Archívum: 2009. november

A XXII. ker-ben gazdit keresnek a képen látható gyönyörű cicák!

2009. november 30., hétfő

Egy család befogadta őket ideiglenesen, de nem tudják tovább vállalni az ellátásukat. Többnyire egy szomszéd néni eteti őket, aki rövidesen kórházba kerül.
A mamacica fekete hosszúszőrű 3 év körüli/róla nincs kép/, egy nőstény fekete hosszúszőrű 5 hó körüli és testvére egy tigriscsíkos hosszúszőrű kandúr cica.
A cicák idegenektől tartózkodnak, de kajával motiválhatók.

Tel: 06-30-2-115-951


Gazdikereső helyes, fiatal kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható mentett, gyönyörű, fiatal, barátságos, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, nagyon kedves, várja jobb sorsát, méltó, szerető gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, gyönyörű fekete, kb. 5 hónapos, kedves, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű cirmos-fehér színű, zöld szemű, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Napokig egy fán ült, mire tudomást szereztünk róla, és jött a segítség.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső meseszép kedves kislány cica

2009. november 30., hétfő

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett meseszép márvány-pettyes ezüst-fehér színű, borostyán-szemű, kedves, fiatal, ivartalanított, oltott, chipes kislány cica.

Bent van tartva, szobatiszta, problémamentes, nagyon kedves, hálás, problémamentes, várja szerető, méltó gazdiját!


Gazdikereső tündéri fiatal ex-kandúrka

2009. november 30., hétfő

Meghalt gazdára találás előtt leukózisban 🙁

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett gyönyörű, fiatal, elképesztően tüneményes és hálás ivartalanított kandúrka. Szobatiszta, más cica/kutya/gyerek mellé is befogadható tünemény, aki várja jobb sorsát, méltó gazdiját!

Kislány cicuska sürgősen gazdit keres!!!

2009. november 29., vasárnap

Mielőbb szerető gazdit keres ez a (Agárdon, a szomszédunkban született) kiscica, valaki olyat, aki törődne is vele, s nem ‘csak úgy lenne’. Kicsit félénk, mert a szomszédok nem igazán szoktatták emberi kézhez, én szoktam megsimogatni, amikor hajlandó hozzám jönni – ha kaja van, akkor Ő az első. 😉 Nagyon aranyos, szép, s kedves kb. 8-9 hónapos lányka cica (szürke-fehér), egy igazi bűbájos tünemény, de sajnos nem állapot, hogy az ajtónk előtt ül vagy a kertünkben lapít valamelyik bokorban, mert a kutyánk széttépheti, ha egyszer bárki a családban kiengedi a kutyát a kertbe. Ezt pedig semmiképpen sem szeretnénk.

A cicus kutyához szokott, nem igazán van félelemérzete. S a mi kertünkben pedig ez nagy baj. A cicust születésétől fogva ‘otthon’ (a szomszédban) – a cicamamán kívül – egy szép nagy német-juhász kan kutya felügyeli, s neveli. Igazából a cicamamának is kellene gazdi, mert ő is átjár, de a kiscicának fontosabb lenne (a mama azért talán jobban sejti vagy tudja, hogy félni kell a mi kutyánktól).

A cicát ajándékba odaadnák. Az oltás(ai)ról semmit sem tudok (szerintem még nincs), féregtelenítőt én ici-pici korában adtam neki a többi picinek és a mamának is, de most már újra rájuk férne.

Telefon: 30 / 271 9990

További képek

Kiscica gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

2009. nov 22-én bedobtak az udvarunkba egy kb. 6 hónapos kandúr szobatiszta, nagyon kedves és játékos kiscicát. Nekünk már van itthon 4 testvérpár akiket befogadtunk és szerető gazdi módján felneveltünk. Szeretnénk, ha gazdira találna ez a csöpp egyke kiscica is.

Helyileg a cica Sződligeten van, a szállítását, ha szükséges, meg tudjuk oldani.

Köszönettel: 06 30 609 8247

Picurka cicakislány gazdit keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Én találtam 2 hetesen. Többen is segítettek, míg biztonságos helyre került, ahol dajkacica nevelte és orvosi ellátást is kapott. Gyönyörű cicakislánnyá cseperedett. Most 4 hónapos lesz. Egészséges, vidám maszatka. Egy tünemény! Bújik, hízeleg, kedveskedik. Jelenleg Kismaroson van. Bárhonnan lehet érte jelentkezni, igyekszünk megoldani a szállítást, ha szükséges. Én a kapcsolattartó vagyok, szívesen adok további információt a kiscica elérhetőségéről.
Természetesen szobatiszta, alomra jár. Féregtelenített, oltott, egészséges. Szereti a házikosztot is, de a száraztápot is.
Bentlakással, kijárási lehetőséggel.
Esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen!
Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha eljön az ideje, akkor ivartalaníttatja.


Minka gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Minka a neve ennek a nagyon aranyos kiscicának, 7 hónap körüli. Ivartalanított lány cica. szürke cirmos. Nagyon bújós!!!!!
Jelenleg kint él hontalanul, én etetem. Szeretne egy igazi gazdit!!!!

