Archívum: 2008. szeptember

Elveszett cirmoscica a Pilóta utcából!

2008. szeptember 28., vasárnap

2008.09.28. – Egy Úr jelentkezett, hogy talált egy hasonló cicát. A telefonszámát tévesen írtam fel. Kérem hívjon újra!!!!!

2008. 03. 06-án este elveszett a Bp. XVI. kerületi Pilóta utcából 2 éves nőstény kis termetű macskánk: szürke és cirmos, kisebb vörös foltok vannak rajta!

Aki bármit tud róla, kérjük jelentkezzen!

Előre is köszönünk minden segítséget: Adél
Tel.: 20-483-0123
cirmi333(kukac)citromail(pont)hu

pilotautcai_a4080312.jpg

Ajándékba elvihető kiscicák

2008. szeptember 28., vasárnap

Hathetes, szobatiszta, gyönyörű, játékos, szürke-fehér cirmos házicicák ingyen elvihetők Kispestről.

Érdeklődni lehet:
tel: 06702404855
mail: menyoca(kukac)freemail(pont)hu

Állatvédelmi rendezvény – nem csak felvonulóknak! – 2008. október 5.

2008. szeptember 28., vasárnap

Az Állatok Világnapja alkalmából megrendezett felvonulás után borkóstolóval egybekötött állatvédelmi rendezvény lesz a Vajdahunyad várban; a belépőjegyekből befolyt összeggel a szervezők alapítványunk MiniMenhely-részlegét támogathatják.

A rendezvény időpontja: 2008. október 5. (vasárnap) 12:30

Helyszín: Vajdahunyad vára – Román épület nagy Tanácsterem –Jáki kápolna mellett (Budapest XIV. kerületében, a Városligeti-tó ún. Széchenyi-szigetén)

A belépőjegy 1500 Ft.
A szervezők kérik, hogy (az étel-italmennyiség kiszámításához) lehetőség szerint jelezzék előre részvételüket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
telefon: 06-20/983-4743
e-mail: gellai932(kukac)t-online(pont)hu

Programok:
12.30-tól borkóstoló (a balatonlellei Bujdosó Pincészet – www.bujdoso.com – borai, zsíros kenyér).

Előadások (13 órától):

Michelberger Anna, Szpéhi Fatime: Bemutatkozik a Noé Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-programja
A MiniMenhely projekt állatbarát önkéntesek összefogásával indult be 2004. áprilisában a Noé Állatotthon Alapítvány programjaként; célja a sintértelepekre került, megkínzott állatok szervezett mentése, rehabilitációja és örökbe adása. (Bővebben: www.minimenhely.hu)

Dr. Kozma Tamás (főállatorvos, Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepe): Illatos út, a Fővárosi közterület-felügyelet Állategészségügyi telepének bemutatása. (www.illatosut.hu)

Dr. Kubinyi Enikő (tudományos munkatárs, ELTE Etológia Intézet): Újabb esély. A menhelyre kerülés okai, a sikeres adoptáció feltételei, a beilleszkedés nehézségei. (http://etologia.aitia.ai)

Leczki Sarolta (a Pannon kutyás Kutató-Mentő Csapat vezetője): A Pannon kutyás Kutató – Mentő Csapat munkája.
A csapat célja védeni, menteni az emberi életet a rendelkezésünkre álló eszközökkel és lehetőségekkel, a bajbajutott emberek megsegítése tekintet nélkül nemzeti hovatartozásukra, fajukra, nemükre, vallásukra, politikai nézeteikre és anyagi helyzetükre, bárhol és bármikor a világon, szoros együttműködésben a többi magyar és más nemzeti, valamint nemzetközi szervezetekkel. (www.pkkm.org)

Dr. Lassó Attila (állatorvos-tanár, lovas- és lovastorna szakedző): A ló és az ember kapcsolata a XXI. században. Kommunikációs módszerek (pl. Tellington módszer) bemutatása. (www.pennyklub.hu)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Pályázatíró kerestetik!

2008. szeptember 28., vasárnap

Alapítványunk olyan tapasztalt pályázatírót keres, aki önkéntes munkában vállalná elsősorban EU-s pályázatok írását az állatotthon számára. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik valóban értenek a pályázatíráshoz és sikerrel írtak már több pályázatot! Jelentkezni az
info(kukac)noeallatotthon(pont)hu címen, illetve a 06-30/5201297-es számon (H-P:10-15ó) lehet Bélafalvy Krisztánál.

Fogadj örökbe! – 2008. október 4.

2008. szeptember 28., vasárnap

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!

gazdikereso_dia_okt_4w080906.jpg

Házi cicák, nőstény kölyök macska ajándékba ingyen elvihető – Budapest

2008. szeptember 28., vasárnap

Apróságok SÜRGŐS elvitelre !!

3 hónapos gyönyörű, ápolt, szeretetreméltó, emberhez szokott kiscicák keresik új gazdájukat! 2-en vannak, de egyenként vagy párban is elvihetők. Egy fehérhasú, cirmoshátú nőstény, és egy barna cirmos hím. Tényleg sürgősen keresek nekik jóindulatú befogadókat, mert sajnos nem tudom őket eltartani (diák vagyok).

Írhattok e-mailt: remenyi.eszter(kukac)gmail(pont)com, de akár hívhattok is a 0630/9041-713-as számon.

Manó elveszett!

2008. szeptember 28., vasárnap

2008. szeptember 17-e óta nem jött haza, Szigetszentmiklós Dió utcából (Gyártelep hévállomástól nem messze, Ragád-dűlő részen) veszett el Manó névre hallgató cirmos (szürkés-barnás alapon fekete tigriscsíkos) zöld szemű, másfél éves kandúr cicám, orra és környékén az arca kissé barnás színű, zöld színű bolhanyakörvet viselt eltűnésekor.

Ha valaki látta, esetleg befogadta, kérem hívjon a köv. számon: 06-20-437-9414.
Nagyon hiányoljuk és aggódunk érte! Előre is köszönjük a segítséget!

