember 23., vasárnap

Cirmikének, ennek a szép szemű, kedves, fiatal nőstény cicának keresek szerető gazdit.

A cicust Debrecenben a Metró áruház kerítése melletti bokrok alatt találtam, négy kis cicájával együtt, akiknek már sikerült gazdára lelni.

Cirmike jelenleg a munkahelyemen van, szeretnék számára minél előbb végleges megoldást.

A 30/854-0943 számon lehet érdeklődni.


Cicás örökbefogadó napot tart az Elszánt Állatvédők Óbudán, 2012. szept. 29-én!

2012. szeptember 19., szerda

Elveszett – keresem

2012. szeptember 19., szerda

Zuglóból, a Kerékgyártó utcából elveszett 1 éves, Lili névre hallgató, cirmos ivartalanított nőstény cicám szeptember 16-án.
Kérem, ha valaki tud róla valamit, jelentkezzen!
Nagyon köszönöm a segítséget!

Telefon:
30/372-0599


eltűnt Panka cica

2012. szeptember 18., kedd

Nagyon keressük szeptember 12-én Vecsésen eltűnt,Panka nevű, 2 éves kistestű ivartalanított lány cicánkat.Eltűnésekor arany színű nyakörvet viselt. Idegenekkel bizalmatlan, ritkán járt ki egyedül, akkor is csak kis távolságra és rövid időre.

Kérjük aki látta vagy tud róla valamit jelezze a
06 30 689 5636 vagy a
06 30 857 1110 telefonszámon.

Segítségüket köszönjük.


Keressük – sérült szemű perzsa macska

2012. szeptember 16., vasárnap

Elveszett 10 éves ivartalanított kék perzsa cicánk. Kérlek, ha láttad őt, vagy bármi információd van, hívj minket!
Legutóbb, a XVII. kerületben (Rákoshegyen) látták. Sajnos az elmúlt időszak és hosszas bolyongás miatt eléggé lesoványodott, bal szemére meg is sérült, megvakult.

Segíts kérlek!!
06 30 650 9512 vagy
06 30 530 1157


Kapcsolódó link, ahonnan már továbbállt

három kistesó

2012. szeptember 15., szombat

Ezek a cicák nagyon félősek, de türelmes gazdinak talán sikerülne megszelídíteni őket. Szeretnék nekik is egy esélyt a gazdisodásra. A fekete-fehér kisfiú, még ő a leginkább simogatható, a teknőcke és a trikolor kislány és félősebbek. A kihívásokat kedvelő embereknek ajánlom őket. A képen a lányom telefonszáma látható.

Szerződéssel vihetőek el, ivartalanítási kötelezettséggel.cirmos kisfiú

2012. szeptember 15., szombat

Gazdit keresünk ennek a gyönyörű, gömbölyű, kb. 2-3 hónapos puha szőrű kisfiúnak. Lakásbacicának szeretnénk adni, szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el Budapest XXI. kerületből.

Érdeklődni lehet még nálam is a
20/8282-452-es számon is.

gazdikereső keverék cicus

2012. szeptember 15., szombat

Szőrös egy kb. 5 hónapos, keverék cicus, gallérkával, puha bundácskával. Lehet simogatni, fésülgetni, picit tartózkodó, de nagyon szerethető cica kislány. Kőbányán találták, lehet, hogy volt gazdija.
Szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el Budapest XXI. kerületből.

2012.09.08-án elveszett cica-kérem segítsenek

2012. szeptember 15., szombat

A képen látható cicám 2012. szeptember 8-án reggel 6 és 11 óra között elveszett.
Benti cica, nem kóborolt el sehova, néha egy-két háznyit sétált/szomszédolt, de mindig visszajött maximum fél órán belül, csak a saját portánkon szunyókált napközben, esténként pedig mindig bent aludt.

Cicám jellemzői:
Neve: Frici
kora: 1 hónap múlva lesz 6 éves
Ivar: ivartalanított kandúr
szőre: fehér és mivel én nyírtam, hogy ne legyen melege, így a hátán látszik, hogy nem szabályos hosszúságú a szőr.
fajta: perzsa
szeme: barna

Ha esetleg valaki látta, vagy tud róla valamit, akkor legyen szíves értesítsen, mert számomra nagyon fontos, szinte családtag!

Köszönöm szépen a segítségüket!


Kiscicák sürgősen gazdit keresnek!

2012. szeptember 13., csütörtök

Budapest 16. kerültben, a Menyhért utcánál gazdit keres négy 3 hónapos kiscica és az anyukájuk. Tündériek, barátságosak, teljesen egészségesek, van köztük fekete, zsemleszínű, fekete-fehér, cirmos whiskas cica és trikolor is. Jelenleg egy kozmetika kertjében élnek és ott egy állatbarát barátnőm eteti őket, de nem maradhatnak, a dolgozók nagyon rossz szemmel nézik őket.
Kérlek szépen segítsetek gazdit, vagy legalább ideiglenes befogadót találni nekik, különben a legrosszabb is előfordulhat és bántani fogják őket.

