Archívum: 2010. augusztus 24.

Gilka gazdit keres

2010. augusztus 24., kedd

Gilka 3 hónapos befogadott cica, akinek a testvére már gazdára talált, így most rajta a sor. Első kombinált oltása már megvan és parazitamentesítve is van. Nagyon bújós, dorombolós, izgága, bátor kislány. Leginkább kertbe, ki-bejárással adnám, de biztos lakásban is megszokna még, hiszen pici, és imád amúgy beslisszolni. Olyan felelősségteljes gazdának szánom, aki hosszú évekre tervez a cicával, egyetért az ivartalanítás szükségességével és tisztában van a felmerülő orvosi költségekkel és a kölykökkel járó kezdeti nehézségekkel.

Érd: 70/3848-216


Igrane elveszett

2010. augusztus 24., kedd

!ELVESZETT!
IGRANE
Feltehetően ellopták
2010.08.10-én Kedd este 1124 Budapest XII. ker. elveszett egy nagytestű ivartalanított lány Maine Coon hosszúszőrű cica, szürke(kék) színű helyenként csíkos, gallérja, mancs és lábvégei fehérek!

Ha bármilyen információval rendelkeznek róla kérem hívják a
06 30 537 2221 telefonszámot, vagy a
luism(kukac)citromail(pont)hu címet.

Kutya gazdit keres

2010. augusztus 24., kedd

Nemrég érkeztem vissza a Budapesttől nem messze található Bajna településről, ahol találkoztam egy otthontalan kiskutyával, miközben a buszmegállóban vártam több mint egy órát. Nagyon kedves, félénk, barátságos természetű volt; ellentétben azokkal a fura emberi alakokkal, akiket akkor hajnalban volt szerencsém látni a környéken. Úgy tűnt, hogy valamiért roppant ellenségesen viselkednek a kutyával. Egy középkorú alak „rohadt dögnek” nevezte, egy fiatalokból álló csoport pedig szórakozásból elkergette.

Látszott a kutyán, hogy elkeseredetten próbál kapcsolatot teremteni velem, és hogy reménykedik a segítségben. Nem is igazán foglalkoztam vele, mégis azonnal ragaszkodni és követni kezdett, mert érezte, hogy én nem vagyok ellenséges. Sajnáltam otthagyni, de nekem sincs otthonom, így nem tudok segíteni rajta.

Gondoltam, ha már így személyesen kapcsolatba kerültem vele, megírom nektek, hátha akad köztetek valaki, aki szívesen elmenne érte, és befogadná. Ha jól gondolom, a „szövetkezeti vendéglő” buszmegálló környékén szokott lenni (valaki tett is ki neki vizet oda), de garantálni persze nem tudom, hogy könnyű megtalálni.

Segítsetek Bobónak gazdit találni

2010. augusztus 24., kedd

Sziasztok! Segítsetek!
Bobó(3790) 16!!! év körüli, ivartalanított kan, bichon jellegű. Nagyon félős, még nem barátkozik ez természetes is, hiszen csak 2 hete került a telephelyünkre. Ő nem kerget délibábot, de tudja, hogy egyszer lesz még napsugár, ami melengeti az öreg szívét egy új gazdi személyében. Nem sír, csak fáj neki, hogy magányos, reménykedik, hogy lesz neki is újra otthona. Oltásokat megkapta chipje van.

Érdeklődni a
06-20-524-7671-es számon lehet, illetve a
www.mentsvar.hu veboldalon lehet

Köszönjük, ha segítetek!

Elveszett cica

2010. augusztus 24., kedd

Domboriban, Tolna megyében veszett el hasán fehér, hátán szürke színű, LOLI nevű nőstény cicám. Alig múlt egy éves – a szülinapját az öcsémmel együtt ünnepli –, ivartalanított. A hátán és a farka végén fehér folt van, jellemében inkább egy kutyára hasonlít – a cicogásra nem hallgat, csak a füttyre, játékos, szeret harapdálni, a kedvenc játéka bármilyen típusú műanyag kupak.
Augusztus 17-én, Ilona napján reggel szokás szerint elindult a környéken egerészni, de rejtélyes módon este nem tért vissza a házhoz, napközben még enni sem szaladt haza. A családommal Budapesten élünk, ez a vidéki nyaralónkban történt. Naphosszakat hívtuk, kerestük, de nem találtuk meg. Augusztus 22-én haza kellett jönnünk, bár fájó szívvel, hogy a drága cica nélkül kell ezt megtennünk…
Az üdülőtelepen és a kapunkon is hagytam üzenetet, mert még nem adtam fel minden reményt. Az egészben az a legrosszabb, hogy semmit nem tudok arról, mi történhetett vele. A tudatlanság és a kétségbeesett aggodalom miatt él még bennem a reménytelen remény, habár a józan ész azt súgja, hogy nem sok esély van rá, hogy élve előkerüljön. Ha tisztességesen el tudnám temetni, akkor fel tudnám dolgozni az elvesztését, de így képtelen vagyok rá.
Ha bárki tud valamit a cicáról, esedezve kérem, értesítsen! Ha jó, ha rossz hír, erős szívvel-lélekkel fogadom. Loli nagyon sokat jelent nekem, ő az első cica, akit én egyedül neveltem fel, és az eltűnéséért csak magamat hibáztat(hat)om…

E-mail: vajasedua(kukac)gmail(pont)com
Telefon: +36-20/458-6117