Befogadott cicák gazdát keresnek

2008. szeptember 28., vasárnap

3 héttel ezelőtt megellett a motorgarázsom tetején egy nagyon kedves foltos cicamama.
Jelenleg 2 hetesek a kiscicák, 4 hét múlva oltás után elvihetők lennének. Három fehér alapon cirmos foltos fiú és a teljes cirmos lány.

Beszéltem már az állatorvossal, aki azt mondta, hogy 3 hét múlva vihetem oltásra a cicákat. A cica mamát megtartanám, mert nagyon megkedveltem, de a négy kicsi cica sajnos már teher, mert a szüleimnek van egy nagy keverék kutyája és nem viseli el a macskákat.

Érdeklődni lehet: sipi.judit(kukac)vipmail(pont)hu

4 kiscica gazdát keres

2008. szeptember 28., vasárnap

Gazdára találtak

4 kiscicának keresünk gazdit, eredetileg 5-en voltak, de egynek már van új otthona. 6 hetesek, kaptak már féregtelenítést egyszer, és mindegyikhez jár “induló csomagként” egy-két játék, és némi eleség is. Egyikőjük valószínűleg fiú, a többiek kislányok.


Holnapig (26. PÉNTEK) valami megoldás, hely kell S.O.S.!!

2008. szeptember 25., csütörtök

Reggel hívott a volt főnököm, hogy egy papírdobozban a szakadó esőben találtak 2 pici kutyust! Olyan 3-4 hetesek lehetnek!
Segítsetek légyszi helyet vagy pótmamát találni!
Kidobni nem fogják őket, de nem maradhatnak sokáig, mert mindketten sokat dolgoznak! Ráadásul hétvégén elutaznak, így PÉNTEKEN legkésőbb helyet kell nekik találni! A picikkel meg foglalkozni kellene.
A megtaláló a szállítást megtudja oldani, ha kell!!

A kutyusok Szigethalmon vannak!

A megtaláló száma: 06205631517

8 HETES GYÖNYÖRŰ, EGÉSZSÉGES CICÓK GAZDIT KERESNEK!

2008. szeptember 25., csütörtök

4 szürke-cirmos fiú-lány, 1 vörös cirmos kandúr, 1 fekete teknőc lány tarka cica szerető gazdit keres. Egészségesek, szépen esznek és várják a szerető gazdikat Budapesten!

Érd: 20/383-75-80 , 30/214-13-22

KÜLÖNLEGES SZŐRŰ ÉS SZÍNŰ CICA GAZDIT KERES!

2008. szeptember 25., csütörtök

2-3 hónapos feltűnően selymes szőrű, szürke-fekete cirmos mentett lány cica szerető gazdit keres Budapesten!!!!

Telefon: 30/218-2521

Gazdikereső cica – Pilla

2008. szeptember 25., csütörtök

A Pro Canibus Alapítvánnyal és a Szent Bernát Kisállat-ambulanciával ismét mentettünk egy gazdátlan, beteg cicát.
A neve Pilla. Kb. 3 hónapos, cirmos kislány cicus.
Nagyon bújós, dorombolós, ragaszkodó. Szobatiszta. Rendkívül jó a természete, gyorsan alkalmazkodik a környezetéhez, jól viseli az egésznapos egyedüllétet is (nem sírdogál, nem rongál meg semmit a lakásban).
A szemei voltak betegek – az egyik már teljesen helyre jött, a másikat még kb. 2 hétig kezeljük. Igény szerint a teljes felépüléséig nálam maradhat a cica, az új gazdi ráér akkor elvinni.
Féreghajtva és bolhátlanítva van, oltást kb. 2 hét múlva kap.
Ingyen elvihető!

Érdeklődni a bigagi(kukac)gmail(pont)com címen,
vagy a 06 30 456 2173-as telefonszámon lehet.

Vessünk véget a cirkuszi állatok kínzásának

2008. szeptember 25., csütörtök

http://www.vier-pfoten.campaignbox.de/stop-it/kampagne_hu.php

Cicacsalád a békéscsabai vasútállomáson…

2008. szeptember 25., csütörtök

Most nem “saját” macska ügyében írok, valahogy mégsem tudom megállni…
Tegnap délután vonattal utaztam át Békéscsabán és a vonatról a következőkre lettem figyelmes: komplett macskacsalád – szoptatós anyuka és három-négy pár hetes ugri-bugri kiscicája lakik a vasútállomáson, egy használaton kívüli raktárban, kb. két méterre a sínektől. Biztos nem egyedi eset, sajnos tenni sem tudok értük többet, mint hogy ezt leírom – hátha van olyan helybeli állatbarát, aki tudna rajtuk segíteni… A cicák szelídnek tűntek, emberek jöttek-mentek mellettük, nem féltek, gondolom, nem bántják őket, talán még enni is kapnak, de a jövőjükre nézve, hát, cseppet sem megnyugtató a helyzet. Nagyon sajnálnám őket, még akkor is, ha valószínűleg soha nem is tudnám meg, mi lett velük…

Sajnos nemigen tudom, kinek is írhatnék ebben az ügyben – van-e olyan szervezet egyáltalán, aki ezt “ügynek” veszi – tapasztalataim szerint szinte minden állatvédő szervezet jócskán a lehetőségeinek határán túl mozog. Azért mégis remélem, olyan is akad, aki ebben az ügyben tenni is tud valamit, nem csak siránkozni levélben, mint én…

Köszönöm!

2 kiscica gazdit keres

2008. szeptember 25., csütörtök

Gazdit keres 2 cica. A világ legszebb masnis kandúrja, kiváló kondícióban, meseszép. Ő az.

A másik pedig a keresztbenszületett macska kislány, a Sensei, a szeme bebarnult, de legalább fehér szőrök állnak ki a füléből, egy kicsit gülü, de a rosszindulat teljesen hiányzik belőle, a légynek sem tudna ártani, egy továbbfejlesztett verzió, szellemi magasságokba emelkedett lény, és nem mellesleg groteszk, kicsi és csúnya is, tekintve, hogy a fehér szőrök végigsorjáznak fekete bundáján, valódi különlegesség.

Érdeklődni: feketeleves(kukac)gmail(pont)com

Szepi és Szende 1 éve gazdit keres

2008. szeptember 25., csütörtök

Sziasztok!

