Archívum: 2010. szeptember

Cicák

2010. szeptember 28., kedd

2010.Aug.11.-én talált gyönyörű kiscicák szerető gazdit keresnek.
Körülbelül 3hónaposak lehetnek. Egy fehér alapon fekete foltos vagány,
bátor kisfiú és két kislány. Az egyik kislány krémes teknőc-fehér tarka, a
másik fehér alapon cirmos teknőc színű. Mindegyikőjük barátságos,
dorombolós és szobatiszta! Átestek féreghajtáson és bolha-kullancs elleni
kezelésen.
Csakis felelősségteljes, gondoskodó gazdik jelentkezését várjuk!

Elérhetőségeim:
0670/7052951
sakura(kukac)gportal(pont)hu
Budapest XVIII.ker(Pestszentimre)


Félperzsa és házi kiscicák Mezőtúron!

2010. szeptember 28., kedd

5 félperzsa kiscica és 15 kis mindenféle színű, játékos, édes kiscica vár gazdikra Mezőtúron. Szállításban is segítünk!

A félperzsák már vihetőek, a másik két alom közül az egyik pár napja születtek (azért képet küldök), a másik alom 2-3 hét múlva vihető.
Mezőtúron vannak a cicák, de Szolnok megyében nővérem elviszi kocsival őket, valamint Debrecenbe tudjuk őket szállítani is!

Elérhetőség:
06 30 / 575 8184
toro.vanda.olga(kukac)gmail(pont)com


http://indafoto.hu/habcica/szorpamacsok

2010. szeptember 28., kedd


FIV pozitív macskák gazdáinak honlapja

FIV-es macskával élsz együtt, évek óta barkácsolod?
Mondd el, milyen tapasztalataid vannak, hogyan vagytok most éppen, gyűjtsük össze, milyen kezelési módszerek vannak. Találkoztál olyan terápiával, aminek jelentős, pozitív hatása volt? Kérlek, oszd meg velünk, segíts a többi cicának! Vajon hányan vagyunk?

Kérdéseid vanak?
Nekem van, rengeteg. Gyere fórumozni, tedd fel a saját kérdéseid és keressünk rá választ!

Válaszaid vannak?
Várunk, ha tanácsot tudsz adni, ha ki tudod egészíteni, amit olvastál vagy újat tudsz mondani. Állatorvos vagy, állatorvos leszel? Hurrá! Írj, segíts, gyógyíts kérlek!

Szeretnél tenni valamit?
Szeretnéd, hogy javuljon a FIV megítélésének, gyógyításának itthoni helyzete? Találjuk ki, hogyan lépjünk előre! Nagy segítség lenne, ha angol leírásokat tudnál fordítani, vagy be tudnál kapcsolódni olyan külföldi csoportok vérkeringésébe, amiket FIV-es macskák gazdái hoztak létre.

Kérlek segíts!

Kérlek, jutasd el a www.fivpozitiv.hu honlap címét azoknak a gazdáknak, akiknek FIV-es macskája van/volt és szívesen megosztanák másokkal a tapasztalaitaikat!

FIV pozitív macskák gazdáinak honlapja

www.fivpozitiv.hu

Segítségkérés!

2010. szeptember 28., kedd

Magánszemélyként lehetőségeinkhez képest próbálunk segíteni bajba jutott cicáknak, nemre, korra, állapotra való tekintet nélkül.
Jelenleg nehéz időszakot élünk, nagyon sok mentett cicáról kell gondoskodnunk, akik közül vannak aki orvosi ellátásra, speciális táplálásra szorulnának. Sajnos mostanra teljesen kifogytunk a száraztápból és alomból, a cicák napi gondozásához szükséges alapvető dolgokból. Bármilyen kis összegű segítségért nagyon hálásak lennénk, ha a bizalom úgy nagyobb, akkor tárgyi adomány formájában is érkező segítségnek is nagyon örülnénk. Cicáink nem nagy igényűek, a legszerényebb minőségű tápot is szívesen fogyasztják és az olcsó alom ellen sincs kifogásuk. 🙂

Ha valaki segíteni szeretne nekik, elérhetőségeink:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

illetve kérésre szívesen adunk bankszámlaszámot.
Köszönjük szépen a cicák nevében!
Gazdikat is várunk

Gazdit keres Csülkös-Mákos MURCI!

2010. szeptember 28., kedd

Murci 1,5 év körüli ivartalanítás előtt álló nőstény cica. Elütötték, ki tudja meddig feküdt az út szélén törött lábbal, amíg egy jóérzésű ember végre rátalált és állatorvoshoz vitte. Murci lábát sikerült megmenteni, de olyan súlyosan sérült, hogy még nem lehet tudni, sántítani fog-e élete hátralévő részében.
Murci teljesen szobatiszta, dorombolós, tisztelettudó cicalány. Olyan otthont keresünk számára, ahol biztonságban és szeretetben élhet.
A kötés már lekerült a lábáról, most ideiglenes befogadójánál lábadozik.