Érd: 06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de

Alen gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 3,5 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, gyönyörű fekete-fehér kandúrka. Szobatiszta, más állat mellé is befogadható. Nagyon nehéz sorsú cica ő, az utcán üldözték-bántották, de már bízik, játszik, és minden vágya egy igazi, saját gazdi. Élete végéig hálás lesz annak, aki örökbe fogadja és szereti őt, úgy, ahogyan azt ő megérdemli. Várja szerető leendő gazdáját. Időpontegyeztetés után megtekinthető.

Elveszett

2009. november 29., vasárnap

2009. november 23.-án a X. kerület Váltó u. környékén, a Rákos patak partja közelében, a XVI. kerület határában eltűnt egy sötétszürke, cirmos¸ kb. 6 hónapos kislány cica.
Sajnos egyedi ismertetőjele nincs, talán annyi, hogy szőre egy picit hosszabb az átlagos házi cicáénál.
Egy kisfiú cicusa, aki nagyon várja haza!
Bármely információ szívesen várunk!!!

Tel.: 06 30 841 0088

Gazdikereső tündéri kölyök kislány cica

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett gyönyörűséges, nagyon bájos, kb. 8 hetes chipes kislány cica. Kezdetben nagyon riadt volt, hiszen eddig csak üldöztetésben volt része, de pár nap alatt már dorombolva, olvadozva nyúlt el az ölemben, és nagyon hálás a megmentéséért. Lakásban tartott, szobatiszta, más cica/kutya mellé is befogadható drágaság, aki várja jobb sorsát, méltó gazdiját Ivartalanításban segítek.


Eltűnt cicám keresem Tiszavasváriban!

2009. november 29., vasárnap

2009. november 25-én délután eltűnt 8 hónapos, Marci névre hallgató vörös, félperzsa kandúr cicám. Különös ismertetőjele: a mocsári hiúzéhoz hasonlóan fülszőre hosszú, vörös bundázata különleges csíkozású. Nagyon kedves, játékos, barátságos de óvatos cica. Kertes családi házból tűnt el, nagyon várjuk haza.

Kérem, ha bárki tud róla, hívjon a
06-20/21 31 661-es számon.

Városmajori Filharmonikus Zongi (Filemon) gazdát keres!

2009. november 29., vasárnap

Gazdára talált

Mit gazdát, személyi titkárt, szakácsnőt és masszőrt egy személyben. :o)
Zongora 1-2 éves, fehér-cirmos ivartalan cicalány, nagyon kezes, hasvakartatós dorombológép. A macska-alvópózverseny koronázatlan királynője, aki elvárja, hogy a legfinomabb csemegéket pakolják szemenként a szájába. Egészséges, kedves, szobatiszta és nem mellesleg gyönyörű!
Ja, van egy apró kis hibája. Amikor egy járókelő kihalászta a kukák közül, a bal mellső lába ismeretlen baleset miatt olyan súlyosan roncsolódott, hogy amputálni kellett. Tehát maradt 8 élete és 3 lába… Zonginak mindössze 3 napjába telt elfogadni új helyzetét. Remekül elhuppog a lakásban, a fotelba föl-le ugrik, jön-megy, vizsgálódik, “pontoz” a rózsaszín orrocskájával, semmilyen hátrányt nem jelent neki a fogyatékossága. Így hát, embertársak, rajtunk a sor, hogy kitágítsuk az elfogadás határait…
Zongi teljes életet élhetne lakásban vagy kutyamentes kertben. Fantasztikus egyénisége, élni akarása van, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak rá, de leendő gazdijára is sok-sok boldogság vár….

Képei

Gingerke gazdit keres

2009. november 29., vasárnap

Ez a tüneményes 8 hónapos kiskutya gazdit keres. A gazdái elköltöztek vidékre, de sajnos mindketten munkanélküliek lettek. Nincsen pénzük a kutyus oltására és ivartalanítására, ráadásul Gingerke tacsi is, így imádja a kertet felásni.
Ginger akkora, mint egy tacsi, picit hosszabb a lába, mindenevő, imádja a házikosztot, mindenkinek az ölébe ül fél perc után és mindenkinek csókot oszt. A kutyus egy hihetetlenül aranyos, bújós, tüneményes, család kedvence tipus. Lakásban lakott élete java részében, nem rongál, viszont imád ölben lenni, ágyban aludni a gazdival.

Aki felelősségteljes gazdija tudna lenni ennek a gyönyörűséges szeretetbombának kérem hívja a gazdikat a
06/70-620-70-88-as vagy a
06/30-769-35-02-es számon. A kutyus Pencen van.


Gücülke elveszett – Ercsiben

2009. november 26., csütörtök

Ercsiben elveszett egy vörös-cirmos féléves cica a Liszt Ferenc utca környékén. A megtalálónak vagy nyomravezetőnek magas pénzjutalom! Gücülke névre hallgat. Halkan beszéltünk hozzá, nagyon félénk.

Aki látta, hívjon:
06 70 371 1707

Eltűnt cica!

2009. november 26., csütörtök

Haza talált

November 18-án éjszaka eltűnt Zuglóból a Bánki Donát Utca környékén egy hátán szürkés-fekete, hasán fehér kandúr cicám. Fehér zoknija van. Játékos és barátságos.

Nagyon hiányzik. Köszi!

SOS!! Segítség a gyepis pulinak!!! Lenne szuper hely!!!!