Páran már biztos találkoztatok a videóval Szepiről és Szendéről. Nos, lassan egy éve pátyolgatom őket, rengeteget változtak, a kezdeti hihetetlen félénkség már jóval alább hagyott, de még mindig nincs gazdijuk, és a férjem és én konyha nélkül élünk, és rejtegetjük őket a szomszédok elől. És hát sajnos ők is napról napra jobban szeretnek minket, minél tovább maradnak nálunk, annál rosszabb lesz nekik is.
Egyébként hihetetlen, hogy tényleg mennyit változtak, ma már CSÓVÁLJÁK a farkukat, ha meglátnak! Erre is majd’ egy évet kellett várni!

Íme a történetük:

Ha tovább tudjátok küldeni, nagyon megköszönöm!
Vagy ha bárkit tudtok, aki türelmes, kerttel rendelkező állatbarát, akkor kérlek szóljatok!

Köszönettel,
Noémi Virág és Szepi & Szende
06 20 241 2971

Kutyák SOS gazdát keresnek

2008. szeptember 25., csütörtök

A helyzet a következő!

A kislány (15éves) egy tanyán lakik a szüleivel és 11 kutyával!
Ivartalanítva nincsenek-szerintem oltva sem-és belső szaporulattal lett ennyi kutya! Vannak kedves szomszédok is. Egy kecske átszökött és nem élte túl…
A szomszédok feljelentették őket,már megvan a határozat is! 6 kutyát tarthatna meg a többinek mennie kell. Ha nem talál gazdit nekik altatva lesznek az önkormányzat határozata által!!!!! Valószínű a napokban.

2 kis kölyök(2-3 hónap körüliek) és 3 felnőtt van. A kölyköket a kislány kiviszi a piacra és megpróbál ott gazdit keresni nekik, ám ha nem sikerül, nekik is kellene hely.
Felnőttek: 2 szuka(1 évesek) 1 kan(2-3 éves) kistestű keverékek.

Cím: Ráckeve, Újhegy 3/c

Telefonszám: 06204729603

A kislány suliba jár még!
Leírom mikor vannak szünetek.
11:30-11:40
12:25-12:45
13:30-13:40
stb….

Ha bárki tudna segíteni elhelyezni a 3 vagy 5 kutyust hívja a kislányt!!! Ne kelljen altatni!!!!!!!!!!!!!!!

Illetve, ha valaki tudna esetleg legalább az ottmaradt szukák ivartalanításában segíteni nekik szerintem az is jól jönne a későbbi szaporulat megakadályozásában.

Köszönöm előre is!

S.O.S. dajkakutyát keresünk!

2008. szeptember 25., csütörtök

Egy 4 napos shi-tzu kiskutya anya nélkül maradt Nyíregyházán! Aki tud segíteni, szóljon gyorsan:
42-727-736 (09.23.)

Hátha valahol tudtok segíteni…

2008. szeptember 25., csütörtök

Bp Határ út – Lobbanó u. kereszteződésnél van egy földút. Azon elindulva egy tanyán kb 5o cica éhezik (nagyon vadak), plusz most van egy új, nagyon sovány, nagyon bolhás, szelíd fekete cica is, akinek a gerince mentén már szőr sincs.
A feketének befogadó kéne s.o.s-ben, a többinek rendszeres élelem, mert bejelentő hetente egyszer tud egy keveset vinni nekik. Régen valamelyik iskola moslékot küldött nekik, de már az is megszünt!!!
Tovább haladva egy másik tanya mellett egy sovány puli van nagyon régen kikötve, kölykével. A tanyán öt nagytestű kutya van, akik szintén éheznek, de “gazdájuk” nem mond le róluk, mivel a tanyát őrizni kell.
További információk a bejelentőnél: 06 30 364 6221
……………………………………………….
Budapest, Lehel u. 30 alatt több felnőtt cica (köztük egy teljesen vak mamacica) van, akit a lakók ki akarnak irtani.
Bejelentő befogná őket, de az elhelyezésben kér segítséget, mert ő az eddig befogott két fiatal cicát is csak egy pincében tudta “eldugni”, mivel a szomszédja kijelentette, hogy minden állatot, amit hazavisz, megöl. És ezt már az eddigi állataival
me is tette
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221 Ildikó
…………………………………………………….
S.O.S.! Kőbányai hajléktalanok (Kozma utca) 3 maradék kutyájából az egyik két napja meghalt, fertőzött kullancs csípte meg. Azon a részen nagyon sok a kullancs és a kutyusok nincsenek védve ellenük. Nem tud valaki segíteni cseppekkel rajtuk??
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221

Elveszett westi Nyíregyháza

2008. szeptember 25., csütörtök

Eltűnt a kiskutyám Nyíregyháza, Malomkertből szombat reggelre.

Maci névre hallgat, fiú, 3 és fél hónapos westie kutyus. Piros nyakörvet viselt eltűnésekor. Nagyon várjuk haza, kérem, ha valaki tud róla valamit, értesítsen! A megtaláló jutalomban részesül! A kép régebbi, a füle azóta már feláll.

Telefon: 70-9466-410

Nyíregyházi macskaházas cicák – Quinni

2008. szeptember 25., csütörtök

Gazdára talált

Kb. 3 éves ivartalanított nőstény cica.

Gyönyörű sötétszürke nőstény cica, aki kölykével együtt került be a macskaházba. Igazán aranyos, bájos cica, elsősorban lakásba ajánljuk.

Befogadó menhelyek, S.O.S

2008. szeptember 25., csütörtök

Kérlek segíts!