Érdeklődni: 0630 331 08 38
lazsofi(kukac)gmail(pont)com


Talált kiscica segítséget kér

2010. szeptember 28., kedd

Gazdára talált

Tia!
Én egy rendkívül kedves, dorombolós körülbelül két hónapos, egészséges cicalány vagyok, aki szerető gazdiját keresi! Egyenlőre a Lucky nevet kaptam, amihez remélem hű maradok. A két és négylábú társaimért rajongok! Lehet az fiatal, idősebb, pici de még óriás is! Nyúzhatnak, dobálhatnak, emelgethetnek én még akkor is dorombolok, ha ezt szerető kezek teszik! Szeretek szaladgálni de leginkább ölben pihenni és közben masszírozni, no meg annyit enni amitől hatalmas lesz a pocakom!
Éhesen és elhagyatottan kértem segítséget az utcán és nagyon panaszosan sírtam, ezért befogadtak, de a mostani gazdijaimnál sajnos nem maradhatok, mert már sok cicájuk van. Annak aki befogad, ígérem szerető kiscicája leszek amíg csak élek!
Ha úgy érzed rám találtál, keresd az ideiglenes gazdimat, aki Pest megyén belül bárhova elvisz engem Hozzád!

Cicák gazdát keresnek

2010. szeptember 28., kedd

Egy hete szemtanúk szerint kiraktak egy alom kiscicát egy autóból, mi kettőt megtaláltunk. Sajnos csak a garázsban tudjuk őket biztonságban elhelyezni, mert 12 vadászkutyánk van. Az utcánkban már mindenkit végigkérdeztünk, hogy be tudnák-e őket fogadni. Mindenki nagyon szereti a cicákat, de annyi egyikükben sincs hogy legalább az egyiket befogadja. Az egyik kisfiú, fekete, vörös csíkokkal, ő nagyon játékos. A másik, kislány, szürke cirmos, ő nagyon bújós dorombolós.
Elérhetőségeim:

Tel.:06/30 5062708
e-mail: wmar(kukac)freemail(pont)hu

Talált kiscicc gazdit keres

2010. szeptember 27., hétfő

Két hete Budapesten a XIX. kerületben, a 194-es busz Batthyány utcai megállójában, térdig érő esőben találtam a Vakarcs munkanevű egyént. Körbekérdeztem az ott lakókat és szomszédokat, de senkihez nem tartozott, így velünk maradt.

5 hónapos körüli kandúrka, vörös meg fehér színű, hatalmas sárga szemekkel. Rendkívül kedves, makacsul szobatiszta (első éjszaka nálunk nem volt alom, de ő inkább kivárta, hogy hozzak), instant doromb.

Jelenleg féregtelenítjük és fülrühesség ellen is kezelődik.
Sajnos az idős cica aki mellé megpróbáltuk beszoktatni nem nagyon szíveli, és élete alkonyát semmiképp nem akarjuk egy ilyen váratlan kis suhanc csintalanságaival keseríteni.

Gazdit keresünk neki, illetve mivel nyilvánvalóan emberhez, alomhoz és vetett ágyakhoz volt szokva, az eredeti gazdájának is szívesen visszaadjuk GPS nyakörv vásárlásának terhe mellett.

Ezen az email címen:
agnesapasztor(kukac)gmail(pont)com
vagy a 06308512147-es telefonszámon általában elérhető vagyok.


Új jövevények gazdát keresnek

2010. szeptember 26., vasárnap

Most – kb egy hónapja – született 5 pici cica, és ugyanott 2 másik, (de az egyik balesetben meghalt ), aki már elvihető. Vöröses- drapp . Nagyon ritka szín. kb 2 hónapos . ( nemét nem tudom még)

Az 5 pici : 1 fekete, 2 cirmos, 1 teknőc tarka, 1 szürke, angórás szőrrel. Velencén vannak, rémes körülmények között.

Engem lehet hívni: 30 3803755

Era gazdát keres

2010. szeptember 26., vasárnap

Era egy 3 év körüli sanyarú sorsú ivartalanított szuka kutyus aki roma családtól került egy építkezésre.Ott egy fokkal jobb volt a helyzete,( legalább enni kapott) majd onnan egy tanyára került, ahol enni kap de sajnos szabadsága nincs, meg gazdája. a képekkel ellentétben ma már rosszabb bőrben van,lovakkal nem jön ki jól, ezért fél éve egy boxban éldegél. A cicákat nem szereti, de más kutyákkal jól kijön , fiúval lánnyal egyaránt. Verekedést nem kezdeményező és fegyelmezni is jól lehet, és nem fél ha bántani akarja más kuty.Emberektől viszont annál inkább. Férfiakkal bizalmatlan és félős .Póráz nélkül is könnyen sétáltatható fegyelmezett kutyus.. Jó őrző kutya,viszont foglalkozás híján farok kergető.

Érd: 06-20-353-8335,
06-20-9766-883


Elveszett cica

2010. szeptember 26., vasárnap

megtalálták

Újpesten, az Erkel Gyula utcában, elveszett a kb. 60cm hosszú, 1,5 éves, 4,5 kg-os, egészséges, beoltott, ivartalanított nőstény macska. Színe fehér, feketés-szürke cirmos, szeme sárga. Rózsaszín orrán keresztben fekete csík.
2010. szept. 24-én, pénteken, az esti órákban tűnt el. Kérem, ha bármit tud róla, jelezzen a következő elérhetőségek egyikén, ill. személyesen az Erkel Gyula u. – Nádor u. sarkán lévő Bőség Sarok kisboltban!

Sürgős!

