Archívum: 2009. december

Talált cica Szegeden

2009. december 30., szerda

SZEGEDEN
Kedden este (12.29) találtunk egy kb. 3 hónapos, nagyon barátságos szobatiszta FEKETE kis kandúrt, Újszegeden a Radnóti utca környékén.

Érdeklődni lehet a
kata_kacsa(kukac)freemail(pont)hu-n.

Kaposvári cica elveszett!

2009. december 28., hétfő

Eltűnt egy 5 hónapos cica Kaposvárról! Cseri városrészből a Sigray Antal utcából! Fehér-szürke színű picike, játékos és nagyon szeretett minket és mi is Őt.

Kérem aki látta vagy épp nála van jelentkezzen e-mailom:
lucsik(kukac)gmail(pont)com

Köszönöm. !! Nagyon hiányzik nekünk.

Cirbolya elveszett!

2009. december 28., hétfő

Megtalálták

2009. december 16-án láttuk utoljára Cirbolya (Cirbó) cicánkat. Fekete-fehér cirmos, nincs rajta nyakörv, mert egy pici seb miatt levettük, hogy gyorsan gyógyulhasson.
XIX. kerületben Wekerle telep közepén Taksony u 18-ban lakunk.
Szomszédoktól kérdeztük, kiplakátoltuk a környéken, vittünk a szórólapot az állatorvoshoz, az Illatos úti Menhelyre telefonálunk hol azt mondták, hogy menhelyek cicákat nem gyűjtenek-állítólag!


Talált kutyus

2009. december 28., hétfő

Sziasztok!

Hétvégén az erdőben találtunk egy kutyust, két fa közé beszorulva. Szerintem jó pár napja csavaroghatott, mert csont sovány szegényke.

Olyan két hónap körüli lehet, kisfiú (legalábbis szerintem).

Nagyon nagyon aranyos, kicsit félős, de ahogy telnek a napok, egyre bátrabb.

Légy szíves küldjétek tovább ezt az üzenetet minden ismerősötöknek, hátha sikerül gazdit találni neki. Nagyon szeretném ha sikerülne, mert nem lenne szívem bevinni a menhelyre, de megtartani mi nem tudjuk, van már 3 kutyánk.

A számom: 06-70-9424540

Köszönöm!Elveszett

2009. december 25., péntek

December 18-án elveszett a XIX. kerületből Szőrcsi, egy hét hónapos, európai rövidszőrű, ivaros kislánycica.
“Cirmos, fehér erőteljes, határozott csíkokkal két oldalán köralakú csík mindegyik lábán fehér szőr van (pici zoknik) sárga csörgős nyakörve van.”

Gazdi elérhetősége:
06204937445
dzsitta(kukac)yahoo(pont)com


Kedves Egyesületek és kutyások!

2009. december 25., péntek

Az “Állat és Ember” Állatvédő Egyesület “képzőművészeti szekciójának” újabb projektje van – lenne. A segítségetek kellene hozzá! Gyertyacsonkok, illatmécsesek megmaradt része, azaz számotokra haszontalan dolgok azok, amiket kérünk!
Ilyenkor télen, de karácsonykor különösen sok fogy, így sok a haszontalanná váló maradvány is! Mi adománygyűjtő tárgyakat csinálnánk belőlük a kutyák javára!
Kérlek, gondoljatok ránk, gyűjtsétek össze!
A begyűjtést Szmokkancs (Judit) koordinálja.

Telefonszáma: 06-30-442-0919.
E-mail címe: judo16(kukac)freemail(pont)hu
KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGETEKET!!!
www.allatesember.hu

Körúti kóborcica!

2009. december 24., csütörtök

haliho!
Minden nap kint fagyoskodik ez a cica, az egyik körúti gyros-os előtt (Erzsébet krt 17, Blaha és Wesselényi utcai megállók között), ők etetik, de a -10 fokok még csak most jönnek. 🙁
Kicsit félős, de nagyon szép macsek. 🙂

Hátha valakinek kell… Küldjétek tovább légyszi!

kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com

Ingyen elvihető cicák Nyíregyháza

2009. december 24., csütörtök

Nyíregyháza-Nyírszőlős

Ingyen elvihető 4 aranyos kiscica, kb. 2 hónaposak, játékos, egészséges pöttöm mind!

Telefonszám: 06 70 3345921

Karácsony 2009

2009. december 24., csütörtök

Minden kedves Olvasónknak és Cicáinak békés, meghitt Karácsonyt kívánunk!

Gray elveszett!

2009. december 23., szerda

Elveszett egy 5,5 hónapos kandúr cica, Gray. 2009. december 1-jén tűnt el otthonról, Fótról. Színe sötét grafitszürke, majdnem fekete, a hasán világosabb. Vonzódik a vízhez, szereti nézni az esőt és hagyja megmosni a tappancsait. Kutyával még nem találkozott. Nagyon várjuk haza!

drozdgabi(kukac)gmail(pont)com
70/246-2145, 20/886-4893

1 db ágybanalvó gazdikereső

2009. december 23., szerda

Gazdára talált!

Gazdát keres egy talált kiscica. Kislány, 2 hónap körüli lehet. Korának megfelelően bűn rossz és nagyon kedves. Ágybanalvós típus.:)

A cica ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

Cicák SOS

2009. december 23., szerda

A cicák kb. 8 évesek. Nagyon kedvesek és szeretni valóak. Imádnak bújni és játszani. Ivartalanított fiú kiscicák. A szürkének (pami) rövidebb dúsabb szőre van. A feketének (szindy) kicsit hosszabb és vékonyabb a szőrzete. Nagyon kedves kiscicák. Imádnak fésülködni. Fürdeni sajna annyira nem de mi szoktuk őket időközönként fürdetni is. Teljesen szobatiszta cicák és igényesek magukra. Együtt nevelkedtek fel nálunk ezért szeretnénk ha együtt is lennének befogadva. Nem tudom hogy milyenek lennének egymás nélkül. Mindig lakásban voltak tartva, még nem jártak az utcán. Imádjuk őket csak sajnos anyukám allergiás lett a macskákra és nem merjük az egészségét kockáztatni. Nagyon cicaszerető gazdit szeretnénk nekik. Meghálálják a törődést és a szeretetet. Ők is ezt adnak cserébe.