Segítségkérés!
Mint bizonyára tudjátok, Győr mellett, Bőnyön működik egy állatmenhely. A bőnyi állatmenhely vezetője, Eva Rodes néhány nappal ezelőtt, valószínűleg bűncselekmény áldozata lett és hollétéről jelenleg sincs információ. A helyszínre érkező rendőrök olyan nyomokat találtak, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy Eva nem jószántából hagyta el a menhelyet. Így az állatok, mintegy 50-60 kutya, illetve 70 macska, magukra maradtak. Hétvégén a Tököli Elek-Ágh, a Szentendrei Árvácska, valamint egyesületünk, az Állat és ember önkéntesei, 500 kg kutya- és macskatápot, gyógyszereket vittek az árván maradt menhelylakóknak, illetve a helyszínen segédkeztek. A Szentendreiek 1 anyakutyát is befogadtak 5 kölykével, illetve a Tököli Elek-Ágh további 1 kutya elhelyezését oldotta meg. Az élelemkészlet már csak kb. két hétre elegendő a menhelyen gondozott állatok táplálására, vannak beteg állatok, akiket gyógykezelni kéne, illetve szükség lenne befogadókra is. Arra kérünk minden szervezetet és magánszemélyt, akiknek módjában áll bármilyen módon segíteni ezeken az állatokon, hogy vegye fel a kapcsolatot a környékbeli (Győri) menhely vezetőjével, Nagy Péterrel a 30/373-34-06 számon! Köszönjük!

“Állat és Ember” Állatvédő Egyesület
http://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdit_kereso_kutyusok

A számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004
IBAN: HU68 1201 0453 0100 6150 0010 0004

Pilisi kutyanap Pomázon! – 2008. szeptember 28.

2008. szeptember 25., csütörtök

Kedves Barátaink!

Mindenkit szeretettel várunk szeptember 28-án a Pilisi kutyanapon, melynek keretén belül fehérjuhász tenyészszemle, kiállítás, viselkedés teszt, keverék kutyák szépségversenye és ÖRÖKBEFOGADÓ NAP lesz!

Üdvözlettel:
SFJK Fajtamentő csoport
info.sfjk.fmcs(kukac)gmail(pont)com
06/30/9990445

Fekete-fehér cica gazdit keres

2008. szeptember 24., szerda

Szombaton találtunk a szomszéd telkén egy hordóban egy kiscicát.
Már napok óta ott sírt a hidegben és az esőben (mint utóbb kiderült), tulajdonképpen “elloptuk”.
1 napi alvás után, már nagyon jól van, játszik, egészséges, szerencsére nem fázott meg.
Eleinte nagyon félt – még nem látott embert – de 2 nap alatt teljesen megszokott minket.
Mivel nekem van egy kaukázusim, ezért a ciczust nem szeretném megtartani, úgy gondolom mindenkinek az ideális megoldás az lenne, ha – mint az eddigi talált kiscicák – szerető gazdihoz, új otthonba kerülhetne.

Érdeklődni lehet: vikicicsu(kukac)gmail(pont)com
30/684-52-43

4 db kiscica gazdira vár

2008. szeptember 24., szerda

4 db aranyos házi kiscica ingyen elvihető. Macskaeledelt és tejet is adunk hozzá. Heves megyében akár helyszínre szállítással is. Vegyesen fiúk és lányok is vannak. 5 hetesek.

Érdeklődni: 36/450-500, 30/428-0985Kiscica gazdit keres

2008. szeptember 24., szerda

2 hete a Keletinél találtam ezt a helyes kis dorombológépet.
Kisfiú, fekete, mellén fehér folttal.
Kb. 1 hónapos, más macskákkal és kutyákkal jól elvan.
Szobatiszta, féreghajtva, bolhátlanul elvihető ajándékba.
Később segítek az ivartalanításban.

Érdeklődni lehet: 0670 260 2657

Csizmás Kandúr segítségkérés

2008. szeptember 24., szerda

Kedves Állatvédők, Állatbarátok, Menhelyek, Alapítványok, Egyesületek!
– és bárki, aki úgy érzi, hogy összefogással, békében segíteni tud egy S.O.S állatmentési akcióban…

(Indítva: 2008.09.22-én)

Talán már értesültek róla a médiából, hogy a Győrtől nem messze, Bőny-Szőlőhegyen létezik egy állattartó telep, amelyet a Csizmás Kandúr Alapítvány működtet. Hivatalosabban, csak működtetett, hiszen engedéllyel már egy ideje nem rendelkezik. A napokban érkezett a hír, miszerint Eva Rhodes (eredeti nevén Majláth Éva), a telep vezetője nyom nélkül eltűnt, maga mögött hagyva kb. 70 kutyát és 40 macskát. Eva Rhodes-ról azóta sem érkezett hír, így nővére a rendőrségen bejelentést tett, a rendőrség pedig nyomozást indított.

Brucknerné Vad Virág, a Csizmás Kandúr Alapítvány kuratóriumi tagja az állatvédők békés összefogását, segítségét kéri, hogy a telep minél hamarabb kiürülhessen, és az állatok elhelyezése, ellátása megoldódjon.

Hála a hírre megmozdult szervezeteknek, a tűzoltóknak és az önkénteseknek, az állatok néhány nap éhezés után kaptak enni és inni. Sajnos néhány kutyához és macskához már későn érkezett a segítség. Az életben maradt állatokat jelenleg a győri Emberek az Állatokért Alapítvány gondozói és önkéntesei, a mosonmagyaróvári Menedék Alapítvány tagjai és néhány állatbarát igyekszik ellátni. Ez azonban csak ideig-óráig jelent megoldást, hiszen ezeknek a segítőknek is vannak állataik (csak a győri menhelyen kb. 130 kutya és 20 macska él), valamint sem az ingázást, sem az anyagi oldalt nem tudják megoldani hosszú távon.

Néhány állatot már sikerült elhelyezni. A győri menhely átvette a legbetegebb cicákat és a rossz állapotban lévő kölyökkutyákat az anyjukkal, és vitt már el állatot a tököli Elek-Ágh menhely, a szentendrei Árvácska, az “Állat és Ember” Állatvédő Egyesület, az óvári Menedék Alapítvány, valamint magánemberek is. Kaptunk továbbá ígéretet, a hét elejére a zalaegerszegi menhelytől 12 macska és 3 kutya befogadására és a Lelenc Kutyamentő Egyesület keresett meg bennünket segítségnyújtási szándékával. Ezúton köszönjük mindenkinek a gyors segítséget! Elnézést kérünk, ha nem teljes a lista. Sajnos az információk már most keresztben-kasban érkeznek, ahogy azt már megszokhattuk az internet és a média világában.

Amiért ez a levél indult…

…hogy minél pontosabb tájékoztatást adjunk, és hogy segítséget kérjünk.