2010. szeptember 24., péntek

Gazdára talált

Egy hete a Budaörsi út legforgalmasabb szakaszánál találtam ezt a fekete-fehér apróságot, nagyon picire összegömbölyödve a járdaszélen; egyik szeme be volt gyulladva a portól, volt egy kis vágás az egyik lábán, kis sovány volt és koszos, rettegett mindentől, kétségbeesetten fújt ránk, mikor hazavittük egy sarokba menekült, enni sem mert – a fotó akkor készült róla. Már akkor több helyen meghirdettem (itt is), mert mi sajnos nem tudjuk megtartani, volt is rá jelentkező – de egy hétig még magunknál tartottuk volna, hogy teljesen felépüljön, és tökéletesen egészségesen adjuk tovább (a szemére kenőcsöt kapott a dokitól, és immunerősítőt, mert nem lehetett tudni, mióta éhezett). Írtam is újra mindenhová, hogy a kis árva sorsa szerencsésen alakult, és hamarosan boldogan élhet új családjánál, de mire helyrejött és elvihető volt, a “kedves” gazdijelölt nyomtalanul eltűnt; valószínűleg első felindulásból jelentkezett hogy elvinné, mostanáig irkáltam neki, hogy hátha csak nem nézi gyakran az e-mail fiókját, de úgy tűnik részéről ennyi volt.
Úgyhogy a kis apró most már kétszeresen nem kell senkinek, útra került, aztán az ígéret sem jött be – nagyon-nagyon remélem, hogy valaki akarni fogja őt, megérdemelné hogy végre végleges helyre kerüljön.

Az erősítőgyógyszeres kezelésének vége, a minikandúr már teljesen jól van, és a világ legaranyosabb macskababája. A gyulladt szeme és a sérült lába szépen meggyógyult, estére még elfárad néha és csipás (állítólag kölyköknél ez elég általános), olyankor egy kis kenőcs rendberakja. Naponta többször nagyon jól eszik (ettől aztán már kis gömbszerű), eleinte csak alufóliás kocsonyás husikat adtunk neki, de időközben kiderült, hogy a nagyok száraztápját imádja, nem egy válogatós jószág. Első naptól kezdve ösztönösen használta az almot, nagyon magabiztosan teszi, teljesen szobatiszta. Nyávogni nem tud, valószínűleg ez már így is marad: egy nagyon halk, nyikorgó hangot ad ki csak, azzal beszélget néha, ellenállhatatlanul cuki (sírni nem szokott). Féregtelenítve és bolhátlanítva lett, oltásokat még nem kapott, mert a fogai alapján (a szemfogakon kívül a többi még alig látszik) még nem valószínű, hogy van két hónapos.
Még mindig elég kis félénk, de már mostanra is rengeteget fejlődött: hangos zajoktól vagy hirtelen mozdulatoktól nagyon megijed, rögtön rohan és elrejtőzik, de hihetetlenül kedves, simogatásra azonnal bújni és dorombolni kezd, néha már dagasztanI is próbál. Mindennel és bármivel órákig elszórakozik egyedül (végtelenül édesen ugrál és áll két lábra), és a többi általunk ismert állatkához képest meglepően finoman csinál mindent: ha kézzel játszunk vele, nem karmol és alig harapdál, nem rágcsál kábelt és nem élezi a körmeit a bútorokon. A nagy macskáinktól félt első napokban, most már ha találkoznak, kerülgeti őket és játszana velük inkább.

Nagyon sürgősen kellene neki egy szerető gazdi, mivel mi már napokig sem tudjuk tartani, a két saját felnőtt macskánk nagyon féltékeny, és már nem is járnak haza, aggódunk értük… 🙁
Remélem, ezúttal sikerül neki, és valakinek egy életre hűséges társa lehet.

Újabb örökbefogadó nap Óbudán!

2010. szeptember 24., péntek

Október 2-án, 9-16 óra között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kerék utcai játszóterén újabb örökbefogadó napot szervez az Elszánt Állatvédők önkéntes csapata.

A gazdira várókat itt lehet megtekinteni: http://picasaweb.google.hu/ellancs/GAZDIRAVAROK#

Fővédnök: Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Támogató: Budapesti Állatmentők (www.allatmentok.hu)
Meghívott szervezetek: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület (www.zoldzebra.hu), Pro Canibus Alapítvány (http://procanibus.shp.hu)

További információk: ellancs@gmail.com, 20/9784-345

Cicák gazdit keresnek SOS

2010. szeptember 24., péntek

Trikolór anyacica (kb. 1-1,5 éves) és 3 gyönyörű vörös-fehér kölyke (kb. 6 hetesek – 2010. szept.) gazdit keres.

A leendő gazdik a 20/981-1666 számon érdeklődhetnek!

Kérem, segítsenek!

2010. szeptember 24., péntek

2010 szeptember 19, 15.30 körül, a XXIII ker, Felsőbüki Nagy Pál Utca 38as házból egy cirmos (szürkés-barnás-tigriscsíkos) félszemű ( bal szeme nincs, 1,5 hónapja eltávolították) 7 éves macska szökött el.
Még műtét utáni orvosi kezelés alatt áll. Ismeretlen neki a körnék, mert vendégségbe jöttünk vele messziről. A neve Csima. Nagyon barátságos, nem karmol, nem harap, fél a kutyáktól.

Kérem mindenkit, aki látta vagy megtalálta vagy a Felsőbüki Nagy Pál utca 38ba szólni, vagy a
06209533228 as számon hívni. Nagy jutalmat ígérünk a megtalálójának!

Gazdit keres Vivike!

2010. szeptember 24., péntek

VIVIKE az Illatos útról, egynaposan, a testvérével mentett cicalány, kedves, barátságos,dorombol és bújik. Nagyon csendes kiscica, szobatiszta, gyönyörűen használja az almot. Bolhátlanítva, féregtelenítve, ivartalanítva, oltásokkal ellátva keresi örökbefogadóját, akitől csak a kedvezményes orvosi hozzájárulást kérjük.