2009. november 26., csütörtök

Subának,a pulinak sikerült helyet találnunk a siófoki menhelyen. Saját kennelt kaphatna, hogy rehabilitálódjon , hogy újra bízni tudjon. Ehhez azonban most elég nagy összefogásra lenne szükség!!!

Suba hónapokig kóborolhatott Demecserben, mire egy segítő szándékú ember a múlt héten behozta a gyepmesteri telepre Nyíregyházára. Az akkor még szelíd kutyus most teljesen magába fordul, 5 napja nem eszik, gondozóktól tart, félelmében vicsorog takarításkor.

Most kapott egy lehetőséget!!!

Sok sok segítő szándékú embernek hála, most új életet kezdhet Siófokon, azonban meg kell oldanunk a szállítási költségeket!
Én és a párom pénteken kihozzuk a telepről, levisszük Kecskemétre, onnan pedig Dunaújvárosban várna vasárnapig, amíg el nem tudják szállítani Siófokra. Mivel még nem dolgozom, mert hallgató vagyok, sajnos nincs saját keresetem, ezért kérem a segítségeteket!

Kérnék minden kedves embert, akinek lehetőségében áll, segítsen a 11.000 Ft benzinköltség összeszedésében! Sok kicsi sokra megy, hátha sikerül gyorsan összehozni!

Számlaszám:
Márton Karolina CIB
10700048-57765932-51100005

Itt van rólam egy pár sor

Itt van Suba

Nyíregyházai gyepmesteri telep

2009. november 26., csütörtök

Gazdára váró kutyák a Kishercegen:

http://www.kisherceg.net/nyiregyhaza-gyepmesteri-telep.html

Cica gazdit keres

2009. november 23., hétfő

Találtunk egy szürke-fehér lány cicát Budapesten a 17. kerületben! Valószínűleg kirakták, de látszik, hogy gazdához szokott, nagyon szép, kedves, bújós kb.1 éves lehet. Most egy dobozban lakik mert nincs lehetősége máshová elbújnia.
Mi sajnos nem tudjuk befogadni/kicsi a lakás és van már 2 cica/ezért minél hamarabb szeretnénk gazdit találni neki.

Tel: 06/20-209-49-74

Elveszett cica Debrecenben

2009. november 23., hétfő

2009. november 18-án elveszett egy fél éves, ivartalanított, kandúr cirmos cica a Veres Péter és a Vámospércsi út környékén, pontosabban a Portörő utcáról. A neve Szimba, és éjszakánként mindig kint volt, de eddig fél napnál tovább sosem maradt el. Nincs rajta nyakörv, a farka vége fekete, a hasa teljesen fehér, és az egyik fülén van egy apró harapásnyom (olyan, mintha belevágtak volna).

Ha valaki látta, esetleg megtalálta és befogadta, az kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámok egyikén:
06-20-257-3331
06-30-401-6529

Nagyon kedves, szép cica, és nagyon hiányzik a gazdijainak! Ezek a képek olyan 2 hónapja készültek, szóval azóta már nagyobb kicsivel.


Ingyen elvihető kiscicák – Nyíregyháza

2009. november 23., hétfő

Gazdára találtak

Ingyen elvihető a képeken látható két 8 hetes egészséges cirmos kiscica (egy kisfiú és egy kislány).
Jó lenne hamar megtalálniuk új otthonukat, hogy ne szokják meg nagyon a mostani helyüket, mert jelenlegi helyükön semmiképpen nem maradhatnak. Túlszaporulat miatt sürgős!
Minden segítséget előre köszönünk!


Gazdira váró kiscicák

2009. november 23., hétfő

A képen látható 5 cicus szerető gazdikat keres!
Fekete, teknőctarka, cirmos színekben, fiúk-lányok vegyesen.
6 hetesek, kézhez szokottak, tüneményesek.
Ingyen elvihetők.

Érdeklődni a
06 30 930 3454 és a
06 70 326 1714 telefonszámokon lehet.

Cicák

2009. november 23., hétfő

Gazdira találtak

Salgótarjánban 2 hat hetes kiscica (fiú,lány) várja szerető gazdiját! Fekete a kislány.

A cicák házimacskák, 6 hetesek (magyar egerészőbajnok anyától, apa ismeretlen, kerestetik gyerektartás végett 🙂 )
A fényképeken amit küldtem szürke fehér a fiú, a fekete a kislány.
Salgótarjánban található.


Segítség a hideg napokra

2009. november 23., hétfő

Tisztelt Állatbarát!

A Mentsvár az Állatokért Alapítványnál lévő kutyusok az időjárás zordabbra fordulásával egyre többet tartózkodnak az óljaikban, ezért a fekhelyük tisztán és melegen tartására is egyre több takaróra , tiszta textiliára és szalmára lenne szükségünk!!

Kérjük aki tud segítsen!

Hiszen ahhoz, hogy az általunk befogadott kutyusok ne legyenek betegek,ne fázzanak meg, naponta kell cserélnünk alattuk az almot, és sajnos a készletünk véges, ezért kérünk mindenkit, aki Kecskeméten és környékén fel tud ajánlani ilyen, -már használaton kívüli tiszta- textiliákat, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:
E-mail címünk:
menhely(kukac)mentsvar(pont)hu,
telefon: 06-20-577-5617
www.mentsvar.hu

Üdvözlettel:
Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Gazdikereső kiscicák

2009. november 23., hétfő

1 fiú és 2 kislány cica 6 hetesek lesznek nemsokára. Esznek isznak egyedül. Kutya kompatibilisek, féreg hajtva keresnek gazdit. Nagyon játékosak szeretik az embereket kedvesek.