Sajnos még mindig maradt a telepen kb. 40 kutya és kb. 25 macska, akiknek az elhelyezése sürgős megoldásra vár. Érkeztek már élelemadományok az ország különböző pontjairól és külföldről is, amit hálásan köszönünk, azonban még mindig kevés az élelem. Várjuk továbbá környékbeli segítők jelentkezését, akik részt tudnának venni a telepen maradt állatok ellátásában, egészen addig, amíg a helyzet meg nem oldódik.

Tehát amire nagy szükség van és amiben az állatvédők segítségét kérjük:

* kutyák és macskák átvétele, elhelyezése (akár ideiglenesen is)
* állateledel (kutya- és macskatáp, konzerv stb.)
* önkéntesek (etetni, itatni, takarítani, ápolni)

Mindenkit kérünk, hogy NE PÉNZT utaljon, hiszen a Csizmás Kandúr számlájához egyedül Eva Rhodes fér hozzá. Ha a távolság miatt csak pénzzel tudnak segíteni, akkor kérjük, azt arra a számlára tegyék, amit az alapítvány kuratóriumi tagja, Brucknerné Vad Virág működtet. Kérjük, ez esetben a közleménybe írják, hogy: BŐNYI MENTÉSRE, mivel ez Virág saját számlaszáma. A győri menhelynek a bőnyi mentésre kérjük, NE küldjenek pénzt, mert nem tudják külön kezelni az összeget. Nekik akkor küldjenek, ha az ő munkájukat akarják segíteni. Köszönjük!

A bőnyi mentés számlaszáma: 10300002-69126521-11103288
Bank: MKB Bank
Közleménybe írja: BŐNYI MENTÉSRE
Külföldről történő utaláshoz IBAN szám: HU89 1030 0002 6912 6521 1110 3288
SWIFT/BIC kód: MKKB HU HB

Az állatokról:

Létrehoztunk egy képgalériát, amelyet igyekszünk naprakészen frissíteni. Itt található minden kutya- és macskafotó. Próbáltunk minél pontosabb leírást és információt tenni a képek mellé, de a legbiztosabb, ha valaki személyesen megy ki. Az állatokról érdeklődni Brucknerné Vad Virágnál lehet a 20/411-71-46-os számon.

A fotógaléria itt található: http://gallery.site.hu/u/Bony-Szolohegy/
Friss hírek a telep honlapján, a hírek menüpont alatt: http://www.csizmaskandur.hu/

A kutyákról: a legtöbben alultápláltak, de állapotuk kielégítő. Van néhány sebesült, rühes, bolhás és/vagy férges, akiknek a kezelése megkezdődött, de további ápolásra szorulnak. 90%-uk barátságos, szeretetéhes, örökbefogadható. Van néhány félős, ők külön törődést, hozzáértést igényelnek. Igyekeztünk minden fotónál jelezni ezeket.

A macskákról: szintén alultáplátak, állapotuk kielégítő. Némelyikük vemhes lehet. A legtöbben barátságosak, emberhez szokottak, de köztük is van néhány félős.

Elérhetőségek:

* Ha állatot tudna elhelyezni vagy adományt küldene, Brucknerné Vad Virágot hívja a 20/411-71-46-os számon. Kérjük, legyen türelemmel, ha elsőre nem éri el. Nagyon együttműködő, kedves, de rengetegen hívják és rengeteg intézni valót visz (két kisgyerek mellett), mivel ő az egyetlen hivatalos kapocs az alapítvány és a segítők között.
* Ha az ellátásban személyesen szeretne segíteni: Barbit hívja, aki a győri menhely önkéntese. Őt naponta 17-21 óráig éri el a 30/227-6445-ös számon vagy írhat neki e-mailt a barbi(kukac)maddox(pont)hu címre.
* Cím: Bőny-Szőlőhegy, Páskom út 1. (Mielőtt kilátogat, kérjük, telefonáljon, hogy nyitva legyen a telep.)
* A Csizmás Kandúr e-mail címe NEM MŰKÖDIK, erre kérjük, ne írjanak.

Korábbi hírek, előzmények a megyei újságban:

Kisalföld cikk 1
Kisalföld cikk 2
Kisalföld cikk 3

Ahogy az a cikkek hozzászólásaiból is kiderül, a telepet és Eva Rhodest illetően voltak, vannak és lesznek nagyon különböző vélemények. Ellenségesek és szimpatizálóak egyaránt. Mi, a hírre összegyűlt segítők nem kívánunk véleményt alkotni a történtekről. Úgy gondoljuk, az igazság kiderítése nem a mi dolgunk. Éppen ezért szeretnénk, ha az állatok mielőbbi elhelyezése kerülne középpontba. Kérjük, ha ebben tudnak segíteni, jelentkezzenek!

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!!!

A környék önkéntesei

Emberek az Állatokért Alapítvány – Győri Menhely adósz.: 18530021-1-08

Nyíregyházi macskaházas cicák – Dorisz és a többiek

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára találtak

Kicsi cicák: Dorisz és a többiek – 2-4 hónapos kölyök cicák.
Szinte folyamatosan érkeznek szebbnél szebb és kedvesebb kiscicák, akik mind gondos családban szeretnének felnőni. Játékos, aranyos és dorombolós macskák mindannyian.


Nyíregyházi macskaházas cicák – Bagira

2008. szeptember 23., kedd

Bagira: 10 hónapos ivartalanított nőstény cica
Ivartalanított dorombológép, akit leginkább szobába családi kedvencnek ajánlunk, mivel egész nap képes ölben ülni és szerettetni magát. Mindenkit szeret és mindenkihez odabújik.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Lina

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Lina: sziámi ivartalanított nőstény cica
Linát kölykeivel együtt hozták be egy telekről, eleinte rémült volt az új helytől, de feloldódott, így igazi szobacica válhat belőle egy igazi gazdinál.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Amus

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Amus: 2 éves ivartalanított nőstény cica.