Ha szeretne a gazdija lenni, aki bebizonyítja, hogy nem kell félnie az emberektől, itt érdeklődhet:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Szamóca cica gazdát keres

2010. szeptember 24., péntek

4 éves ivartalanított lány cica családi okok miatt új gazdit keres.
Szamóca másik cica és kutya társaságában nőtt fel lakásban, de szerintem kertben is jól érezné magát.
Barátságos, jó természetű, szép cica. 🙂

Érdeklődni lehet a
csilla.szabo(kukac)citi(pont)com e-mail címen.

Cica gazdit keres

2010. szeptember 24., péntek

2010.09.22-én este 10 órakor lettem figyelmes, egy a lépcsőházunkba (1111 Irinyi József u 41) bejutott szürke kb 3 hónapos zöld nyakörvvel rendelkező cicára! A környéken lomtalanítás van, így a szokásosnál többet van nyitva a ház bejárati ajtaja. Sajnos nem tudjuk befogadni, mivel 2 éves közép schnauzer kutyánkkal nem kompatibilis.Éjszakára megágyaztunk neki a bejárati ajtó előtt.

Érdeklődni lehet: boer.zoltan(kukac)gmail(pont)com


Keressük szeretett cicánkat!

2010. szeptember 24., péntek

2010. szeptember 20.-án hajnali 5 óra körül elveszett Budapesten, a VII. kerületi Peterdy utcai földszinti lakásunkból Frici nevű, fekete-fehér európai rövidszőrű 3 év körüli ivartalanított kandúr cicánk!
Ápolt, barátságos cica, nagyon várjuk haza!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!
Köszönettel:
+36-30-2611-086,
horvath.attila83(kukac)chello(pont)hu


Elveszett macska

2010. szeptember 24., péntek

ELTŰNT 2010.09.16-ÁN A XVII. KER. JÁSZDÓZSA UTCÁBÓL A VACAK NÉVRE HALLGATÓ, TEKNŐC MINTÁS ( 3 SZINÜ ), 2 ÉVES NÖSTÉNY HÁZI CICÁNK, AKI KEZELÉS ALATT ÁLL. A BECSÜLETES MEGTALÁLÓ FÁRADÓZÁSAIT JUTALOMMAL HONORÁLJUK.

ÉLÉRHETŐSÉGEINK:
T.SZ. 06202895005 ÉS
06205765010,
E-MAIL: MAKSAI.MELINDA(kukac)freemail(pont)hu


ÁRVÁN MARADT CICAPÁROS GAZDIT KERES!

2010. szeptember 24., péntek

Egy néni agyvérzést kapott és sajnos soha többet nem fogja tudni gondját viselni a cicáinak. Fia jelenleg ellátja a cicákat, de teljesen egyedül vannak a lakásban és ez hosszú távon nem megoldás… Sajnos egyelőre csak papírképek vannak róluk. Amit a cicákról tudni lehet:16 hónaposak, 5 hetes koruk óta együtt vannak és nagyon ragaszkodnak is egymáshoz. Ezért lehetőség szerint együtt szeretnénk őket új gazdihoz adni, de ettől függetlenül külön-külön is elvihetők. Ivartalanítottak, oltottak, minden ellátást (és eddig nagyon sok szeretetet) megkaptak. Jelenleg a X. kerületben élnek. A vörös cirmos a kislány, a szürke cirmos a fiú.

Érdeklődni a következő számokon lehet Anni néninél:
06 1 263-0686 vagy mobilon:
06-30-651-7237

Macska a dobozban

2010. szeptember 22., szerda

Elveszett!

2010. szeptember 21., kedd

Most vasárnap, szeptember 19-én, du 15.30 körül, a XXIII ker. Millenium lakótelepen elveszett egy cirmos, félszemű felnőtt macska (bal szeme nincs). A neve Csima.
7 éves, nagyon szeretjük, naponta járunk arra és keresünk-hívjuk. Nem ismeri a körnéket, vendégségben voltunk (messziről jöttünk, a III ker.-ből) és elszökött. Nagy jutalmat ígérünk a megtalálónak.

Ha valaki látta vagy meglátja, kérem, hogy vagy a XXIII ker. Felsőbüki Nagy Pál utca 38ba szóljon, vagy a
06 20 9 533 228 számon hívjon.

A macska szemét 1,5 hónapja eltávolíttattuk és orvosi kezelés alatt áll.
Segítséget kérem!

Kidobott kiscicák gazdit keresnek!

2010. szeptember 21., kedd

Egy erdőben kitett dobozban találtak rá egy alom kiscicára. Közülük még ők ketten gazdira várnak.
Kb. 2010 júliusi születésűek, kedvesek, játékosak. Ivartalanítottak és oltási programjukat is megkezdtük. Leukózisra szűrtek, így másik macska mellé is örökbefogadhatóak. Kutyához, macskához és gyerekhez szoktak. Szerződéssel és oltási költség egy részének megtérítésével fogadhatóak örökbe lakásba vagy kertes házba bejárással.