ÉRD: 0620-259-18-74 számon vagy a
kutyakikepzes(kukac)citromail(pont)hu email címen.

Képek itt találhatók róluk:
http://gallery.site.hu/u/Szilvi_es_picurka/vegyes/cica/picicicak/

(a kis fehér-tarka már gazdis)

Elveszett cica

2009. november 23., hétfő

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 2009. október 26.-án eltűnt 5 éves ivartalanított, zöld szemű cicám a XIII. kerület Nővér utcából. Még mindig nagyon várom haza! Kérem aki bármit tud róla segítsen! Visszavásárolnám, vagy bármi más megoldás érdekel. 🙁
Nagyon hiányzik! Ez a bizonytalanság, tehetetlen várakozás borzasztó rossz!!

Segítsetek! 🙁

Tel: 0630-500-5859
mesko95(kukac)citromail(pont)hu


Pajti gazdit keres

2009. november 20., péntek

Egy németjuhász keverék kutyust magára hagyott a gazdája Bicskén. Nekünk ott van telkünk, ezért lejárunk hetene és akkor etetjük meg sétáltatjuk, de ez nem elég törődés. Néhány szomszéd ad néha enni a kutyának, de ő szomorú és nem érti mi történik vele.
Ha minden igaz, akkor márciusban úja megjön a gazdája (aki persze nem érdemli meg ezt a kutyát) és elvileg erre a 4 hónapra keresek megoldást Pajtinak. Én persze jobban örülnék egy olyan családnak, akik örökre magukhoz vennék, de erre a kis időre is nagy segítség lenne.
Nagyon kedves, barátságos, hűséges, szeretnivaló kutya. Nagyon sajnálom, hogy ilyen méltatlan helyzetbe került.
A neve Pajti, közepes termetű, szerintem legalább 8-10 éves lehet. Kizárólag kertes házba való.

Ha valakit érdekel, hívjon bátran:
06 30 729-7001


Bajban van egy kutyi – légyszi segítsetek!

2009. november 20., péntek

Kérem ha valaki tudna segíteni a műtét költségében, illetve a kutyus elhelyezésében, hívjon a
20/370-7727 számon!

További képek a kutyiról és a sérüléséről

Ismét segítséget szeretnék kérni!
Az imént hívott Gábor (gyepi), hogy azontúl, hogy full-full-full teltház van, ma el kellett hoznia egy sérült kis kölyökkutyát. Kidobták, az utcán élt, aztán az egyik házhoz beköltözött. Többször kitették innen is, kizárták, hogy ne tudjon visszamenni. Ő csak próbálkozott, valszeg így sérülhetett meg a kis kukaca. Leszakadt róla a bőr. A szomszédban lakók szerint kb. 1 hete történhetett. Azóta a szerencsétlen ellátatlanul, fedél nélkül továbbra is az utcán élt. Az egyik szomszéd legalább annyit megtett, hogy szólt a gyepinek.
Ma átmegyek a kutyusért, elhozom a kórházba, de sajnos sem a kezelését, panzióját nem tudom fizetni, és lehelyezni sem tudom.
Nagyon kérem, ha valaki legalább ideiglenesen befogadná őt, és valamennyivel a költségeibe be tudna szállni, nagyon megköszönném!
Úgy néz ki, hogy holnap megyek fel Pestre, ha útközben lenne neki helye, már el is tudnám őt vinni.

Talált cica régi vagy új gazdiját keresi

2009. november 19., csütörtök

Nemrég megint találtam egy cicát.
A képeken látható fél év körüli kislány cirmos cicát az Andrássy út-Munkácsy Mihály utca sarkán találtuk múlt hét szerdán, november 11.-én. Nagyon sírt, de jó állapotban van, szép fényes a szőre. Azóta etetjük és az udvaron viszonylag biztonságban van. A környéket mintha ismerné és valószínűleg lehetett gazdája. Elcsavargott vagy valaki ráunt és kitette. Az emberekhez barátságos, picit félénk cica várja szerető (régi vagy új) gazdája jelentkezését.

Tel: 06 30 540 2656TALÁLT CICA

2009. november 19., csütörtök

Ez a szép trikolor nőstény macska bevackolt a kertünkbe, és sem a 4 kutya, sem a 4 macska nem tudja elkergetni. Simulékony, kedves viselkedéséből látszik, hogy emberhez szokott. Lehet, hogy valaki keresi, de lehet, hogy kirakták, mindenesetre nagy szüksége van szerető gondoskodásra.
Régi, vagy új gazdiját még a fagyok előtt várja Bp. XIII. Jász u. 139. sz. alatt.