A tel. számom: 06-30-426-5750


Csak három nap az élet – Avagy amikor Karácsonyra nem ajándék jön, hanem valami más…

2009. december 20., vasárnap

Fazekas Ildikónak hívnak, Ózdon élek és 27 éves vagyok. Egész eddigi életem arról szól, hogy állatokat mentek, boldogtalan kutyák boldogságát rakom össze, kezet nyújtok a legszerencsétlenebbeknek, otthont adok a halálra ítélteknek. Több száz kutyát mentettem meg az évek alatt. Létrehoztam egy állatvédő szervezetet (HEROSZ Ózdi Szervezete), országos ismeretségre tettem szert, Ózd egész vonzáskörzetéből és a megye több városából engem hívnak, ha segíteni akarnak egy állaton. Már külföldre is adtam örökbe kutyát. Az állatorvossal nagyon jó a kapcsolatom. Már régóta ivartalanítva, oltva, örökbefogadási nyilatkozattal adom örökbe az állatokat. Tettem mindezt önerőből, és aztán már egyre több támogatóval, segítővel, akik mind-mind meglátták a csodát ebben az egészben.

Egyedül a menhely nem vált még valóra, de mostanra nagyon közel kerültünk a nagy álomhoz. Talán már csak hónapok választanak el attól, hogy az első kutya oltalomra találjon kis menhelyünk óvó falai közt. De addig is, jöttek a Jákobok, a Morzsik, a Mandyk, és valahova tenni kellett őket, míg a gazdi rájuk nem talált. Igen, szabályt szegtem, mert házanként csak két kutya lehet, de Isten lássa lelkem, úgy figyelek rájuk, hogy ne zavarják a környék nyugalmát, hogy az már legendás. Hozzám szó szerint csak bejelentkezéssel lehet jönni, hogy ne törjön ki ugatás, ha látogató érkezik. Ezek a kutyák soha nem szöknek, nem támadtak meg senkit, egészséges, láthatóan vidám, jóltartott kutyákról van szó, akik csak addig élvezik a vendégszeretetemet, míg egy jó gazdi nem talál rájuk.

Igen, megszegtem egy helyi rendeletet ezzel, ám én úgy éreztem, és érzem is, hogy ez esetben a cél szentesíti az eszközt, a rengeteg megmentett élőlény élete többet nyom a latba,mint az, hogy megszegünk egy rég idejét múlt rendeletet, ezzel senkit sem zavarva. Mert leszögezem, jóban vagyok a szomszédaimmal, vannak, akik gyűjtik a kajamaradékot a kutyáknak, nem egy tőlem fogadott örökbe, és mindig nekem szólnak, ha valami állatos problémájuk akad. A mai napon bekövetkezett az, amitől mindig is rettegtem, és amiről úgy gondoltam: annyira nem sújthat le rám az Ég, hogy ez megtörténjen. Megtörtént. Mai napon, késő délután, munka és több helyen való kutyaetetés után hazajöttem, elláttam az állatokat, mikor találtam egy levelet. Egy levelet a Polgármesteri Hivataltól, amelyben felszólít, hogy 3 (!!!) napon belül tüntessem el a megengedett kettőn felüli kutyáimat.

Őket nem érdekli, hogy Mandyt agyon akarták lőni, hogy Junior majdnem éhen halt, hogy Tutajost a Sajóba dobták, többüket megkínozták, megverték. Őket ez nem érdekli, csak egyedül az, hogy létszámon felüliek. Mint valami tárgyakat, felszólít, hogy dobjam ki őket, úgy gondolja, hogy aki az életét a kóbor kutyáknak adja, az majd sintértelepre viszi azokat, akiknek egy szebb életet ígért??? Mit várnak ezek tőlem, hogy dobjam a szemétbe az álmaimat, az emberségemet, azt, amitől az vagyok, aki, és amiért a Jóisten ide küldött engem??? Három napot ad minderre, ezt igazságtalannak, felháborítónak és szabálytalannak tartom! Három napot ad, hogy esélyem ne legyen lépni valamit.

Mi ez, ha nem a személyem ellen irányuló támadás? Undorító módon éppen Karácsony idejére ütemezte mindezt, mit sem tudva arról, hogy én már ajándékokat is vettem kis barátaimnak, sok jó embertől kaptak is rávalót, és ezek meg arra szólítanak fel, hogy mindezt cseréljem fel a sintértelep rácsaira. Az utóbbi időben ért annyi rossz, és én talpon maradtam, ő miattuk, értük, velük. Nekem ők adnak mindent, nélkülük semmi sincs. Ezt akarják most elvenni tőlem, aljas módon, a Szeretet ünnepére időzítve. Végig fogom járni a szomszédokat, beszélek velük, de nem tudom elhinni, hogy valaki ennyire megjátszotta volna magát. Ha nem ők, akkor pedig meg van a bombabiztos tippem, hogy ki az az ember, akinek érdekében állhat padlóra tenni engem. Írják még azt is ebben az átkozott levélben, hogy 500.000 ft-ra megbüntethet, ha nem teljesítem a leírtakat. Ötszázezer forintra engem, aki még életemben nem láttam együtt ennyi pénzt (ha láttam volna, már lenne egy mini-menhelyem), engem, aki -és ezt bárki megmondja- szinte minden filléremet a kutyákra költöm, ennivalóra, állatorvosra, és bármi másra, ami ahhoz kell, hogy boldognak lássam és biztonságban tudjam őket. Minden elveszni látszik!

Kérlek, ne engedjétek, segítsetek nekem és kutyáimnak, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Hogy minden úgy legyen, mint régen. Nem bírnám ki, ha elveszteném őket. Segítsetek, tegyünk rendet az agyakban és a szívekben, és nézzük meg, hogy kik azok az emberek, akik e mögött a lélekteken, embertelen határozat mögött ülnek. Kik azok a nők, akik nevüket adták egy álom tönkretételéhez? Miért ez ma Magyarország egyik rizikós pontján, Ózdon, Karácsony előtt a legfontosabb és legsürgetőbb teendő? Miért kell az ünnepek nyugalmát rémálommá változtatni? Miért áll Ózd még mindig úgy az állatvédelemhez, mint évtizedekkel ezelőtt? Még mindig csak egy sintértelepre futja egy szívvel-lélekkel állatmenhely helyett. Létezik ilyen három napos határidő? Könyörgöm, élőlényekről van szó! Még a lincselőkkel is irgalmasabban bánnak, mint most velem és kutyáimmal. Muszáj lenne, hogy megértsék, nem azért gyűjtöttem be ennyi kutyát, mert úgy érzem jól magam, ha munkán kívül sehova sem járhatok el, ha reggel négykor kell kelnem, ha nem mehetek nyaralni soha, ha átrendezik a lakásom a kutyák, hanem mert nem volt más választásom! Mert vagy haza hozom, vagy meghal. Általában nem is akárhogy.