Érd:
06/20 382-8785 vagy
iszilvasi81(kukac)gmail(pont)com


HÁTHA TUDSZ VALAKIT

2010. szeptember 21., kedd

Fruzsi gazdára talált, Bence új hirdetése itt:
http://localhost/archives/14265

SOS! Nagy tragédia történt két tündéri cicával. A Gazdájuk aki nagyon idős volt, hirtelen meghalt és a rokonság az elaltatás mellett döntött. Szombaton jön hozzájuk az állatorvos. Mindkét cica egészséges, egész életükben lakásban éltek. Szobatiszták, szépen gondozottak,nem igényesek. …tovább »A nőstény cica hosszú szőrű, maine coon jellegű, A fiú cica pedig egy fekete- fehér ( cirmi is van benne) szimpla házi cica. A leányzó sajnos már 16 éves. Teljesen egészséges, de aki befogadja annak tudnia kell, hogy már nem lesz vele sokáig a kora miatt.A neve Fruzsi, és egy igazi megfontolt idős hölgy! Szerintem nagyon szép cica, szép hosszú szőre van és lompos farka. A fiú Bence, egy igazi hízelgőkirályfi. Tüneményes természete van .
A két cica 5 éve együtt él, ha együtt tudnának gazdira lelni az volna a legjobb, főleg az idősebbnek. De persze az elaltatásnál az is jobb ha külön -külön találnak szerető otthonra. Én megpróbáltam őket hazahozni, de a Molly cicámmal nem jöttek ki. Illetve Molly féltékenykedett. és nem engedte őket a közelembe.Annyira sajnáom őket, megérdemelnek egy esélyt…hátha valaki beléjük szeret…..Fényképet sajnos nem tudok feltenni róluk, mert jelenleg a halott gazdijuk otthonába vannak és a rokonok etetik őket szombatig még. Utána már nem lesz szükségük többet ennivalóra hacsak …….
A cicákhoz jár teljes felszerelés, alomtál, hordozó, etető itató , alom, és ennivaló is.
Kérek mindenkit, hogy szóljanak akinek csak tudnak, hogy hátha valaki befogadná őket…
Mindenkinek köszönöm aki elolvassa ezt az üzenetet.Picúr gazdit keres

2010. szeptember 21., kedd

Picúr egy tüneményes, 4 év körüli, ivartalanított kan kutyus. A tengelici menhelyről hoztuk el, most ideiglenes gazdinál várja, hogy jelentkezzen érte egy szerető gazdi. Másik kutya és gyermek mellé is ajánljuk, kedves és barátságos természete miatt. Sőt, idős embereknek is hű társa lehet, mivel nyugodt és könnyen kezelhető.

Érdeklődni lehet:
06304476492
Email: jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu

Cica elveszett!

2010. szeptember 21., kedd

Egy tíz éves kislány szülei keresik aggódva a képen látható nagytestű, félhosszú szőrű cirmos, ivartalanított kandúrt, aki 2010. szeptember 13-án tűnt el Dömösről! Különös ismertetőjele a hosszú, bozontos farka!

Kérjük a becsületes megtalálót, hogy jutalom ellenében jelentkezzen a
06-30-579-2008-as, vagy a
06-30-983-5139-es telefonszámon!

Öreg perzsa

2010. szeptember 21., kedd

Gazdája külföldre utazott , öreg perzsát leadta.
Fajtatiszta, krém, ivartalanított kan macska.
Borzasztóan kedves, gyönyörű szép macska.
Kora: 12-13 év. de tökéletes egészségi állapotban van pillanatnyilag.
Olyan gazdát keresünk, aki öreg napjait bearanyozza és nem ad túl rajta.
Lehetőleg perzsákhoz értő, lakásban lakó, kisgyerek nélküli legyen.

06705621032 macskamentők alapítvány

Kismacskák lassan felnőnek

2010. szeptember 21., kedd

Macskamentők alapítvány gazdi kereső macskái!

tel: 06705621032
macskamentok(kukac)t-online(pont)hu

Ezek a cicák néhány hetesen kerültek be , mostmár 4 hónaposak elmúltak és nagyon várják a gazdit. Mindegyik oltott, nagyon kedves.

SOS lenne ez az elhelyezés

2010. szeptember 21., kedd

Kedves Állatvédő társaim! A római parti 2 pici cica úgy tűnik begazdisodott, bár a pirinyó fekete még sajnos nem biztos (6 hetesek). A mamájuk, az 1 éves tricolor cica azonban október 10-től a bezárt sporttelepen kellene, h. maradjon, ami a biztos halálát jelentené. Télen ott senki nincs. Most ivartalaníttatjuk, a lábadozásához is ideiglenes befogadó kellene legalább, s aztán egy gazdi. Bújós, tündéri, jó anya! Kérlek Benneteket, ha tudtok segítsetek, ugyanis én 1 hétre elutazom kedd hajnalban, 28-án már itt leszek, s ezerrel hirdetem, de addig is hirdessétek, ha lehet. Köszönöm! Losonczi Ági segít mindenben, s egy Tartsák Andrea nevű hölgy, aki kimondottan a cicák miatt maradt még mindig kinn a sporttelepen, de októbertől el kell onnan mennie.

lenkeigizi(kukac)citromail(pont)hu

Picike cica gazdára vár

2010. szeptember 21., kedd

Gazdára talált

Gazdát keres egy 6-8 hetes nőstény kiscica. Budapest, II. kerületben él egy közös kertben, nincs gazdája. Most még szopizik is, de hamarosan kamaszodni fog és vár rá a kóbor macskák élete. Óvatoska, de teljesen szelíd, sőt kifejezetten ragaszkodó. A szeme most csipás, megkezdődött az orvosi kezelése, de a leendő gazdinak még biztosan foglalkoznia kell vele, amíg teljesen meggyógyul. Erős, korának megfelelően játékos, kiegyensúlyozott cicó, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.
Érdeklődni lehet az alábbi számon: 06 /20/ 365-9042

Dajkacica kerestetik SOS!!!!!