Tel.: 06(1) 3 291 472

Két fekete cica keres gazdit

2009. november 19., csütörtök

Gazdára találtak

Szeptember 8-i születésűek, egy tündéri fekete cicafiúcska és egy bájos teknőc-fekete cicakislány.
Szeretném, ha együtt maradhatnának, annyira összeszokott duó! Ha csak az egyiket szeretnéd, akkor is jelentkezz, megbeszéljük!
Imádnivalóak, igazi gézengúzok és már dorombolnak, hízelegnek!
Szeretik a házi kosztot, a száraztápot.
Természetesen alomra járnak, szobatiszták.
Bentlakással, esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen!
Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha el jön az ideje, akkor ivartalaníttatja.
A cica érdeke ezt kívánja!
Hely: Héhalom
Gödöllő, Pásztó térsége, de Budapest és környéke is szóba jöhet. Ha szükséges, megoldjuk az átadást.Két teknőc tarka kislány cica gazdit keres

2009. november 18., szerda

Kb. 12 hetesek ideiglenes befogadónál várják, hogy otthont és szerető gazdát találjanak. Kedves barátságos, kézhez szokott cicák.

Érdeklődni
06308623040 vagy
06204628611, illetve
aniko.bacsa(kukac)freemail(pont)hu email címen lehet róluk.Kutyafekhely és kutyaruha anyag kerestetik a menhelysegítő vásárra!

2009. november 18., szerda

Kedves Mindenki!

Kedves új önkéntesünk, Enikő jóvoltából az idei karácsonyi vásárra szuper kis fekhelyek (meg persze nagyok is 🙂 ) készülnek majd, és kis kabátkákat is varr nekünk – akarom mondani, a kutyiknak. Ehhez azonban, bár ő adja bele a munkáját, idejét és tudását, arra nincs pénze, hogy az anyagot maga vegye meg, ezért arra kérünk minden kedves állatbarátot és segítőkész embert, hogy az alább felsorolt anyagokkal járuljon hozzá Enikő felajánlásához, hogy így sok szép holmit árulhassunk majd a vásáron, amelynek bevételében tovább tudunk segíteni rászoruló menhelyeknek. Természetesen bárki rendelhet is tőle saját részre, de szeretettel várunk mindenkit a vásáron is, amelynek időpontját egyelőre még helyszín híján nem tudjuk (aki tud erre megfelelő helyet művházban, iskolában, akárhol, az kérem, szóljon! Sajnos maximum 10 ezer Ft-ot tudunk bérlet gyanánt odaadni, hiszen a filléres vásárainkon a bevétel távolról sem akkora, mint egy igazi forprofit vállalkozás esetében, ráadásul itt minden forint jótékony célra megy, nem saját zsebbe – mi maguk is ingyen dolgozunk ott egész nap.)

Tehát a kért anyagok listája:

Kutya-cica fekhelyhez:

Bélésnek: takarók vagy paplanok (mindegy, milyen, csak tiszta legyen)

Borításnak: mutatósabb és tartós anyag, hisz az fog látszódni a párnákból a legjobban, és tartósnak kéne lennie, hogy a kutyák ne szedjék szét hamar 😉 A legbeváltabb eddig a színes, virágmintás és mesefigurás anyag volt xD Ezek mindenkinek tetszenek…
+ kellene még pár tekercsnyi/gurigányi gépi nylon varró cérna (színe mindegy),

Díszítéshez: ha akad valakinek otthon bármilyen díszítésre vagy játékra alkalmas vastagabb madzagja vagy anyagból készült akár használt “tököző” masnija, vagy bármi más amivel még játszhatnak a kutyák, hozhatjátok azt is, nagyon mutatós és a kutyáknak macskáknak jó játékszer készíthető a párnákra belőlük. Akár még cicacsengő vagy madzagra aggatott kis labdák, játékegerek is jöhetnek, bármi!
Domi (Enikő saját kutyája) máig imádja a párnáját. Jó meleg, tartós és kényelmes.

Kendőcskékhez: lehetőleg egyszínű fehér pamut anyag kellene, nem tiritarka, hogy lehessen rájuk nyomtatni majd.

+ Kellene még pár méter vastagabb gumiszalag, hogy legyen mivel az állatokra adni a ruhácskát. Itt is ha akad valakinek otthon bármilyen díszítő eszköz ami nem kell, hozhatja nyugodtan.
+ Ha van valakinek esetleg nyomtatható, rávasaláshoz alkalmas papírja, küldhetne pár darabot a Gazdit keresek szöveghez.

A nyomatos cuccok 40 fokon moshatóak lesznek és jó tartósak.

Előre is köszönünk mindenkinek minden segítséget!
Ez a levél továbbküldhető, és még csak le sem jár, mert remélhetőleg a jövőben folyamatosan fogunk tudni ilyeneket csinálni – vagyis Enikő 🙂

A felajánlott holmit vagy egyből Enikőnek lehet vinni (Budapest, XI. kerület) vagy nekem (VI. kerület), pontos címet egyeztetünk a felajánlóval az alábbi elérhetőségeken:

Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
www.ivartalanitas.hu
kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com
20/582-63-84

Keresem a cicámat

2009. november 18., szerda

Keressük szeretett cicánkat, aki Picurex és Pityusz becenévre hallgat. Érdligeten veszett el a Széchenyi iskola közelében. Másfél éves ivartalanított nagyon érzékeny és rendkívül barátságos kislány cicus.Nagyon szeret fésülködni. Kijárós cicus, aki sokszor kint éjszakázott. November 14-én késő este ment ki, de November 15-én reggel már nem nem került elő.

Kérjük aki megtalálta vagy befogadta, szíveskedjék értesíteni a
06-30-356-0511 telefonszámon.