Ivartalanított fiatal, fekete cicahölgy, akit lakásba, nyugodt körülmények közé érdemes örökbe fogadni, más cicákkal nem jön ki túl jól.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Alma

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

4 éves nőstény cica.
Szeretetre vágyó, bújós nőstény cica, kölykeit már örökbe fogadták. Elsősorban lakásba ajánljuk, ahol igazi családtaggá válhat.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Dominika

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Dominika: 2 éves anyacica.
Igazán aranyos, dorombolós anyacica, kölykeit már örökbe fogadták. Most ő is várja az igazi gazdi jelentkezését, akinél napozhat és vadászhat is az udvaron.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Cirmi

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Cirmi: 10 éves nőstény cirmos.

Nagyon ragaszkodó, kedves cica, aki egy idegen háznál keresett menedéket. Most várja új gazdija jelentkezését, aki biztosítja számára a békés nyugdíjas éveket.

HELP – SOS gazdit keresünk…

2008. szeptember 23., kedd

Fiatal (max 2-3 éves) zsemleszínű, tacskólány vagyok. A gazdám, aki egy évvel ezelőtt a Mecseken talált rám, elhagyott, elutazott Németországba. Most egyedül élek egy családi ház kertjében láncra verve. Pedig én nagyon szeretek mozogni, játszani. Nagyon egyedül érzem magam, senki sem simogat, nem becézget, nem szeretget. Egész nap csak sírok és sírok, hátha végre valaki rám talál, megszeret és hazavisz, hogy egész életemen át hű társa lehessek. Kérlek leendő gazdim, siess értem, úgy tudom, hogy különben már nincs sok időm hátra. A házaspárnak, akik naponta megetetnek, már nagyon a terhére vagyok, így egy hetet adtak nekem, hogy gazdit találhassak, különben jön az a rossz szagú, rosszarcú ember, akit a kétlábúak sintérnek neveznek és elvisz magával, és akkor tudom, rossz dolog fog történni.

Kérlek, segítsetek, hogy örök gazdára, társra találhassak, aki vigyáz rám, szeret és SOHA el nem hagy!!!!

Arra szeretnék kérni Mindenkit, hogy továbbítsa ezt a hirdetést, hogy minél előbb gazdit találhassunk ennek a kedves kutyának. A kutyus Nagykozárban van, de az utaztatását meg tudjuk oldani. Bolhanyakörvvel elláttuk. Aki tud segíteni, hívjon.

Telefon: 20/999-5582


Elveszett vagyis elvitte egy piros autóból kiszálló hölgy

2008. szeptember 23., kedd

2008. szeptember 16-án 16:15 perc körűl a XXII.kerület Barackos udvarház előtt piros színű autóval felvett egy hölgy egy fehér másfél éves Westi kiskutyát. A kutyust visszavennénk vagy ha valaki tud róla kérem értesítsen! Három gyermek kedvence várja szerető családja!!

Értesítsen ezen a számon: 06-209-274-800, 06-20-985-9369

Köszönjük.

Kutya SOS befogadót keres

2008. szeptember 23., kedd

A kutya Csabai Állatvédők menhelyén van Békéscsabán, felgyógyulása után örökbe fogadható.

http://www.csabaiallatvedok.hu
Tel: 06/30/32-22-776
csabaiallatvedok(kukac)freemail(pont)hu

(Sziasztok nagyon sürgősen kellene a segítségetek, pénteken találtam Békéscsabán a Békési út mellet a zsilipnél a nádasban egy kiskutyát, sajnos haza nem tudtam hozni, mert az én kutyusaim megölnék, nem tűrnék meg maguk mellett. A kutyust megetettem, sőt azóta is etetem, abban biztos vagyok, hogy nincs gazdija. Ideglenes befogadót sem találtam, tegnap felhívtam a Békéscsabai állatvédőket, akik megígérték, hogy kijönnek a kutyusért, de előtte szolnak, mert a kutyus már megbarátkozott velem, de nem történt semmi. A kutyus jól elbújt, nem ázik meg, azóta is etetem, de még mindig bizalmatlan. Ő egy kb. fél éves kislány, imádni való kiskutya, segítsetek, hogy ideglenes gazdit vagy örökbefogadó gazdit találjak neki, addig is etetem, nem tudok jobbat. Mellékelek képeket a kutyusról.)

Sajnos a képek nem túl jók, de nem tudtam jobbat csinálni, nagyon fél a kiskutya.

kiscsilla2.JPG

kiscsillag.JPG kiscsillag1.JPG kiscsillag3.JPG

Gazdit keresünk két kb. 4 hónapos lánycicáinknak

2008. szeptember 21., vasárnap

Gazdára találtak

Az egyik háromszínű, a másik fekete (halványan szürke csíkos). Ha elmennének, még mindig maradna kettő…. (az anyuci, és egy fekete alapon itt-ott kicsit veres kölök)


Nagyon szép és kedves kék-fehér színű kislány kölyökcica szerető gazdit keres!

2008. szeptember 20., szombat

Gazdára talált

Bájos, helyes, játékos baba, aki a koránál fogva még bármihez könnyen hozzászoktatható (másik cica, kutya, kisgyerek, stb.)
Nagyon vár a megmentőjére és egyben szerető gazdijára!
Oltva(!), féreghajtva(!) van. Az ivartalanításában tudok segíteni. Ha kell, házhoz is viszem.

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/carmen/

8 HETES GYÖNYÖRŰ, EGÉSZSÉGES CICÓK GAZDIT KERESNEK!

2008. szeptember 20., szombat

4 szürke-cirmos, 1 vörös cirmos, 1 fekete teknőc tarka cica szerető gazdit keres. Egészségesek, szépen esznek és várják a szerető gazdikat Budapesten!

Érd: 20/383-75-80, 30/214-13-22

!!!!SOS!!!SZOPTATÓS CICAMAMA KERESTETIK BUDAPESTEN!