Nem tehetek róla, hogy Ózd nem tudott még soha adni egy területet a menhely számára. Nem tehetek róla, hogy inkább súlyos ezreket adott ki évtizedeken keresztül a sintértelepre, megvásárolva a halált, minthogy engem segítettek volna egy igazi, állatbarát, boldogság-orientált állatmenhely létrehozásában. Engem fenyegetnek, aki segítettem, jelzem akkor is, amikor a Polgármesteriből hívtak egy azóta is nálam élő kutya miatt (Borzas), engem vesznek elő, nem azokat, akik kidobják, megkínozzák, agyon ütik, éheztetik a gondjaikra bízott kutyát. Most nem tudok többet írni, rosszul vagyok, sírógörcsök törnek rám, és közben intézkednem kell, már amennyit tudok.

Ha tudsz segíteni, akkor kérlek hívj a
70/597-8277-s számra.
Szükség lenne médiakapcsolatokra, ideiglenes befogadókra, jogi tanácsokra, és minderre extra-gyorsan.

Egy féléves kau-keverék (csontsoványan került hozzám pár napja) lány, kedves, aranyos, nagyon sürgősen befogadóra vár, Junior néven megtalálod a honlapomon. Ő nem bírja a bezártságot, olyankor ugat, egy teljes udvarra lenne szüksége, ahol kint lehet egész nap. És szintén sürgős Jerry, a környékbeli tacskó, aki ide jár felzargatni a nálam lévő, egyébként csendes kutyáimat. Szeretném ezeket a buktatókat elkerülni, de ehhez két jóravaló gazdi kellene, vagy ideiglenes befogadó.

Ha nincs olyan, amiben konkrétan segíteni tudsz ebben a rémálomban, de mondanál pár szót, akkor nyugodtan írj e-mailt (dikuszka(kukac)gmail(pont)com), a telefonhívásokat, mivel nagyon kivannak az idegeim, hagyjuk meg a „nagy segítőknek”.

Köszönöm, ha mellém állsz!

Ildikó, Mandy, Danika, Gyurika, Rómeó és a többiek

Ózd, 2009. december 19.

Olívia elveszett!

2009. december 19., szombat

Olívia, egy trikolor, barátságos lánycica, eltűnt már egy hónapja. Jelenleg 7 hónapos. Budapest Imre, Lőrinc környékéről tűnt el egy kertesházból. Nagyon kedves, így az is lehet, hogy valakinek megtetszett, és felkapta…
Fején bandita-álarc, farka legvége vörös, bal hátsó lába vörös cirmos-csíkos. Még nincs ivartalanítva.
Nagyon várjuk haza, minden segítséget megköszönünk.

E-mail: doriumaru(kukac)gmail(pont)com


Elveszett yorki kutyus

2009. december 19., szombat

Megtalálták

ELVESZETT!!!! December 18-án (pénteken) elveszett a XVI. kerület Sasvár utcából, a kertből egy 2 éves Yorkshire terrier kislány. Testsúlya 3 kg, a hátán a szőr majdnem fekete, a lábai bézs színűek, a feje szürkés.
A megtalálónak magas jutalom.

Marci elveszett

2009. december 19., szombat

Marci ivartalanított török-angóra kandúr, júniusban múlt egy éves, és október 18-án veszett el Nyíregyháza-Borbánya környékén. Marcika imádott focizni, vidám, játékos cica volt.

A telefonszámunk: 42-262-172


Kandúr cirmos gazdit keres

2009. december 17., csütörtök

Aranyos 4 hónapos kandúr cica keresi szerető gazdiját! 🙂

Elérhetőség: 06 30 703 6426

Illatos út

2009. december 17., csütörtök

Krinolin elveszett

2009. december 16., szerda

Keressük
2009. december 13-án, vasárnap este, a X. ker. Köszméte utcából eltűnt Krinolin nevű cicánkat.
A cica kb. 1,5 éves, kis termetű.

Elérhetőség: 06-20/778-0029

Talált cica Bp. II. kerület

2009. december 16., szerda

Szia,
ma este a Rózsadomb center parkolójában(!) találtam egy fekete-fehér foltos kandúrt piros nyakörvvel.
Nagyon szelíd volt, nem akartam otthagyni.

Ha jelentkezik valaki érte, ezen az emailen:
nkatalin79(kukac)gmail(pont)com, vagy az alábbi telefonszámon elérhető vagyok:
30/979-6076


Talált cica

2009. december 16., szerda

2009.11.29-én a XIII. ker Váci út és a Rákospatak környékén találtunk egy cicát.

Színe: tekőc mintázatú, fején drapp színű korona mintázat található, a nyaka is drapp színű, nagyon szép ápolt cica. 5-6 év körüli lehet, valószínűleg ivartalanított kandúr. Nagyon kedves, barátságos, jó helyről származhat és valószínűleg lakásban volt tartva.

Ha valaki ráismer és szeretné vissza kapni jelentkezzen ezen a számon:
06-20-356-13-02 vagy a
06-20-215-04-85

AJÁNDÉKOZZ Kutyás naptárt szeretteidnek! Ezzel segítesz is az árva kutyáknak!

2009. december 16., szerda

Kedves Kutyabarátok!

ELKÉSZÜLT a Futrinka Egyesület 2010-es kutyás falinaptára, melynek minden oldalán az általunk mentett kutyák szerepelnek! (magyar vizslák, spánielek, német dogok, tacskók és keverék kutyusok). A naptár teljes bevételét – csakúgy, mint eddig – a gondozásunkban lévő kutyákra fordítjuk (állatorvosi kezelés, chipezés, élelem, kutyáink elhelyezése, stb).

Mindenkinek, aki legalább 1.500 Ft adományt utal az Egyesület bankszámlájára és a megjegyzés rovatba beírja, hogy “NAPTÁR”, valamint a futrinkanaptar(kukac)gmail(pont)com e-mail címre megírja a nevét és címét, egy szép, 12 lapos, spirálozott A4 méretű falinaptárt küldünk ajándékba.