Az egész család nagyon várja haza imádott cicánkat.

Gazdikereső cica

2009. november 18., szerda

Péntek 13-án találtam egy kb 4-6 hetes cicát. Kandúr, jelenleg a 747 névre hallgat(na). Teljesen nevén Boeing 747, merthogy a reptéren sírt egy bokor alatt 2 napig. Az éhség kihozta, én pedig haza, megetettem, megitattam, megmelengettem. Voltunk orvosnál, a szeme egy kicsit váladékozik (tetran kenőccsel kezeljük), de ránézésre nincs baja. (Nem folyik az orra, nincs hasmenése). Kicsit félős, de nagyon kedves cica. Élénk, érdeklődő, játékos, remekül el tudja szórakoztatni magát. Az almos ládát elsőre sikerült rendeltetésszerűen használnia. Én sajnos nem tudom vállalni, mert a család fele (mint most kiderült) allergiás a macskákra, továbbá sosem volt még macskám. Jelenleg egy felújítás alatt lévő lakásban tartózkodik, ahol hétfő-kedd-ig maradhat, utána nem tenne jót sem az egészségének, sem az idegrendszerének ha maradna. Remélem valaki beleszeret, és gyorsan otthonra talál ez a csöppség.

Telefon:
20/5588195 vagy
20/5000704Zsuzsi cicus Budapesten

2009. november 18., szerda

Kb. fél éves lány kiscica gazdit keres! Nagyon szelíd, barátságos, családra vágyó, vidám és bújós kis kedvenc. Orvos látta! Egészséges, a szükséges oltásokat megkapta. Szép fényes, puha szőre van. Szexepilje: a farka vége picit görbe (lehet, hogy egy rosszul összeforrt törés miatt).

Érdeklődni napközben a
06-1-421-3045 vagy
06-1-421-3046-os telefonszámon lehet vagy a
k.vasari(kukac)scansign(pont)eu címen.

További képek

Teknőc tarka cica SOS gazdit keres!!!!!!!!!!!

2009. november 18., szerda

Gazdára talált

SOS gazdit keres a képeken látható gyönyörűséges teknőc tarka cica, költözés miatt!
Fél éves múlt, ivartalanított, féregtelenített, nagyon aranyos, kicsit félénk de szelíd cicus és igazán nagyon szép kislány! Oltásai úgy tudom még nincsenek.
Először esőben találták egyedül, szomorúan, jótevője befogadta ideiglenesen, ezután megint csak pár hónapig volt megint egy másik gazdája. A cica nagyon szeretne végre jó helyre kerülni, és örökre szerető gazdára találni!
A cica Kecskeméten van, de gondolom ez nem lesz akadály (minden megoldható), ha valakinek megtetszik.
Kérlek Titeket, jelezzetek vissza, ha tudtok valakit, akit érdekelne a cicus és szívesen befogadná.
A konyhás képek régebbiek, amikor még fiatalabb volt, a többi mostanában készült.Dunaharaszti: ellopott fekete-fehér kandúr!

2009. november 16., hétfő

Október hónapban egymás után tűntek el gazdával rendelkező, gondozott macskák Dunaharasztiból. Ekkor tűnt el Mirzike is, aki egy ivartalanított fekete-fehér kandúr. Nagyon érdeklődő, szelíd cica. Kérem szépen, aki látta, segítsen, hogy hazakerüljön! Köszönöm szépen!

Tel:
0630-2423096
0630-5977148

email:
macskakereso(kukac)freemail(pont)hu

SOS SEGÍTSÉG KELLENE EGY CICA ÉS EGY KISBABA ÉLETE A TÉT!

2009. november 16., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keresek gyönyörű, 11 éves cicámnak sürgősen!!!!
Az 1 hónapos kisfiam allergiás a cicaszőrre és asztmás rohamokat kap.
Jelenleg is 2 hetet töltött az intenzív osztályon!
Nem tudom megtartani a cicát!!!!
A cica nőstény és ivartalanított!
Adok a cicához almot, alomtartó dobozt, ételt, hordozótáskát, etető és itató rozsdamentes acél tálkákat, kefét, köröm vágó ollót.
Mindent ami egy cica jól tartásához szükséges!!!!!
Kérlek, ha befogadnád a képen látható gyönyörű, kedves, jámbor, nagyon-nagyon szerethető cicát, kérlek jelentkezz!!!


Bubuska gazdit keres

2009. november 15., vasárnap

Gazdára talált

Bubuska, 1 éves kan gazdit keres. Végre az eddigi gazdája megsajnálta, és felajánlotta, hogy gazdit kereshetünk Neki. 2 hónapos kora óta láncon van tartva!!!!! Nagyon aranyos, bújós. Kan kutyákat nem szeret. Csakis olyan helyre adjuk, ahol szabadon lehet! Jelenleg Horányban (Szentendrei-szigeten) él. Nagy erejű kutyus. Sajnos a fajtáját nem sikerült beazonosítanom.


További képek, immár gazdira találva

FIGYELEM KEDVES LOVARDA/ TANYATULAJDONOSOK ÉS KEDVES MINDENKI!

2009. november 14., szombat

FELHÍVÁS!
FIGYELEM KEDVES LOVARDA/ TANYATULAJDONOSOK ÉS KEDVES MINDENKI!
Macskamentés!