2010. szeptember 21., kedd

SOS! 3 pici árvának keresünk dajka cicát!Anyut elütötte egy autó. Nagyon sos!!!!!!!!
Köszönjük!
20/4024303

Gazdikereső cica

2010. szeptember 17., péntek

Gazdára talált

Gondos gazdát keres egy 1-2 év körüli lány cica. Rendkívül kedves, barátságos. A kutyákat egyenesen imádja, szinte magáról is azt gondolja, hogy kutya. Más macskákkal is elvan, de az ételét nagyon védi, mert olyan helyről lett kimentve, ahol majdnem éhen halt. Mivel nagyon bizalmas a kutyákkal, ezért lakásban kéne tartani, mert ha idegen kertbe betéved, nem menekül el a kutya elől.


Fekete kiscica

2010. szeptember 17., péntek

3 hónap körüli lány kismacska szerető gazdit keres. Tegnap találtuk a Duna-parton kirakva. Az embereket nagyon szereti, de más macskákat egyáltalán nem. Szobatiszta, teljesen egészséges. Pici sziámi is van benne.
Teljesen fekete.
A Szentendrei-szigeten, Horányban él ideiglenes befogadónál (nálam).

Érd: 06-20-9766-883.


Örökbefogadó nap Óbudán, okt. 2.

2010. szeptember 17., péntek

2010. október 2-án újabb örökbefogadó nap lesz Óbudán, a Máltai Szeretetszolgálat Kerék utcai játszóterén.
Szervező: Önkéntes, független állatvédők, -mentők csapata
Fővédnök: Máltai Szeretetszolgálat
Társszervező: Budapesti Állatmentők
Meghívott szervezetek: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület, Pro Canibus Alapítvány

Segítők jelentkezését várjuk!

Érdeklődni: ellancs(kukac)gmail(pont)com,
20/9784-345

Elveszett cica

2010. szeptember 17., péntek

Múlt hét kedden (7-én) a 14. ker Nagy Lajos kir. útja-Szugló u. sarkán levő házból eltűnt a 2 éves ivartalanított cicám. Szürke-fehér cirmos (a hasa fehér) Mici névre hallgat. Azóta kiplakátoztam a környéket, de sajnos a múlt heti eső a legtöbbet elmosta.

Kérlek ha valamit tudtok róla, jutalom ellenében értesítsetek a köv.e-mail címen:
onlygeorg(kukac)freemail(pont)hu vagy a
köv. tel. számon: 06709311092

GAZDIKERESŐ CICA

2010. szeptember 17., péntek

Gazdára talált!

Kedves Cicakeresők!
Egy 2 és fél hónapos trikolór színű kiscica szerető otthont és gondos gazdit keres. Neme nőstény. Játékos, de emellett egy igazi lustaság.
Nyugodt természetű, elmélkedős cica lesz majd, ha felnő. Bundája mintázata fekete, fehér, és vörös színekből áll, szőre csillogó, bajusza-szemöldöke fehér. Az orra környékén pici fekete foltok vannak.
Szép, olyan igazi cicalányos szeme van. Parazitamentesített, de oltásokat még nem kapott. Most lakásban lakik Budapesten a 21.
Kerületben (Csepel), de kertes házban cseperedett, szóval a kint-lét sem idegen számára. Teljesen szobatiszta, és a kajáját sem túrja szé.t 🙂
Előzetes egyeztetés szerint szinte bármikor ingyen elvihető.
További képeket szívesen küldök róla.


Kicsi Palkó gazdit keres!

2010. szeptember 17., péntek

Palkó körülbelül 6 hetes kandúrka. Egy XVI. kerületi katonai telep mellett találtuk éjszaka kihűlt állapotban. Reggelre magához tért, mintha mi sem történt volna, azóta hangoskodik, eszik-iszik, alszik, játszik. Egészséges, talpra esett és túlélő cica, kedves és jól alkalmazkodik más cicákhoz, kutyához. Egyedül eszik és alomra szokott gyorsan. Már csak a gazdira vár, aki az igazi az ő számára. Oltási programját elkezdte, ivartalanítási kötelezettséggel örökbe fogadható.

Érdeklődni Palkóról a +36 30 853 9063-as telefonon lehet.


Gazdikereső cicák

2010. szeptember 15., szerda

Mentett sziámi cica, 14 hetes keverék kölykei gazdit keresnek.
Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, benti cicáknak vihetők el, Egerből.

tel: 20/3461660


Nyamvadtka

2010. szeptember 15., szerda

Nyamvadtkát Csepelen találtuk nagyon rossz állapotban.
Full férgesen, hasmenésesen, csipásan.
De szerencsére mindezek ellenére ő egy bújós, dagasztós, kedves, barátkozó 2 hónap körüli kisfiú cicus.
Már jobban van, de gyógykezelése még folyik.
Szobatiszta, teljes gyógyulása után lakásba szeretnénk örökbe adni.

00-36-70-9-444-404.


Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

2010. szeptember 15., szerda

Idén is lesz budapesti felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából!

Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, e jeles nap alkalmából idén is felvonulást rendeznek, a korábbi években már megszokott módon, útvonalon és időben.

A felvonulás október 2-án, szombaton (a választások miatt nem vasárnap) 10 órakor indul (gyülekezés 9 órától) az V. kerület, Bazilika melletti parkolóból és tart a Hősök teréig az Andrássy úton végig haladva.

A felvonulás rossz idő esetén sem marad el!

GAZDIT KERES PISTI!