2008. szeptember 20., szombat

Egy 2-3 hetes árva kiscicónak kellene a segítség!
Előre is köszönöm:
0630/ 218 2521
erikamaria(kukac)citromail(pont)hu

Pamacska macska

2008. szeptember 19., péntek

Pamacska 2007 márciusától nálunk lakik zuglóban. Nagyon tüneményes aranyos macsek, hiperaktív és nagyon játékos. Nagyon szeret utazni, és imádja az új testvérkéjét is (kormit, akit szintén úgy fogadtunk örökbe). Ezeket a macsekokat nem lehet nem szeretni, mindig megnevettetik az embert. Pamacs már messziről érzi hazaérkezésünket és mindig jön az ajtóba üdvözölni, szerintem ennél aranyosabbak nem is lehetnének.
A párommal együtt nagyon imádjuk őket, és ők is minket. Olyan nap nincs, hogy valami finomságot, vagy egy új játékot ne kapnának mikor egy fárasztó nap után hazaérünk. Több játékuk van mint némely gyerekeknek. Az is lehet, hogy kicsit elkényeztettük őket, de ez így van rendjén. Hiszen ők a mi “gyerekeink”.

Nagyon beszédes cica, rengetek hangot tud utánozni. Ilyen például a szarka kerregés, amit nem tudom, hogy csinál de nagyon aranyos. Ha valami nem tetszik egyből jön panaszkodni. Nagyon tisztaságmániás, és nagyon válogatós. Ha nem azt kap enni amit ő szeretne akkor inkább nem is eszik. Mindig kiköveteli magának amit akar. Kedvenc játékai: madzag, szatyor, nyusziszőrös csörgő labda. És minden más amit észrevétlenül ellop a szekrényekről.

http://localhost/archives/212


Temetőből mentett cica gazdit keres

2008. szeptember 19., péntek

Gazdára talált

Gyönyörű maine coon keverék cica keresi szerető gazdiját. Eddig egy temetőben élt, nagyon félénk cica volt, valószínűleg a “kedves” gazdik kidobták őt a temetőbe.
Egészséges, parazitamentes, 1 kombi oltása van.

CICÁK GAZDIT KERESNEK SZÉKESFEHÉRVÁR / AGÁRD KÖRNYÉKÉN

2008. szeptember 18., csütörtök

Gazdára találtak

1 trikolor (fekete-vörös-fehér) 5 hónapos nőstény cica számára keresünk szerető gazdit. A cicus április 13-án született, féregtelenített és júliusban kapott kombinált. Tüneményes, illedelmes, kézhez szokott kislány, szeret játszani, pingpong labdát kergetni, vadászni és egerészni is! Különleges „ruhája” van, a fekete-vörös bundáján fehér-vörös mellényke és a farka végén egy fehér gyűrűvel. 3 testvére már gazdára talált, ő egyedül maradt és nagyon vár egy saját gazdira. Most ideiglenes befogadónál van, végleges otthont keresünk számára.

2 kiscica számára keresünk szerető gazdikat. A cicák április 13-án születtek, egy trikolor nőstény és egy cirmos kandúrka. Oltva és féregtelenítve vannak. Mindannyian kedves, kézhez szokott cicák, sajnos véglegesen nem tudjuk őket befogadni és a rossz idő beállta előtt szeretnénk, ha végleges otthonra lelnének.


2 hónapos macsek gazdit keres

2008. szeptember 18., csütörtök

Sürgősen szeretnék gazdát találni, Fehérvár környékére, egy 2 hónapos kismacskának. Az életét mentenétek meg, de tényleg! 🙁

Ha érdekel valakit, írjon az e-mailemre:
dotti_baba(kukac)citromail(pont)hu

Német juhászok gazdit keresnek

2008. szeptember 18., csütörtök

Költözés miatt keres sürgősen új gazdit két német juhász kutyus Sz-Sz-Bereg megyében!
6 és 8 évesek, fajtatiszta, törzskönyvvel rendelkező gyönyörű kutyusok. A költözésig 1 hónapjuk van! A kutyák Kocsordon, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vannak.

70-942-3748

Segítségkérés – tápszer kellene!

2008. szeptember 18., csütörtök

S.O.S A MENHELY A NAGY LÉTSZÁM MIATT ÁLLANDÓ TÁPSEGÍTSÉGRE SZORUL.
KÉRJÜK AZOKAT A JÓÉRZÉSŰ, ÁLLATSZERETŐ EMBEREKET, AKIK TUDNAK, SEGÍTSÉK A MENHELY MUNKÁJÁT TÁPADOMÁNYAIKKAL.
A LEGOLCSÓBB TÁP IS MEGFELELŐ. ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

Menhelyvezető elérhetősége: 06-20-248-9282

Külföldiek segítségére is számítunk.

Ha valakinek egyszerűbb a szállítást elkerülve támogatást küldeni, az alábbi számlán teheti meg.
Online átutalások küldése is lehetséges!

Számlaszám: 70600047-14000728
Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Paks

Nemzetközi számlaszám:
IBAN HU77 7060 0047 1400 0728
Swiftkode (BIC kód) TAKBHUHB

A képek egyenként, nagyban

Kutyaházakra gyűjtünk! Futrinka egyesület

2008. szeptember 18., csütörtök

Nem házalnánk újra pénzügyi kéréssel,
ha a házunk nem csak béléssel
melegítene minket, amikor a hideg
hókezével integet.

Szánjuk, bánjuk,
tudjuk: volt!
De megrágtuk…
Hiba volt.

Új házak is kellenek,
számszerint nem hetvenegy,
de KILENC az feltétlenül,
különben az eb majd kihűl…

Aki adna tegye meg,
utaljon egy keveset,
megígérjük, befektetjük azon nyomba’
sok jó meleg kutyaólba.

Ha bármilyen kis összeggel is hozzá tudsz járulni a kutyaházakhoz, azt az alábbi számlaszámra teheted meg:
Futrinka Egyesület
K&H Bank 10404089-49575251-57561000 a megjegyzésbe írjátok bele, hogy KUTYAHÁZ.

Köszönettel,
A Futrinka utca védencei és csapata

2008. október: Chipezés és ivartalanítási akciók!

2008. szeptember 18., csütörtök

* 2008. október 1-31-ig az állatorvosi rendelőkben (bruttó 3900 Ft ajánlott fogyasztói áron) kedvezményesen chipeztetheti be kedvencét. Az ár tartalmazza a mikrochip, a beültetés és a regisztráció díját.
A szerződött állatorvosi rendelők és állatorvosok listája a http://www.felelosallattartas.hu oldalon található.
Az akció ideje alatt minden Tracer-rel jelölt kutya 800g-os Proplan tápot kap ajándékba.