Macskamentő magánemberekként hatalmas szükségünk lenne olyan helyekre, ahova a kóbor,
befogás után ivartalanított elvadult, félősebb, tehát gazdára esélytelen cicákat el tudjuk helyezni.

Egy lovarda, tanya az életre való esélyt jelentené ezeknek a cicáknak, tudván, hogy
az utcán életveszélyben vannak (nagyon gyakoriak a mérgezések és egyéb irtási módok), örökbefogadó gazdájuk pedig nem lesz, így nem tudjuk őket megmenteni a biztos halál elől.

Nem kéne számukra más, mint egy viszonylag nyugodt, jelentős autó-forgalomtól és veszélyt jelentő kutyáktól/emberektől mentes hely, ahol van hova behúzódniuk, és ahol
adott esetben etetve és valamilyen szinten felügyelve vannak.

Ami talán növelheti a befogadási kedvet: biztosan segítenének a rágcsálók elleni harcban.

A cicákat minden esetben ivartalanítva és füljelölve (= nemzetközileg elismert jele az
ivartalanításnak) vinnénk el leendő lakhelyeikre.

Cica-életek megmenekülésének reményében nagyon várjuk lovardák, tanyák jelentkezését!

Köszönettel:
06305177925
mentholxx(kukac)gmail(pont)com

Elveszett Lili cica Györtelek

2009. november 14., szombat

Cirmos-fehér, ivartalanított fiatal cicalány tűnt el Györteleken, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Lili cica menhelyen élt, az irodában “lakott” napközben. Később Györtelekre került, ahol nagyon jól érezte magát 3 másik cica társaságában. Most viszont több mint egy hete nem láttuk, ezért kérünk segítséget! Szürke cirmos-fehér színű, fejék kicsit ferdén tartja, egyik szeme pedig nem teljesen egészséges, ez nagyon jól látszik is rajta. Ivartalanított fiatal lányka, kissé félénk, nem hiszem, hogy valaki meg tudta fogni (csak nekünk engedte).

Azt kérem, ha valaki látta a környéken, vagy tud róla valamit, szóljon nekünk, még akkor is, ha esetleg nem jó hírrel tud szolgálni. Köszönöm!

70-3826210
44-357-386

Muki cica gazdit keres

2009. november 14., szombat

Gazdára talált

Muki cica szerető gazdit keres. Kb. 2 hét múlva elvihető.


“Asterix” kandúrka gazdit keres!

2009. november 14., szombat

Gazdára talált

Szeptember 8-i születésű, tündérke vörös-cirmos cicafiúcskaa gazdit keres! Nagy játékos, ugri-bugri, bújós, kedveskedő kis állat. Imád ölben szunyókálni. Egészséges, alomra jár. Szereti a házi kosztot. Bentlakással, kijárási lehetőséggel. Esetleg emeleti lakásba, ahol biztosítani kell, hogy a cica ki ne essen! Csak olyannak, aki az évi oltásokat becsülettel lerendezi és ha eljön az ideje, akkor ivartalaníttatja. A cica érdeke ezt kívánja! Hely:
Héhalom. Gödöllő, Pásztó térsége, de Budapest és környéke is szóba jöhet. Ha szükséges, megoldjuk az átadást.

Fajta: házimacska
Nem: kandúr
Életkor: 2 hónapos kölyök


Csepi kutya gazdit keres

2009. november 14., szombat

Nyár végén találtam Őt Szentendrén, 3 hete kóborolt, azóta látták a környékbeliek. Haza hoztam szegényt, de azóta nálunk áll a bál.
A kutyus nagyon kedves, bújós, nyugodt kislány, nem fiatal kb. 8 éves lehet. Eszik, alszik bújik, ennyi a napi program, viszont a másik két kutyával nincs el jól. A pici yorky-mat folyton piszkálja, volt, hogy rátámadt, a pici már retteg tőle, remeg, menekül, pedig Csepi egyébként nagyon kedves kutyus. Úgy látszik csak az emberekkel, kutyás családba nem ajánlom, csak egykeként, mert féltékeny típus. Szerintem idős emberé volt, mert ő is olyan “kisöreges”. Egyedülálló néni, bácsi vagy idős házaspárnál jó “kutyaunoka” lenne, nagyon szeretetéhes. A megmentéséért hálából el nem mozdul mellőlem, ezt a többiek nem díjazzák.

Telefonszám – 70/388-9267

Tüneményes aprómancs keresi igaz gazdiját!

2009. november 11., szerda

Gazdára talált

Még enni sem tudott, mikor egy hónaposan halálra ítélték azzal, hogy kidobták az utcára a brit hosszúszőrű és európai rövidszőrű szülőktől származó kiskandúrt. A sok szeretet és gondoskodás által végül egy 3 hónapos, bújós, dorombolós tüneményzsák macskafiú vált belőle. Jelenleg ideiglenes gazdinál várja álomgazdiját. Szobatiszta, az összes oltását megkapta, élősködői sincsenek. Szereti a macskatársakat, de ha egyedül van, a gazdi ölében dorombozik, ha csak teheti.
Keressük azt az embert, akit végre teljes szívéből egy életen át szerethet!