Elérhetőség:
beusss(kukac)gmail(pont)com


Csoki gazdit keres

2012. szeptember 13., csütörtök

Csoki gazdit keres! 3éves Weimari vizsla és Labrador keverék!Nagy mozgásigényű, tehát ha lehet kertes házba kerüljön!

Ha valakit érdekel, akkor a facebook-on, üzenetben
Norbert Jamniczky-t vagy
Monika Jamnicky-t kell értesíteni!!
SÜRGŐSEN új gazdit keresünk!!!

3 tüneményes kiscica gazdit keres

2012. szeptember 13., csütörtök

5-6 hetes kiscivócák keresik szerető új gazdijukat, a mamájukat elütötte az autó.
A cicák szobatiszták, kézhez szokottak. Száraz és nedves eledelt is megeszik, barátságos, érdeklődő kis állatok. Fehér kis perzsa beütéssel= fiú cica. Feketék= 2 lány cica.

Telefon:
06303780059
06 30 250 7210


Elveszett cica

2012. szeptember 13., csütörtök

Solymárról elveszett, 10 hetes, rajzos, fekete-fehér Jupiter nevű, oltott, szobatiszta fiú kiscica, 2012.09.10-én.

Kérem a becsületes megtalálót jelentkezzen a
06-20-9320-569-es telefonszámon.

3 és 7 éves kisgazdái nagyon várják!


Boci cica eltűnt!

2012. szeptember 09., vasárnap

Szeptember 7-én eltűnt Rákospalotán a képen látható 1,5 éves cicánk.
Fekete-fehér foltos, barna nyakörve van, és van rajta egy kék biléta (chipezett cica)
BOCI-nak hívják, hallgat a nevére. Ivartalanított, oltásai megvannak.


Talált cica

2012. szeptember 07., péntek

Találtam egy cicust a XVIII kerületben. Kedves bújós gyermek mellett lakik most. Szobatiszta csendes cicalány.
Az én cicámmal is remekül kijön.
Féregtelenített, lakában lakik jelenleg. 2011-es születésű, de kistermetű a cica.

Szeretnék felelősségteljes gazdit keresni Neki.

Jelentkezni lehet:
06 20 40 45 020


Elveszett cica

2012. szeptember 07., péntek

Tisztelt Hölgyem/Uram!

2012.augusztus 30-án elveszett a mellékelt kép szerinti cicám Pilisvörösvárról.

A cica 2 év 5 hónapos, ivartalanított nőstény cica, a szükséges oltásokkal rendelkezik.

Amennyiben valaki látta, vagy hallott róla valamit az alábbi elérhetőségek egyikén várom
szíves jelentkezését!

Tel: 06-209-428-416
E-mail: peller.jozsef(kukac)gmail(pont)com

Szíves segítségüket előre is köszönöm!

Sziszi gazdát keres

2012. szeptember 07., péntek

KERESI GAZDÁJÁT! 2-3 éves törpesnaucer jellegű keverék kutya lány. Oltott, féreghajtott, egészséges. Ivartalanított, voltak már babái. Mini méretű, mint egy nagyobb macska, fekete szőrű. Szeptember 4-én a Budapest VIII. kerületi Szörény utca környékén kóborolt, ideiglenes befogadásba került. Okos! Már aznap hallgatott az új nevére, mindenben szót fogad, szobatiszta, ügyesen sétál pórázzal és póráz nélkül is, imád sétálni, más kutyákkal barátságos, szeret autózni. Kezdetben félénk az új emberekkel szemben, de azonnal oldódik, érdeklődő és kedves, társaságba és bárhova vihető. Végtelenül szelíd, bújós, ragaszkodó, gazdája minden lépését követi, simogatás függő, egy élő baba, 100% öleb.

Érd: 30/6987257


Rudolf elveszett

2012. szeptember 07., péntek

Az én tündéri kiscicám szeptember 1-én eltűnt Pesterzsébeten a Mártonffy utcából.
Ki-be járós macska, 1éves szürke cirmos, egyik hátsó lábára egy picit sánta.
Rudolfnak hívják és hallgat a nevére, nem igazán fél az emberektől.
Kandúr, a golyók még épek

Előre is köszönöm a segítséget!

nagydzs(kukac)vipmail(pont)hu
0630-4647505


Talált cica – segítségkérés SOS!!!

2012. szeptember 05., szerda

Találtunk egy cicát a 8. ker. Rákóczi téri vásárcsarnok körút felőli oldalánál.
Sajnos nincs lehetőségünk befogadni, viszont a nagyobb baj, hogy valószínűleg a cica sérült, mert egy napja ott gubbaszt.
Autó hiányában állatorvoshoz sem tudjuk vinni.
Kérem, ha esetleg valaki gondoskodni tud róla, a jelzett helyen megtalálhatja.

Elveszett cicánkat keressük, XXI. ker.