Számlaszámunk:
Futrinka Egyesület
10404089-49575251-57561000 (K&H bank)
(közleménybe írd be: Naptár)

A naptár minden oldala a
http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/naptar/Naptar2010/
címen tekinthető meg.

üdvözlettel:
A Futrinka Egyesület önkéntesei

www.futrinkautca.hu
www.spanielsos.hu
www.magyarvizslasos.hu
www.tacskosos.hu
www.nemetdogsos.hu

Örökbefogadható kiskutyák

2009. december 16., szerda

Luca nevű fajtatiszta pulinknak 2009. nov. 23-án 4 kiskutyája született. Az apakutya ismeretlen. A kiskutyák január közepén elvihetők. Addig kapják a féregtelenítőt és ha valaki kéri akkor beoltatjuk. Ennek a költsége 5 ezer Ft, ha pedig a jövendő gazdi vállalja az oltatást, akkor ingyen elvihetők.

A kutyusok Kerepes-Szilasligeten találhatók.
Elérhetőségem:
30/281-1830 vagy
28/481-609


Gyönyörű fiatal cirmos cica SOS!

2009. december 16., szerda

Kb. fél éves, cirmos lány kiscica, nagyon szelíd, barátságos, családra vágyó, vidám és bújós kis kedvenc. Időközben ivartalanítva is lett!!!
Orvos látta! Egészséges, a szükséges oltásokat megkapta. Szép fényes, puha szőre van. Szexepilje: a farka vége picit görbe (lehet, hogy egy rosszul összeforrt törés miatt). Most nálunk van a cégnél. Eredetileg egy hotel mellett/közelében élt, és annak a konyhájáról etették, de a hotel bezárt.
Így a kolléganőkkel idehoztuk a céghez őt, mert nagyon megszerettük. De mivel hétvégéken nincs itt senki, és karácsonyra is bezár a cég 2 hétre, muszáj lenne gazdit találni neki. Most még hétvégenként bejövünk hozzá, de karácsonyra már senki sem tudja vállalni.

Érdeklődni napközben a
06-1-421-3045 vagy
06-1-421-3046-os telefonszámon lehet vagy a
k.vasari(kukac)scansign(pont)eu címen.


Eltűnt szürke cirmos 5 éves cica fehér kötéssel a lábán, infúzióra szorul

2009. december 16., szerda

December 9-én éjjel Csepel kertvárosából eltűnt szürke, cirmos, 5 éves cicánk, aki Iu névre hallgat. Egy hete infúziós kezelése kezdődött, ezért fehér kötés van az egyik mellső lábán, benne a kanüllel. Abban bízunk, hogy ez most előny lehet a felismerhetőség szempontjából.
Nagyon várjuk haza!

A telefonszámom: 06/70 452 00 88. Éjjel-nappal be van kapcsolva, bármikor hívhatnak.

Snow Business

2009. december 16., szerda

Edi és Dió elveszett

2009. december 16., szerda

Szigetszentmiklósról elveszett két pointer kan kutya dec. 12.-én szombaton reggel! Tetováltak és chippel vannak ellátva.Az egyik fehér sárga a másik fehér fekete foltos nyakörv nincs rajtuk. Együtt élnek ragaszkodnak egymáshoz emberrel bizalmatlanok de teljesen jó szándékúak, 3 kisgyermek hű társuk.

Köszönöm a segítséget!

Tel: 06/20 285-80-58

Elveszett Cica – III. ker

2009. december 16., szerda

Lozji kandúr cicánk 2009.december 11.-én elveszett a III. ker Folyondár-Kolostor utcai háztömb környékéről. Bal szeme jelenleg kezelés alatt áll. Amennyiben, valaki befogadta vagy megtalálta kérem az alábbi telefonszámon hívjon fel!

Előre is köszönöm a segítséget!

Tel: 08 30 66 55 365

Cica gazdit keres

2009. december 16., szerda

A nagymamámnak van egy nagyon szép 14 éves nőstény cicája. A gond az, hogy a nagymama már idős és nem tud gondoskodni a cicáról. Sajnos a család nem tudja befogadni, helyhiány és macskaszőr allergia miatt. A cica makk egészséges és boldogan élne még jópár évet. A nagymamám 84 éves és nincs ereje a cicáról gondoskodni, ezért szerető új gazdát keresünk neki.

Mobil: 06-20-490-72-81

Mesi cicakislány gazdit keres

2009. december 13., vasárnap

Gazdára talált

Gyönyörű, fiatal, csak 1 éves, cirmoska -némi fehér beütéssel.
Egészséges, tiszta. Szobatiszta, nem válogatós az étkezésben.
Kimondottan embercentrikus, nem csavargó, kedves, játékos, dorombolós tünemény!
A fütty hangra hallgat, azzal is hívható. Hát nem édes?
A cica Kiskunhalason található és ha szükséges (megbeszélés alapján), el is visszük a gazdihoz!
Lakásba ajánlom kijárási lehetőséggel.
Csak felelősségteljes gazdinak, aki az éves oltásokat beadatja kiskedvencének!
Kölyökkorban volt oltva, most meg kell ismételni az oltást!
Mesinek van egy fiú testvérkéje is! Felőle is lehet érdeklődni. A tesók nagyon hasonlítanak egymásra.Mici és Frici elveszett

2009. december 13., vasárnap

A múlt hétvégén 2009.12.05 Székesfehérváron az Iszkai úton lévő telkünkről eltűntek a cicáink,a megtaláló és nyomravezető vagy aki visszahozza őket jutalomban részesül.Nagyon hiányoznak!

Telefon : 06 30 305 56 36


Műtött talált cica – Városmajor

2009. december 12., szombat

November 17.-én a Városmajori Parkban találtuk ezt az 1-2 éves, fehér cirmos nőstény cicát, hasán nem régi műtéti sebbel.
S.O.S. gazdiját keressük!
A cica nagyon barátságos, kedves.