2010. szeptember 15., szerda

Gazdára talált

Pisti igazi hazafi! Ugyanis augusztus 20-án teli torokból énekelt (minden bizonnyal a Himnuszt) egy erdő közepén….
Kivételes(en hangos) orgánumának köszönheti életét, máskülönben nem hallottuk volna meg és az emberlakta területektől több kilométernyi távolságra nem volt sok esélye.
Pisti kb. 11 hetes (2010 júniusi születésű), érintésre bekapcsoló dagasztó-és dorombgép. Egyszerre négy manccsal álló helyzetben is gond nélkül teszi az előbbi mutatványt.
Megtalálása óta Pisti rájött, hogy ha egyedül hagyják az nem feltétlen örökre szól és már eljátszik magában és általában csendben van amíg társaságot nem kap. Utóbbiért nagyon hálás, bújik és dorombol, dorombol…
Sajnos a saját cicák nem igazán kedvelik őt, ezért mihamarabb szeretne egy saját, szerető gazdit!
Oltási programját megkezdtük és ivartalanítására is hamarosan sort kerítünk.
Pisti szobacicának jelentkezik, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel.Új cicák keresnek felelőségteljes gazdit

2010. szeptember 15., szerda

Barátaink ismételten befogadtak egy cicust aki,, megesett,, cicus volt.
Ha valaki szeretne tündéri cicusokat aki igazán komolyan gondolja a felelősségteljes gazdi szerepét szeretné betölteni, jelentkezzen!

E-mail: jantronik(kukac)gmail(pont)com

Szerető gazdit, végleges otthon keresünk ennek a mentett, kedves, nagytesű kajla kiskamasz fiúcskának.

2010. szeptember 13., hétfő

Kedves, dorombolós, és optimista. Hiszi, hogy egyszer őérte is eljön a gazdi , aki átlát átlagos külsején és észreveszi mögötte a kedves, vidám és szeretnivaló és hálás cicalelket.
Örökbefogadási szerződéssel keres otthont, olyan gazdinál aki bent tartaná .Kimondottan nyugodt és biztonságos helyre kertesházba is, ha a cica alapvetően bent élhet, családtag lehet. Szállítás esetleg Bp-Győr útvonalon megoldható.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

Luca

2010. szeptember 13., hétfő

Közterületről mentett, imádnivalóan kedves, gyönyörűséges kb. 4 hónapos kislányka. Ágybanalvós, lábratekergőzős, tündérke.
Felelős, gondoskodó örökregazdit keres, akinél családtag lehet, és lakásban tartaná. Örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


7en, mint a gonoszok…

2010. szeptember 13., hétfő

Kb. 2 hónapja befogadtam 2 nőstény macskát, akikről kiderült, hogy állapotosak. 8 illetve 7 hetes kölykeiknek szeretnék új, macskabarát otthont találni.
A 7 pici (fiúk lányok vegyesen) rendkívül játékos és mozgékony!!
Féregtelenítve vannak, a fülük azonban rühes, ezért még kezelésre szorulnak, de 1-2 héten belül már elvihetők!
Némelyikük már a szobatisztaságot is gyakorolja!

Várom az érdeklődők hívását!
Elérhetőség: 06-1-282-56-10

Elveszett cica Maglódon!!

2010. szeptember 12., vasárnap

Elveszett a képen látható maine coon ivartalanított hím cica 2010 05 17.én Maglódon a Gábor Áron utcából!! Magas jutalmat adunk a megtalálónak!!

06 70 590 46 32


Elveszett cica

2010. szeptember 12., vasárnap

2010. szeptember 8-án szerdán reggel elveszett a Szigetszentmiklóson a Kert u-ból a képen látható két éves, ezüstszürke cirmos, vékony testalkatú nőstény cica. (A nyakörv nem volt a nyakán.)

Nagyon kérem, aki bármit tud róla, hívjon a
06-20/423-9812 számon.

Nagyon köszönöm!

Tirex gazdit keres

2010. szeptember 11., szombat

Tirex a vidámpark kis kóborkája volt. Nevét is innen kapta az egyik játékról ahol rendszeresen botorkált.A most kb 2 hónapos kis cicát, már egy hónapja etetgették, (igazi kis túl élő) de mivel hamarosan bezár a park nem hagyhattuk sorsára, ezért (csapdával) befogtuk. A kezdeti félelem hamarosan oldódott, és egy kis bűbájos cica lett, akinek keressük az álom gazdit.

Elérhetőség 0620462 8611
aniko.bacsa(kukac)freemail(pont)hu


Elveszett cica – Mici

2010. szeptember 11., szombat

3 éves, ivartalanított, nőstény brit (Whiskas) cica 2010. szept. 6-án este Ürömön eltűnt. Kijárós cica, de csavarogni nem szokott. 2 kisfiú várja haza.

Kérem, aki látta, vagy esetleg befogadta, hívjon:
06 20 423 5333, v.
06 20 965 9180

Három pirinyó gazdát keres

2010. szeptember 11., szombat

Még fecskendőből ettek, mikor bekerültek. Most már 6 hetesek. Szépen esznek, alomra járnak.
Kisfiuk kislányok vegyesen.

tel: 06705621032 Csak délután hívható.
www.macskamentok.huGazdit keres a világ legaranyosabb kiscicája

2010. szeptember 11., szombat

Öcsikét kb. két hete dobta ki a gazdája, így került hozzánk az utcáról. A szőre gyönyörű fényes, kapott mindenféle irtót és versenyt eszik a többiekkel, hogy hízzon, mert a kis fenekén kiáll a csont. Biztos jó sok kaját kaphatott az előző gazdánál.
Picit háromszög feje van. Öcsike feltétel nélkül barátkozik minden két- és négylábúval, mindenkinek az ölébe ül kb. két perc múlva és dorombol ezerrel. Én még ilyen kedves cicát soha életemben nem láttam.
Lakásba szeretnénk adni és segítünk az ivartalanításában.
A cica Budapesten van.

