Archívum: 2010. augusztus 29.

Brit rövid szőrű macsek

2010. augusztus 29., vasárnap

A képen látható cicát el akarták altatni, de az állatorvos nem volt erre hajlandó. Most nála él a rendelőben. Amit tudni lehet róla: idáig lakásban élt, kb. 4 éves, ivartalanított lány. Most még meg van ijedve, de kis idő elteltével barátkozik. Fajtatiszta brit rövid szőrű.
Szentendre.

Érd: 06-30-415-9060
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Kiscicákat találtam, ott kellett hagynom őket :(

2010. augusztus 29., vasárnap

Sziasztok!

Tegnap a Népligetben jártam, és találtam 5 kiscicát, talán 2 hetesek. Nem tudom oda születtek-e, mert nem láttam az anyjukat, lehet, hogy kirakta őket valaki.
Végül is otthagytam őket, mert egyrészt nem tudtam volna hogyan elvinni őket, másrészt amúgy sem tudtam volna hová rakni őket.
Ellenben feljegyeztem a GPS pozíciójukat a telómmal, amit most megadnék. Légyszi menjetek értük! Nem tudom mennyi ideig maradnak ott élve, ha kirakták őket.
N 47° 28.598′
E 19° 06.197′

Egy fa alatti borostyános terület szélénél vannak.

Csucsu

Végleges otthont, szerető családot keresünk ennek a tüneményes, gyönyörűszép kiskandúrnak

2010. augusztus 29., vasárnap

Gazdára talált

Olyan helyet, ahol élete végéig szeretnék és oltanák őt, és minden körülmények között gondoskodnának róla, ahol családtagként élhet.
Kb. 10 hetes, tündéri, kedves apróság. Teljesen süket, ezért az átlagosnál is több figyelmet igényel a gazdi részéről és természetesen csak lakásba költözhet. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.


Gazdit keresünk ennek a külterületre gondosan kibobott is tündérnek

2010. augusztus 29., vasárnap

Gazdára talált

Csak és kizárólag a véletlenül műve volt, hogy valaki arra járt, és megtalálta, esélye az életben maradásra gyakorlatilag a mimusz nullával volt egyenlő :((
PIHE Kb. 10 hetes, sárga szemű, kedves, érdeklődő pöttöm.
Végleges, szerető családot keresünk számára, ahol élete végéig szeretnék és oltanák őt, és minden körülmények között gondoskodnának róla, ahol családtagként élhet. Ivartalanított, egy kombi oltással rendelkező tündéri kiskandúr.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscicának adjuk.


Nyíregyházán talált cica gazdit keres

2010. augusztus 29., vasárnap

A nyíregyházi Tavasz utcán találták, 6-8 hetes nőstény cica.

Elérhetőség: 06-30-444-2824