E-mail: lazsofi(kukac)gmail(pont)com
Tel.: 06-30/331-0838

KUTYAKARÁCSONY A TATABÁNYAI TAPPANCS ÁLLATOTTHONBAN! – 2009. december 20-án

2009. december 12., szombat

Idén 2009. December 20-án (vasárnap) 12:00-16:00 tartjuk a Kutya-karácsonyt a tatabányai Tappancs Állatotthonban. Ez az ünnep a szeretetről, törődésről és a családról szól és ezeknek a kis árváknak jelenleg mi vagyunk a családja, amíg el nem érkezik hozzájuk az álomgazdi. Minden évben megrendezzük ezt a kis ünnepséget, karácsonyfát állítunk, mely alá bekerülnek a kutyusoknak szánt ajándékok. Ezen a napon minden védencünket elhalmozzuk sok-sok simogatással, hatalmas játékokkal, sétáltatással, sok-sok finomsággal és rengeteg szeretettel, figyelemmel.
A rendezvényünkre több ismert híresség is ellátogat majd, köztük Keresztes Ildikó és Nádorfi Krisztina, akik szintén szívükön viselik az árva állatok sorsát.

Így hát várunk mindenkit sok szeretettel December 20-án,12:00-16:00 óra között, aki szeretné megajándékozni kis árváinkat, szeretne adni nekik egy kis szeretet, elvinné őket sétálni, vagy csak játszana velük egy nagyot az udvaron. Abban biztosak vagyunk, hogy minden kedvességet, törődést ezerszeresen fognak meghálálni.

(Ajándék tippek: Tisztítószerek(hypo, mosószer, öblítő, Jar, Mr Proper –ezekből rengeteg fogy el egy nap); meleg takarók, kölyöktáp; konzerv; játékok; kutyaszalámi; tápok…. És persze sok-sok szeretet)

VÁRUNK MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL!

Tel.:
0620/238-5044
0630/246-0418
0620/931-2808
0670/772-5003
Adószám: 18608438-2-11

Cicusok gazdit keresnek

2009. december 12., szombat

Gazdára találtak

Három darab kb. 3-4 hónapos kiscicáknak keresek gazdit, mert velük együtt már 5 macskánk van és nem bírjuk őket etetni. Remélem, hogy minél előbb sikerül nekik egy barátságos, szerető otthont találni. Nagyon aranyosak, az egyik nőstény a másik kettő kandúr.XII, Sárospatak útról elkóborolt hamuszürke-fehér lánycica

2009. december 12., szombat

Megtalálták

Tegnapelőtt, december 7-én elkóborolt a majdnem felnőtt, nem túl nagyméretű lánycicánk, hamuszürke – fehér “ormánnyal” a fején a Buda, XII, Sárospatak útról (Fogaskerekű Orgonás megálló / János kórház feletti környék).

Hajlamos nyávogni idegeneknek is bármilyen problémájával és húst tartalmazó étellel könnyen meg is lehet fogni. Jámbor, békés cica, akinek ha ül, fehér rombusz alakzat rajzolódik ki a fején-nyakán. Nincs rajta nyakörv.


Eredeti vagy új gazdáját keressük!!!

2009. december 12., szombat

Gazdára talált

Sziasztok!
Találtunk ma (2009.december 8.-án) Rákoskeresztúron egy kb. 7 hónapos kan kutyust.
Tiszta, egészséges, jó illatú valószínűleg lakásban tartott, valószínűleg csak nemrég veszett el.
Nyakörv nem volt rajta. Levittük állatorvoshoz, de chip sincs benne.
Kutyákkal, emberekkel nagyon barátságos, kocsihoz szoktatott. A férfiakhoz szívesebben odamegy.
Mi sajnos nem tudjuk megtartani, de nem volt szívünk kint hagyni a szakadó esőben.
Légyszi küld tovább annak akit érint a dolog, vagy tud segíteni.

Törött lábú kölyök kutyus

2009. december 12., szombat

Sziasztok,
egy ismerősöm a világ végén összeszedett egy törött lábú kutyust. Most elviszi gyorsan orvoshoz, de sürgősen ideiglenes befogadó gazdit keres! Most egy pincében várja a gyógyulást, kevés szeretetet kap, segítsetek, hogy legalább egy meleg lakásban lehessen törődő ideiglenes gazdival!

Érdeklődni lehet: 30/5362942

Köszönöm!
Bori

Cica gazdit keres

2009. december 12., szombat

Gazdára talált

Egy menhelyen van egy cica, aki aids-es. 5 év körüli nőstény, és rendkívül kedves, barátságos kis lény. A betegsége miatt elkülönítve tartják egy törpenyulaknak való ketrecben (hónapok óta). Jobb híján egész nap alszik az alom tálcája mellett. Ez nem élet. Mindenképp gazdira van szüksége! Az a fontos, hogy egyedüli macskaként tartható csak (de emberre vagy más állatra nézve nem veszélyes) és feltétlen lakásban. Természetesen az állatorvost elég gyakran kéne látogatni, ami nem túl pénztárcabarát, de még lehetne pár szép éve, ha megkapná az esélyt. Bármilyen segítség, ötlet nagyon jó lenne!

Előre is köszöni szépen!


Állatmenhelysegítő vásár Újbudán – 2009.12.13.

2009. december 12., szombat

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Gazdikereső collie keverékek – Milka és Füge keresi az Igazit

2009. december 12., szombat

Az alábbi két, menhelyi, ideiglenesen befogadott kutyus keresi szerető gazdáját.

Milka másfél év körüli ivartalanított collie keverék szuka kutyus. Kiváló jelző kutya, engedelmes, simulékony, gazdi-függő. Tartása lakásban és kertben egyaránt javasolt. A menhelyen eltöltött hosszú hónapok után még hozzá kell szoknia a külső ingerekhez, zajokhoz. Nagyon hálás társa lehet annak, aki örökbe fogadja őt.

Folyamatosan bővülő fotóalbuma

Füge másfél év körüli ivartalanított collie keverék szuka kutyus.

Rendkívül nyugodt, csendes, megfontolt. Pórázon szépen közlekedik, szemével mindig a gazdit keresi. Idegenekkel szemben tartózkodó, gazdájához viszont nagyon ragaszkodik.
Lakásban tartása is ajánlott: szobatiszta, nem ugat, nem rombol. Mivel több hónapig a paksi menhely egyik kenneljében raboskodott, még meg kell szoknia az autók, a nagyváros zaját.

Folyamatosan bővülő fotóalbuma

Érdeklődni:
06/30/428-4829

Molly gazdit keres!