Aki szeretné őt örökbefogadni, kérem hívja a
06/70-220-18-62-es számot.


Fülike bajban – gazdit keres

2010. szeptember 11., szombat

A segítségeteket kérném! 2010.09.07.-én a Budapesti Állatmentők által, felelőtlen állattartás miatt elkobzott, hontalan kutyus azonnal befogadót keres (ideiglenes vagy végleges – ez lenne az ideálisabb, mert már sokat szenvedett, tűrt szegényke)! “Gazdája” nappalonként kizavarta az utcára, vélhetően rendszeresen bántalmazta is (vagy az utcán járó-kelők), mert kezdetben rettegett mindentől (pl. ha csak felemeltük a kezünket, stb.) Kérlek Titeket, aki tud segítsen… Nagyon megérdemli, hogy normális körülmények között élje le a kis életét!!! 🙂 Nagyon okos, szeretetre éhes kiskutya, aki gyorsan tanul és szobatiszta. A hangját is alig lehet hallani. Más kutyákkal barátságos, játékos! Bármely szerető család (gyerekes is) kedvence lenne…
Fontos tudnivalók:

Név: Fülike (a farkas kislány) 🙂
Fajta: Kutya/Keverék
Szín: Ordas
Nem: Szuka
Súly: 10-15kg kis/közép testű

Megjegyzés:
még nincs ivartalanítva, de chippezett, oltott, féregtelenített,
bolhátlanított…

Érdeklődni lehet:
Perédi Gergely
Budapesti Állatmentők és a PetsLove.hu vezetője
www.allatmentok.hu
www.petslove.hu
info(kukac)freemail(pont)hu
0630-5658-521


Cica gazdát keres

2010. szeptember 11., szombat

A cicát egy hete találtam, akkor kb. 15 cm hosszú volt. Azóta etetem, féregtelenítettem és keresem a gazdáját. Csak kertes házba szeretném adni, kinti-benti cicának.
A pici kandúr és nagyon embercentrikus, nem karmol.

Érdeklődni lehet: 06-20/9842403


Mátészalkai gyepmesteri telep!!!

2010. szeptember 11., szombat

Nagyon sok szép, kedves, és sok kölyök kutyus keresi végleges, felelős gazdáját a mátészalkai gyepmesteri telepen is.

Képek, infók itt!

Elérhetőség:
Medvés Béla Ebrendész
Mátészalka 4700.
tel: 06 30 577 1456
személyesen:16-18,óráig
kutyus képekkel kapcsolatosan:
e-mail: medve577(kukac)t-online(pont)hu

Macskamentők alapítvány örökbe fogadó nap szept.11.

2010. szeptember 11., szombat

Kedves Barátaink és Támogatóink!

Macskamentők alapítvány újabb örökbe fogadó napja: 2010.szept.11-én lesz, 10-16 óráig. Csak SZOMBATON!
Helye: 14. ker. Thököly-Dózsa György út sarok: Récsei center Fressnapf
Várunk mindenkit szeretettel , akik kiscicát szeretnének. Vagy adományt adnának. Vagy csak megismernék munkánkat.

Fekete kölykök

2010. szeptember 10., péntek

Gazdára találtak!

(Gazdát keres 3 fekete kiscica. Vegyes neműek, most kb. 2-3 hónaposak (a kép kicsit korábban készült), ivartalanítási kötelezettséggel vihetők el. Érdeklődni lehet: 06 /30/ 9400-517, 06 /30/ 9318-752)

Gazdára várva

Gazdára várva

5 árva kölyök

2010. szeptember 08., szerda

A képen látható 5 kiskutya 3 hetes. A mamájuk ma reggel meghalt. Várhatóan ők is kis testűek lesznek.

Kérjük, ha valaki tud segíteni gazdit vagy dajka kutyát találni nekik, az hívja a következő számot:
+36/20/353-3620

2010.09.06-án elveszett egy macska

2010. szeptember 08., szerda

Megtalálták

A neve Sicu, rendkívül félős, de szelíd.

Solymári cicacsalád gazdát keres

2010. szeptember 08., szerda

Gazdára találtak

Gazdi(ka)t keresek egy kb. 3 éves fekete sziámi típusú cicának és 4 kölykének. A mamacicát a házzal örököltük (a korábbi tulajdonos el akarta altattatni), megpróbáltuk befogadni és összeszoktatni a mi két cicánkkal, de minden erőfeszítésünk kudarcot vallott, minden napra jut néhány balhé, amikor véletlenül összetalálkoznak. A mamacica most a garázsunkban lakik a kölykökkel és a költözés után még ott maradt dobozainkkal. A garázs beázik és az ajtaját se tudjuk lecsukni, hogy a mama tudjon járkálni. Így viszont lassan tönkremennek a holmijaink, mert a kis családot nem akartuk kitenni a javításokkal járó pornak és lármának. Szeptember 23-án jön az állatorvos és beoltja az egész kis kompániát, de utána nagyon szeretnénk örökbe adni őket, mert nem tudom, hogy vészelnék át a telet odakint (a mi cicáink miatt sajnos kizárt, hogy bejöjjenek).
Addigra a kicsik is 6 hetesek lesznek, tehát már gond nélkül örökbe lehet őket adni. Úgy érzem, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk értük, de – az ugyancsak a kertben lakó félig vak kóbormacskával együtt
– 8 cica ellátása, valamint a benti két cica és a kinti 6 elkülönítése meghaladja a képességeinket és a családtagként szeretett saját cicáink már eddig is nagyon megsínylették ezt a helyzetet. A hideg, esős idő közeledtével pedig a helyzet csak romlani fog.