Cicák

2009. november 11., szerda

Kb. 4 napja dobták ki ezt a testvérpárt a 16.-ker.-ben. Egy fekete és egy foltos-színes cicust. A foltost lánynak néztem, bár nagyon félénkek, még nehezen tudom megsimogatni őket. Jelenleg a lépcsőház előtt rohangálnak, de ide is beesik az eső, elázik a dobozuk. Az autók alatt bújnak el, de ott is áll a víz. Fázhatnak szegények. A lakók miatt nem engedhetem be őket a lépcsőházba, az is probléma, hogy az ajtó előtt etetem őket. Mi pedig nagyon kicsi lakásban lakunk, egy alom sem fér el, és van egy kutyusunk.

Érdeklődni lehet:
horvath_family(kukac)t-online(pont)hu


Elveszett cica

2009. november 10., kedd

Megtalálták

III. kerület Keve utca környékén elveszett november 4-én szürke cirmos cicánk. Tüzelő kislány cica – nagyon kedves, különös ismertető jele – a füle hegyén pamacsok – hiúz feje van. Egy éves, kis méretű, rossz evő.


Ivartalanítási akció

2009. november 10., kedd

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

Kutyi gazdit keres sürgősen

2009. november 09., hétfő

Asiu 3 év körüli keverék, közepes termetű kislány szerető gazdit keres. Kertben és lakásban is tartható. Szobatiszta, pórázon szépen közlekedik. Az ivartalanításban tudunk segíteni. Cicákkal jól kijön!

Érd: 06/70 373 9160-as telefonszámon lehet.

200 ezredik látogatás a Találtcicán!!!

2009. november 08., vasárnap

Köszönet minden Felhasználónak, üdvözlet a gazdára talált Cicáknak és a Gazdiknak!!!

Buksi kutya S.O.S.

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

10-11 éves tibeti terrier keverék, kan. Utcakutyaként kóborol (már kb. 8 éve), az utcában több lakó eteti, több kertbe bejár, és veszettség elleni oltását is intézték eddig. Mivel a 2 méter magas kerítéseken macska módjára közlekedik, pórázt, nyakörvet nem tűr, mozgó kerekek után fut (pl. autó, talicska), így senki nem tudta magához venni. Most belekeverték egy kutyaharapás ügybe, bár a tanúk és akik etetik, szelídnek ismerik. Tehát nem tisztázott, hogy ő volt-e a harapós kutya, de néhányan nagyon összefogtak ellene, és nem maradhat “szabadlábon”, sőt, nagyon úgy tűnik radikálisabb lépést fontolgatnak. A macskákat nem bántja (néha megkergeti a kóbormacskákat, de nem bántja őket) Szeretném a kutyust gazdihoz juttatni, aki meg tudja nevelni, illetve magas kerítéses, nagy, zárt kertben tudná tartani. Szállítása megoldható Budapest és környéke, valamint Győr-Moson-Sopron megye területekre.


Kiscicák gazdit keresnek Miskolcon

2009. november 08., vasárnap

Az egyik gazdira talált, a másik eltűnt

Két kiscica gazdit keres Miskolcon, kb 2 hónaposak.
A cicák egy fekete, illetve egy majdnem fekete színű, egy fiú, és egy lány. Sajnos olyan helyen vannak egy családi ház udvarán, ahol szerintem nem kapnak rendszeresen enni kint vannak az udvaron, és jön rájuk a tél. Egy kóbor cica fialta őket oda, beszéltem a tulajjal, meg van a száma, ha valakit érdekel, előtte hívjon engem a


Cica gazdit keres

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

Félhosszú szőrű, 2 és fél hónapos fiú cica ajándékba elvihető.
A gazdája meg akart tőle szabadulni… 🙁
Sajnos nálunk csak ideiglenesen maradhat (a 3 saját felnőtt cicáim nem díjazzák őt).
Nagyon barátságos, játékos cica, mindent megeszik, nem válogat.
Hely: Nógrád megye, Bátonyterenye.

Elveszett a cicánk, Gege

2009. november 08., vasárnap

2009-07-18-án hajnalban nyoma veszett, Budapesten a 16. kerületben, a Caprera utcából. Ivartalanított, 11 éves kandúr macska, cirmos (szürke, barna, fekete) színű szőrrel. A közlekedő autók elől mindig elbújik, az idegenektől is tart. Akit viszont közel enged magához, ahhoz dorombol, nem ijed meg tőle. Konzerves és dobozos, száraz eledelt eszik. Különös ismertető jele, hogy fehér folt található a hátán, a farkánál.

Elérhetőségeim:
efanni_(kukac)hotmail(pont)com
06 70 347 44 37

Segítségét előre is köszönöm!


Rozika sürgősen gazdit keres

2009. november 08., vasárnap

Gazdára talált

2 év körüli talált cicalány keresi végleges otthonát (jelenlegi elhelyezése ideiglenes és számára igencsak kényelmetlen). Ivartalanított, oltott, egészséges, barátkozós jószág, nagyon hiányzik neki a szerető gazdi és a nyugodt otthon.


Eltüntek Szentendrén

2009. november 08., vasárnap

Elveszett cica

2009. november 08., vasárnap

Október 27-én, kedden elveszett Budakeszin a kiscicánk. Szürke, egyszínű, 4 hónapos kandúr.

Kérem, hogy aki látta, vagy befogadta értesítsen a
06-23-450-080, vagy a
06-20-592-0492-es telefonszámon.
Köszönjük.