2009. december 12., szombat

Molly 3 hónapos, arany színű, fajtatiszta spániel szuka kutya. A gazdái hirtelen felindulásból vették meg egy vásáron, ahol a szaporító árulta portékáit, majd miután még egy hónap múlva sem volt szobatiszta, nemes egyszerűséggel leadták a békéscsabai gyepin.
Molly egyébként hibátlan kölyökkutya, olyan amilyennek egy életrevaló, mozgékony, játékos kölyöknek lennie kell.
Mindenkivel kedves és barátságos. Korából kifolyólag természetesen még nem szobatiszta, van sok tanulnivalója még, de ez a nemes feladat az új gazdira vár majd.
Molly szőre rendszeres gondozást, fésülést igényel.
Kizárólag lakásba adjuk örökbe, IVARTALANÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGGEL, Budapesten vagy 30 kilométeres körzetében. Az ivartalanítást szigorúan ellenőrizzük.
Molly oltási programját megkezdtük, chipezett. A fennmaradó oltások beadása a leendő, új gazda feladata és felelőssége.

Érdeklődni Mollyról Katánál lehet a
06 20 346-2324-es telefonszámon este 6 után vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu email címen lehet.

Képtára

Pizsi gazdit keres!

2009. december 12., szombat

Pizsi 3 hónapos, fekete színű keverék szuka kutya. Egy felelőtlen, döntését át nem gondoló család megvásárolta őt 2000 forintért, merthogy olyan cuki. Persze mikor hazavitték, kiderült, hogy nem plüsskutya, ergo kakil, pisil, rág, így rövid úton próbáltak megszabadulni tőle. Az Illatos úti Ebrendészeti telep zárva volt, ezért ki akarták dobni az erdőszélen. Egy jóindulatú kutyás ismerősük karolta fel a kis állatot, így került hozzánk.
Pizsi esete is jól mutatja, hogy mennyire fontos átgondoltan döntést hozni egy kutya örökbefogadásáról, hiszen a döntés minimum 15 évre szól.
Pizsi semmivel sem rosszabb, mint egy hasonló korú kölyökkutya. Természetesen még nem szobatiszta, rágicsál és rosszalkodik, ezzel a leendő gazdinak tisztában kell lennie.
Más kutyáktól első körben megretten, de rövid időn belül feloldódik, és elfogadja a játékra invitálást. A pórázon való közlekedést még tanulnia kell.
Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe kizárólag lakásban tartással.

Érdeklődni Pizsiről Katánál lehet a
06 20 346-2324-es telefonszámon este 6 után vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu email címen.

Képtára

A Monorierdei babák szintén várják a leendő gazdijelöltek jelentkezését!

2009. december 12., szombat

http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=3426

A Gyáli család babái szintén gazdira várnak a MiniMenhely gondozásában

2009. december 12., szombat

A “Gyáli család” 2009. októberi születésű babákból áll, akiket egy erdő szélén dobtak ki.
Igazi kis eleven rosszcsontok, játékosak, érdeklődőek és mindenre fogékonyak. Koruktól fogva mindenhez, és mindenkihez hozzászoktathatók. Méretüket tekintve kis-közepes termetűek lesznek.
Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak a kölyökkor nehézségeivel, veszteségeivel mint például szobatisztaságra való szoktatás, pórázon közlekedés elsajátítása, szétrágott papucsuk, cipők, újságok.
Oltási programjuk elkezdődött, parazitamentesítve, chippel ellátva és ivartalanítási kötelezettséggel, amit szigorúan ellenőrzünk, keresik új családjukat.

A babákról érdeklődni Évinél lehet a
20/341-9600 számot este 17 óra után, vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu e-mail címen.

Képtáruk

Topik

Örökbefogadható babák a MiniMenhely gondozásában!

2009. december 12., szombat

A “maci babák” november 28. kerültek a gondozásunkba. 3-4 hónap körüliek, 2 szuka, 2 kan.
Vélhetően kaukázusi keverékek, mindenképp nagytestűek lesznek, ez már most látszik rajtuk

Telepőrzésre és csak kerti tartással nem adjuk őket!

Koruknak megfelelően elevenek, játékosak, mindennel és mindenkivel összeszoktathatók.
A leendő gazdi feladata lesz megtanítani számukra a szobatisztaságot, a pórázon való közlekedés alapszabályait, és minden olyan dolgot, amit egy kölyökkutyának tudni kell
Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik nem rettenek meg 1-2 szétrágott papucs, lebontott tapéta és szétdúlt kert láttán.
A babák oltási programja elkezdődött, parazitamentesítve, chippel ellátva és ivartalanítási kötelezettséggel (amit szigorúan ellenőrzünk) keresnek gazdit.

Érdeklődni róluk Évinél lehet a
20/341-9600 számon, este 17 óra után, vagy az
orokbefogadas(kukac)minimenhely(pont)hu címen.

Képtáruk1
Képtáruk2
Képtáruk3
Képtáruk4

Topik

Adománygyűjtés menhelyi állatok részére

2009. december 12., szombat

Kedves Adományozók, Érdeklődők, Segítők és Állatbarátok! 🙂
Idei utolsó menhelylátogatásunkra hívnám fel a figyelmeteket, ahova szeretnénk bőséges karácsonyi ajándékokkal megrakodva érkezni!

Időpont: 2009. december 12. szombat

Helyszín: Hódmezővásárhely

A Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület által gondozott cicusok és kutyusok számára viszünk Budapestről adományokat.

Autónk érdeklődő utasokkal megtelt, de adományfelajánlás egyenlőre kevés érkezett.(: Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

http://www.janegoodall.hu/hirek

Ha most nem is tudsz a felsoroltakból adományozni, légyszíves továbbítsd ismerősöknek a felhívást!

Csatlakozzatok!

2009. december 12., szombat

http://www.makeanimaltestinghistory.org/

Teltház van az Illatos úton! 2009.12.10

2009. december 10., csütörtök

Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta – az állatvédő szervezetek minden erőfeszítése ellenére – folyamatosan teltház van. A Telep feladata Budapest közterületeiről begyűjteni a kóbor kutyákat, és átvenni a lakosság megunt kutyáit. 94 férőhelyen kellene megoldani az ebek elhelyezését, ha nincs szabad kennel, akkor a régen bent lévő kutyák altatásával kell helyet teremteni. Először a betegek, viselkedés zavaros kutyák halnak meg, utána az öregek, aztán a félősek, csúnyák, akik semmit nem vétettek, jó kutyák, szeretnék szolgálnák a gazdájukat, ha lenne rá egy esélyük.