2012. szeptember 05., szerda

2012. 09. 05-én elveszett a képen látható 1 éves, Stevie névű lány! cicánk. A cica fehér színű, a farka szürke, a fején szintén szürke folttal. Különös ismertetőjele még, hogy fél szemére vak, de a másikkal is csak foltokat lát. Jelenleg is kezelés alatt van a szeme miatt. Eltűnésekor piros nyakörv volt a nyakában.

Köszönettel.

Mentett Álom-kandúr várja gazdiját!

2012. szeptember 05., szerda

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Őt lehet hozni-vinni, ide tenni, oda tenni, gyömöszölni, babusgatni, szurkálni (a lábacskája sérült volt), ő mindenben partner, mindenhez alkalmazkodik, és mindig imád… Minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért – ugyanis pontosan tudatában van annak.
Imád kézben lenni, dorombolva elolvad a karjaimban, közben az arcát hozzá dörgöli az arcomhoz, és mikor letenném, mancsával óvatosan megfogja a kezemet, hogy “még ne…”. Ő mindenkit szeret, kutyával, cicával egyaránt jól kijön, de kicsi gyerek mellé is nyugodt szívvel örökbe merném adni. Túlzások nélkül egy ÁLOM-macska, aki már nagyon, nagyon megérdemelne egy saját gazdit, egy méltó életet…
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!

Tündéri mentett pici lány várja szerető gazdiját!

2012. szeptember 05., szerda

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal különleges színű ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára – űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ennek a pici kislánynak – termetét tekintve akkorka, mint egy fél éves macska, és már nagyobb sem lesz – a többi kóbor cicával szemben meg kellett küzdenie mindenért, főleg minden falatért. Ezért lehet neki megbocsájtani azt, hogy a többieket nem szereti, csapkodja etetésnél, fúj rájuk. Olyan apró, és olyan kis törékeny, hogy hiába próbál határozott lenni és az edényhez férkőzni, külön kell etetni, mert a többiek még így is elnyomják. Emberrel viszont tündérbűbáj! Hangosan dorombol, bújik, hízeleg, soha nem csap oda, soha nem hamis. Minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért.
Egyedüli cicának adnám örökbe, gyerekmentes családba, olyan helyre, ahol ő a gazdi szeme fénye, és ahol soha, semmiben nem kell nélkülöznie.
Bent van tartva, szobatiszta, ivartalanítva, chipezve, oltva, kívül-belül parazitamentesítve fogadható örökbe.
Szerető gazdát keres ez a jobb sorsra érdemes tündér kicsi lány!


Marcus gazdit keres

2012. szeptember 05., szerda

Marcus egy 6 éves fajtatiszta kan, középsnaucer, színe só-bors. Nagy mozgásigényű, szeretetre vágyó nagyon szép barátságos állat. Macskákat megkergeti!

Érdeklődni
26/303641 vagy
06204612301
telefonon lehet


Elveszett a cicánk, kérünk segíts!

2012. szeptember 05., szerda

2012.09.02-án Budapest I. ker. a Derék utcából elveszett szeretett kis cicánk. Fekete, ivartalanított nőstény, 2 éves, középtermetű, kb. 3kg, nyakán világoskék nyakörv volt az eltűnés napján. Blanka névre hallgat. Ha bármilyen információja van a hollétéről kérjük hívja az alábbi számot!
Mindennemű segítséget köszönünk szépen!

Segélykoncert a NOÉs állatokért 2012. szeptember 16. vasárnap

2012. szeptember 05., szerda

Eltűnt cicánkat nagyon keressük!

2012. szeptember 03., hétfő

Sziasztok! Osszátok meg kérlek, ha tehetitek! Szeptember elsején Budapest 13. kerületben Róbert Károly krt és a Lehel utca sarkánál a Domus mögül eltűnt Mittzi névre hallgató cicánk! 2 éves fehér-cirmos ivartalanított kislány, közepes terme
tű, rózsaszín-lila nyakörvvel, mikrochippel. Ismertetőjele hogy a mellső lábain csak a lábujjai fehérek. Mivel eddig szobacica volt, valószínűleg eléggé meg lehet ijedve de amúgy barátságos, és hallgatni szokott a nevére.

A megtalálót jutalomban részesítjük, ha bárki bármit tud a cicáról, az a nap 24 órájában hívhat ezeken a számokon:
06/30 563 1291, vagy
06/30 650 6794

Köszönöm szépen ha tudtok segíteni!

Elveszett cica!

2012. szeptember 02., vasárnap

Augusztus 29.-én szerda este, a kecskeméti Talfája közből ( Vacsi köz környéke) eltűnt egy hosszú szőrű, 1 éves, teljesen fehér kandúr cica. Sajnos beteg, folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt állt. Nagyon aggódunk érte, szeretnénk visszakapni.

Elérhetőségeink:
magonyi.nora(kukac)gmail(pont)com és a
06 30 529 28 20-as telefonszám.

Köszönjük a segítséget!