Archívum: 2010. augusztus 12.

Szép fekete nőstény kiscica és a mamája S.O.S. szerető gazdit keres!

2010. augusztus 12., csütörtök

Aranyos, emberi kézhez szokott, szép pofikájú, kedves fekete nőstény házi cica és a mamája S.O.S. szerető, gazdit keresnek, kizárólag felelős állattartó személyében! A cicákat ajándékba adjuk, egészségügyi (oltási) kis könyvvel és örökbefogadási szerződéssel együtt.

A kis fekete nőstény 2010.08.12-én lett 11 hetes. Az ivartalanítása kb. 7 hónapos korában lesz esedékes, melynek a költsége részben egy országos ivartalanítási akció keretében (pl. Zöld Zebra Állatvédő Egyesület), illetve az Alapítvány a Macskákért nevű szervezet segítségével is finanszírozható. A kicsi mamája egy fekete színű szép cica, aki időközben a helyi állatorvos által már ivartalanítva lett. A cica mama kora pontosan nem meghatározható, kb. 3 éves lehet.

A mama cica és a kicsinyei is a házban nevelkedtek, a kertbe való kijárással. Jelenleg ideiglenes befogadó gondozásában vannak Gárdonyban. Amennyiben szükséges, megbeszélés alapján a cicákat bizonyos távolságon belül elszállítjuk az örökbefogadóhoz (pl. Fejér, Veszprém és Pest megyében).

Színes fotókat kérésre szívesen küldünk e-mailben is.

Érdeklődni:
Mobil: 06 30 271 9990
E-mail: andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com

– 11 hetes, fekete nőstény házi cica, zöld szemekkel. Házban nevelkedett a testvérkéivel és a mamájával, kertbe való kijárással. Szeret játszani a többi kandúrkával, ám alváskor külön vonul – kedvenc alvóhelye az ágy (a díszpárnának dőlve). Aranyos, s nagyon szép pofikájú nőstény kiscica. Öntörvényűbb mint a kandúr testvérkéi, nem szeret sokáig emberi kézben lenni. Féregtelenítve, oltva (kombinált), oltási könyvvel és örökbe adási szerződéssel adjuk.

– kb. 3 éves, fekete ivartalanított nőstény cica (a mama), zöld szemekkel. Vékony testalkatú, bújós cica. Örül, ha kint lehet a kertben is, de az ő igazából bent a házban szeret lenni (ez régebben is így volt, talán korábban valakié lehetett, s ott benti cica volt vagy sokszor beengedték). Szereti az emberközelséget, s ha sokat foglalkoznak vele. Ragaszkodó. Szeret a középpontban lenni. Imád enni, nem válogatós. Ő is szeret ben a puha, szőrmés szőnyegen vagy a fotelban pihenni. Féregtelenítve, oltva (kombinált), ivartalanítva, oltási könyvvel és örökbe adási szerződéssel adjuk.

Talált cica gazdáját keresi

2010. augusztus 12., csütörtök

Óbudán a Selmeci utcában a lépcsőházunkban találtunk egy felnőtt barnás-szürkés cirmos cicát. Nem nagy termetű. Nagyon fél, jelenleg a teremgarázsban bújkál. Valószínű az utcáról szökött be, ha a házból hiányozna valakinek, már észrevette volna.
Egészséges, jól táplált, nem tűnik kóbor macskának.

tel: 06205650178

Elveszett cica

2010. augusztus 12., csütörtök

Tegnap éjjel eltűnt vörös cirmos cica kan Ciló névre hallgat. Benti cica nem volt még kint, kutyussal él, tehát nem tart a kutyáktól. Nagyon kedves jószág. Sajnos az igazi gazdi külföldre ment és rám bízta a kisállatot. Eltűnésének helye Budapest XV Bánkút utca.

Segítséget nagyon megköszönöm
telefon 06208084353
horvathmagdolna(kukac)t-online(pont)hu

MENHELYSEGÍTÉS – PAKS (második forduló)

2010. augusztus 12., csütörtök

2010. augusztus 21-én reggel terveink szerint ismét útra kelünk Paksra, hogy az ottani, nehéz körülmények között élő menhelyi kutyusoknak segítsünk.

Ami a menhelyen egyre nagyobb gondot okoz, az a felhalmozódott szemétmennyiség, mely a fertőzések melegágya: odavonzza a legyeket és egyéb rovarokat, ezért szeretnénk az elszállításáról gondoskodni, melynek összege 60.000,- forint. Ehhez gyűjtünk pénzadományokat.
(Jane Goodall Intézet, Bankszámlaszám:
OTP 11719001-20340690, „Projekt Paks”)

Szeretnénk továbbá a kutyusokat bolhák ellen lekezelni, sebeiket ellátni. Egy hónapja hagytunk ott erre való szereket, ha még tudunk vinni magunkkal, az mindenképpen jó, de a feladathoz elsősorban sok segítő kézre lenne szükségünk.
Várjuk „jóindulatú”, segítőkész állatbarátok és tapasztalt kutyások jelentkezését.

Ha sikerül fiúkat is toborozni, szerszámokat vinni, tudnánk olyan kenneleket barkácsolni, ahol akár a betegeket, akár a tüzelő szukákat szükség esetén el lehetne különíteni.

Mindennapos gond az élelemhiány: bármilyen felajánlásnak örülünk és eljuttatjuk a rászoruló paksi kutyáknak.

Jelentkezni Szőke Erikánál a
30/428-4829 telefonszámon vagy az
eszoke(kukac)janegoodall(pont)hu e-mail címen lehet.

Korábbi utunkról beszámoló: www.janegoodall.hu

Cicakeresés

2010. augusztus 12., csütörtök

Aug. 10.-én kedden de. a Pasaréti térnél megszökött egy Tobi névre hallgató, vörös, ivartalanított 8 éves kandúr házicica. Egyik szeme sérült erről könnyű felismerni.

Az állatklinikán is tudnak róla ill.
06/30 4056370 -es számra kérnék hívást, ha valaki tudna infot róla.

2 óbudai beoltott kankutya Bundi, Döme gazdira vár

2010. augusztus 12., csütörtök

Meghalt a telekszomszéd bácsi, ott maradt két kutya, akiket anno az Illatos útról mentett, altatás elől.

A hosszú szőrű, juhászkutya keverék Bundi, 3-4 év körüli fiú, nagyon kedves, igazi családi kutya, nagyon jó természettel, idén kapott már oltást.

A roti keverék, Döme úr, idősebb (8-9 lehet), kedves, energikus, szeretetimádó, azért nem merem mondani, hogy gyerekek mellé való, mert nagy erő van benne, engem is fel bír dönteni, ha meg akar puszilni:) S nagyon nem bírja a macsekokat! (Az idei oltás nála is rendben)

Az örökösök nem tudnak velük mit kezdeni, csak a türelmüket kértem, etetem őket, s próbálok nekik gazdát keresni, ne vitessék vissza az Illatosra őket, az lenne a legrosszabb.

http://www.skuzzy.hu/domebundi/

Óbudán élnek, Csúcshegyen, mi a szállításukat is vállaljuk, ha kell!

Ezer köszönet!

30/373-2082
(ha nem venném fel, a kijelzett számokat mindig visszahívom, amint tudom)