Nem szeretnénk senkit arra buzdítani, hogy felelőtlenül rohanjon kutyát örökbe fogadni, de ha kutyát szeretnél, akkor először az Illatos úton nézz körül! Ha a környezetedben valaki örökbefogadáson gondolkodik, irányítsd az Illatos útra!

Kísérd figyelemmel a bekerülő kutyákat a www.illatosut.hu oldalon, hátha sikerül hazajuttatnod a szomszédod elkóborolt ebét, vagy megtalálod álmaid kutyáját!

Vigyázz a saját kutyádra, hogy ne szaporítsa a befogott ebek számát!

Készülj fel arra, hogy ha a petárda szezonban rémülten rohangáló kutyát találsz, azt el tudd helyezni, amíg megtalálod a gazdáját, mert az Illatos úton nem lesz hely! Évek óta nem fordult elő, hogy ilyen teltházzal induljanak neki a petárda szezonnak.

Ha valaki karácsonyra felelőtlenül meglepetés kiskutyát akar ajándékozni, azt beszéld le róla, mert abból a kölyökből is megmentendő kutya lesz az ünnepek után!

Küldd tovább ezt a levelet, tedd fel a weblapodra, hogy sokakhoz eljusson!

Nem csak az Illatos úton van teltház, a vidéki gyepmesteri telepeken és az állatvédő szervezeteknél a helyzet ugyan ilyen rossz.

Lelenc Kutyamentő Egyesület
www.lelenc.hu

Gazdit keresnek!!!!

2009. december 06., vasárnap

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Elveszett cica

2009. december 05., szombat

November 23-án a III. kerületben, Kaszásdűlőn, elveszett ivartalanított, szürke cirmos kislány cicánk. Különös ismertetőjele, hogy a farka vége fekete, a hasában még varratok találhatóak. Nagyon barátságos, szobatiszta cica. Kisgazdája nagyon bánkódik utána.

Bárki bármilyen információval rendelkezik róla, kérjük jelezze a
06-30/ 5684-113 vagy a
06-30/4753051 telefonszámon!

A segítséget előre is köszönjük!


Elveszett fekete-fehér macska

2009. december 05., szombat

November 30-án Budapest X. kerületében a Szlávy és a Harmat utca sarkán a szállítódobozából kiszabadult és elszaladt idős, fekete-fehér, ivartalanított nőstény macskánk. Nagyon barátságos, kedves állat. Egészséges. Udvarban tartott, ezért nem szobatiszta.

Kérem aki látta vagy befogadta hívjon a következő számon:
06-70-567-9984. Köszönöm.

Lord Vader gazdit keres

2009. december 05., szombat

Szerető, türelmes gazdit keres ez a 3-4 éves, óriás exkandúr cica.
Illatos útról mentett, medence törésből tökéletesen felépült végtelenül kedves, de még néha bizonytalan és tartózkodó cica. Nagyon dorombolós, állandóan éhes, szereti az emberek társaságát, de van, hogy elbizonytalanodik hangos szóra, vagy ha váratlanul nyúlnak felé. Más, nála láthatóan gyengébb cicákkal dominánsan viselkedik, így olyan helyre ajánlom ahol egyedüli cica lehet. Kis testű kutyákkal jól kijön. Nagyon szeret pihenni, sokat aludni, teljesen szobatiszta. Sokat szenvedhetett és épp csak kezdi elhinni, hogy az emberek kedvesek is lehetnek vele, és szeretetben is élhet, így olyan gazdik jelentkezését várom akik tapasztalt macska tartók, és türelemmel tudnak viseltetni iránta, és hajlandóak kivárni amíg teljesen megbízik az emberben. Óriás egyénisége van és nagyon megérdemelne egy igazán fényűző életet, ahol nem kell félnie attól hogy újra fölöslegessé válik, ahol minden nap kap egy kis törődést, és vigyáznak rá amíg csak él.

Telefon: 70/272-2636


Mazsola gazdit keres

2009. december 05., szombat

Szerető, gondoskodó gazdit keres Mazsi. 2009 nyári születésű, utcáról mentett, ivartalanított, oltott, teknőctarka kislány cica. Végtelenül kedves, nagyon emberközpontú. Más cicákkal félénk kicsit, kis testű kutyákkal jól kijön. Olyan gazdi jelentkezésé várja, aki nem bánja hogy árnyékként követi őt a cicája, vagy nem bánja hogy ha csak lehet az ölébe ül és elhalmozza puszikkal. Nyugodt, csendes cica, szépen használja a lakást.

Telefon: 70/272-2636


Talált kiscica Szadán

2009. december 05., szombat

Tegnap, azaz December 03-án este találtam a Szadai CBA (Gödöllőtől 5 km-re) előtt egy nagyon édes kisfiú cicát, igazi kis tömzsi, élénk cicus. Sajnos nekunk három kutyánk van, nem tudjuk megtartani!

Aki örökbe fogadná, egy igazi kedves kis társra lel benne!

Elérhetőségem: fankapanka(kukac)freemail(pont)hu


Fifi elveszett!

2009. december 05., szombat

Fifi, 3 éves, fekete színű, keverék, igen nagy termetű hím cicám eltűnt. Eltűnésekor zöld színű nyakörvet viselt!
2009 dec. 1-én Budapesten, 3. kerület, Forrásliget utcából valaki ellophatta, ugyanis a környékünkön nem szeretik a cicákat.
Valahová elvihették jó messzire, ezért felbukkanhat akár Dunapart, Lupa, Budakalász, Üröm környékén is!
Ivartalanított, oltott. nagy hasa van, mackós megjelenésű, kerek sárga szeme van, nincs fehér folt rajta, teljesen fekete, 1/4 perzsa, emiatt a szőre dúsabb, kicsit hosszabb az átlagnál. A farka kicsit rövidebb az átlagnál, már így került hozzám. kissé félénk természetű.

Jutalom a megtalálónak!
tel.: Móni 0670-5040805

Cicamentés SOS!

2009. december 05., szombat

Van négy cica ( egy kisfiú és 3 ivartalanított kislány ), akinek szintén sürgősen szerető gazdira lenne szüksége. Ők egészségesek, jól tápláltak, szeretik a cirógatást, de a zajokkal és az idegenekkel szemben még kicsit bizalmatlanok.
Csontsoványan láttuk meg őket (anyacicát és 3 kölykét) évekkel ezelőtt a kertünk végében. Azonnal tejet kaptak, amikor elmentünk, visszalopakodtak meginni. Így lassan-lassan minden nap jöttek, ettek és szelídültek. Megszerettük egymást és most egy héten belül el kell költöznünk több száz km-re innen, emeletes házba, ahová ők nem jöhetnek; a főbérlő nem engedi, de ők is szabadsághoz, nagy területekhez szoktak, nem bírnák a bezártságot. Van, amelyikük lakásba még be sem merészkedett, de mindegyikük szeretetre méltó, simogatható drága lény. Eddigi próbálkozásaink az elhelyezésükre, nem jártak eredménnyel.
A ház leendő bérlői nem tűrnek cicát a portájukon, ráadásul egy véreb fogja védeni a házat. A szomszédok, barátok, ismerősök mindnyájan visszautasítottak, illetve annyi állatuk van, hogy nem tudják befogadni őket. A többi szomszéd pedig saját állataival is mostohán bánik.
Nagyon kérjük Önöket, aki tud, segítsen! Egyszer már sikerült megmenteni az életüket, most kapjanak még esélyt hogy tovább élhessenek szeretetben, gondoskodásban és annyi örömet adhassanak Önöknek is, amennyit mi kaptunk tőlük.
Olyan megoldás is megfelelő lenne, hogy kb. fél-1 évig valaki mindnyájukat befogadná, amíg a jelenleginél kedvezőbb lakásmegoldáshoz jutunk (kertes ház) és akkor vissza tudnánk hozni őket magunkhoz.
Előre is köszönjük bárminemű segítségüket!

Tel.: 06-70-645-5177
E-mail: moiras(kukac)vnet(pont)hu

Ahol át lehet venni a cicákat: Dél-Pest megye, Dömsöd.

További képek!!!

http://indafoto.hu/habcica/domsodi_gazdikereso_cicak

ELVESZETT!!!

2009. december 05., szombat

2009. november 28-án szombaton, II.ker. Rózsadombról, a Cseppkő utca mellől, a Verecke lépcsőből elveszett Pirci nevű cicám! Kijáró cica, de minden reggel és este rendben hazajön. Nem szokott messzire menni, amire nem is lenne oka, mivel ivartalanított nőstény. Kérem segítsenek! Hajlamos rá, hogy bemenjen idegen emberek garázsába, ahová bezárhatták! Ezért, ha valahonnan kétségbeesett macskanyávogást hallanak, akkor is értesítsenek!

Közepes termetű másfél éves felnőtt cica (a képen kölyök, de mintázata semmiben nem változott!). Színe barna cirmos a hátán vörös beütésekkel. Torkán, a szája körül és a mellkasán fehér színű. Különös ismertetője a fülei között a homlokán lévő vörös pötty!

Kérem, hogy, ha látták, vagy bármit tudnak róla, azonnal értesítsenek az alábbi elérhetőségeken:

mobil: 06-20-396-68-21 vagy 06-30-97-185-45
e-mail: ramsaugirl(kukac)freemail(pont)hu

Kiscicák és nagycicák is gazdit keresnek!

2009. december 04., péntek

Jelenleg Budapesten a Benczúr Kertben élnek, a környéken lakók egy része eteti a másik része pedig üldözi őket.
Van aki a megmérgezésüket fontolgatja, de, ha nem ez, akkor lehet, hogy a hideg végez velük.
Ezért nagyon fontos lenne, hogy kicsi közösségük felszámolásra kerüljön az örökbefogadó gazdik segítségével.

Van köztük egészen pici (5db) akik most 9 hetesek, fekete-fehér színűek és 1 cirmos.
Vannak nagyobbacskák kb. 6 hónaposak, teknőctarka és világos teknőctarka, ami nagyon különleges.
A többi macska felnőtt, de akad köztük aki nagyon szelíd, pl.:
fekete-fehér fiú, szürke (oroszkékre hasonlító, 3. képen látható) lány.

A képek elég vacakul sikerültek, de elhiheted, hogy nagyon szép cicák.
Sajnos van köztük aki beteg (valamilyen szemfertőzése van amit kezelni kell), így csak olyannak ajánlom aki külön tudja zárni már meglevő kedvencétől vagy első állatnak viszi haza.

Sajna ivartalanítva egy sincs, jelenlegi pártfogóik nem tudják vállalni ennek költségét.

Kertes ház is szóba jöhet, csak legyen egy zárt terasz, garázs, pince vagy valami ahova éjszakára bemehetnek.

Budapesten belül ingyen házhoz visszük, de ha van időd, akkor gyere el és nézd meg őket személyesen, a Benczúr 35C ház háta mögötti kertben.

Tel: 20/3858727
gyarmatiangi(kukac)gmail(pont)comTalált cica

2009. december 04., péntek

Találtam egy kb. 4 hónapos fekete-fehér lánycicát a Gerecse ház környékén, Tatabányán. Viselkedéséből ítélve vagy kiszökött, vagy kitették valahonnan, nem utcai macska. Nagyon barátságos, szelíd, hazáig kísért, és a kutyáktól sem fél. Kérem a gazdáját, vagy aki be tudná fogadni, jelentkezzen, én sajnos már nem tudom sokáig megtartani a macskáim mellett. Csak lakásba szeretném odaadni.

Telefon: 06/30/607-3900, délután 6 óra után.

Együtt az Állatokért Állatvédő KHE – Kellemes Karácsonyi Ünepeket kívánunk Mindenkinek!!!!

2009. december 04., péntek

Köszönjük Nektek, hogy 2004 óta több mint 1500 állatnak sikerült új gazdát találnunk és rengeteg beteg, balesetes állatnak tudtunk segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Karácsonyt!

Együtt az Állatokért
Állatvédő Közhasznú Egyesület
Debrecen
http://debrecen.zug.hu/
Számlaszámunk: 60900061-11019040
Adószám:18567623-1-09
Tel: 20/4024301, 20/4024362
Menhelycím:Hosszúpályi felé vezető úton a 2 km tábla után balra egy földúton.
2007-TŐL MÁR TUDJUK FOGADNI AZ 1 %-OT!!