* A PET Állat- és Környezetvédelmi (PET-ÁK) Egyesület és a keretében működő ROTTWEILER S.O.S. csoport 2008. októberében ivartalanítási akciót szervez kutyák és macskák részére Pest megye, Dunakeszi – Göd – Fót – Veresegyház – Vác városokban és térségükben.
Bővebb infó: http://www.pet-ak.hu/

IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ!

2008. szeptember 18., csütörtök

Kedves Állatbarát!

A PET Állat- és Környezetvédelmi (PET-ÁK) Egyesület és a keretében működő ROTTWEILER S.O.S. csoport 2008. októberében ivartalanítási akciót szervez kutyák és macskák részére Pest megye Dunakeszi – Göd – Fót – Veresegyház – Vác városokban és azok térségében.

Hazánkban az értelmetlen túlszaporulat miatt a gyepmesteri telepeken, menhelyeken gazdára váró és az utcán tengődő állatok száma óriási.
A sok kóbor állat komoly gondot okoz, az állatvédő szervezetek pedig szélmalom-harcot vívnak, képtelenek elhelyezni több állatot.
Az újonnan született almok csak rontják a már korábban megszületett és utcára dobott állatok esélyeit, a szaporítás miatt már nem csak keverék kutyák, de fajtatiszták is nagy számban keresnek gazdát.

Egyesületünk a megelőzést látja az egyetlen megoldásnak, ezért kedvezményes ivartalanítási akciót szervez a lakosság részére 2008. október 1-től október 31-ig.

Egy felelősen gondolkodó gazdának meg kell akadályoznia a szaporodást, az ivartalanítás az egyetlen kézenfekvő megoldás!

Kérjük ha segíteni tudnád munkánkat, vagy kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, jelentkezz a pet-ak(kukac)freemail(pont)hu email címen, vagy a 70 458-0051 telefonszámon.

További információk: http://www.pet-ak.hu

KÜLDD TOVÁBB EZT A BEJEGYZÉST, HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUSSON AZ AKCIÓ HÍRE!

Köszönjük!

PET-ÁK Egyesület
http://www.pet-ak.hu

Állatok világnapja

2008. szeptember 18., csütörtök

Programok

Programajánló – Még 10 ház szabad – Ne maradj le egy

2008. szeptember 18., csütörtök

Engedd meg , hogy meghívjalak Téged és kedves Családodat (na meg kutyádat) szeptember 26-27-28 napokon Dunaharasztiba az Univerzum tó-kempingbe.

A huskymentés főoldalán a hírekben már megtekintheted a plakátot illetve a programot.

Ami viszont nincs a plakáton.

A 3 nap bármelyikén megtalálsz minket a rendezvényen felállított standunkon, ahol megismerkedhetsz az Összefogás a Szánhúzókért Alapítvány munkatársaival illetve ezeken a napokon (szombat és vasárnap) a standon kihelyezett katalógusban megtekintheted gondozott fajtáink gazdakereső kutyáinak fotóit, ahol minden kedves érdeklődőt tájékoztatunk az örökbefogadási lehetőségekről. Tájékoztatást nyújtunk továbbá, hogyan lehet Alapítványunkhoz csatlakozni illetve támogatni, megismerkedhetsz célkitűzéseinkkel. Ezen a hétvégén a főszerep a sporté, soha nem láthatsz egy helyen ennyi szánhúzót.

A 3 napos rendezvényre lehet szállást foglalni a következő árakon, a plakáton megadott elérhetőségeken.

Ár (kedvezményes) : 16.000.- Ft / éj / ház 4 fő részére
Pótágy : 2.000.- Ft / éj / db
Szauna használati díj : 2.000.- Ft / nap / ház
Idegenforgalmi adó : 200.- Ft / fő / éj (18 éves kortól )

A plakát letölthető szabadon terjeszthető.

Két kis cicmók testvér gazdit keres

2008. szeptember 18., csütörtök

Pár nappal ezelőtt nyaláboltam fel egy teknőctarka kislánypárt az utcánkból, akiknek most sürgősen gazdit keresek, ugyanis a kutyusommal nem igazán kompatibilisek. 🙂
A kislányok 6-7 hetesek (info by doktorbácsi), bolhairtva és féreghajtva vannak.
Hálás kis doromboló, bár nagyon félénk kislányok, akik sanszosan “egygazdisak” lesznek…

Bárki érdeklődhet a cupocska9(kukac)hotmail(pont)com mailcímemen,
vagy telefonon: 20/662-86-03

Zsámbéki lovarda macskái gazdát keresnek

2008. szeptember 18., csütörtök

Gazdára találtak

A zsámbéki lovarda menetrendszerűen újabb jövevényekkel szaporodott:
Három kb. 6-8 hetes kiscicát helyeztek ott el, igaz, megbeszéléses alapon, de azért ez mégsem a legjobb ötlet a felesleges cicák elhelyezésére… Ők háznál nőttek fel, féreghajtást és egy kombi oltást már kaptak, egészségesek – elég jól viselték a hirtelen változást az életükben. Egy fekete már gazdára talált, egy cirmos kislány és kisfiú várja még a gazdáját. Tényleg nagyon kedvesek és dorombolósak!
Az utolsó anyacica, aki még nem esett át az ivartalanításon, pedig hat (!) gyönyörű vörös és egy sötét cirmos kiscicát hozott a világra, ők még kb. három hetesek, mivel elzárva tartják őket, csak ilyen vicces képeket sikerült készítenem róluk… Ők kb. egy hónap múlva elvihetők, ami azért is fontos lenne, mert aztán megy a mama műtétre. Komoly érdeklődés esetén előjegyezhetők már a kis vöröskék, bár a nemük még ismeretlen…

cicak_2008_3w080827.jpg

vrsk1w080827.jpg

vrsk3080827.jpg

Fekete kiscica gazdit keres

2008. szeptember 18., csütörtök

Ez a kis feketeség egy ELMŰ alállomáson lett kidobva, ami elég veszélyes hely neki. Kérlek, ha tudtok valakit, aki befogadná őt, jelentkezzen nálam e-mailben. Kérésre több képet is tudok küldeni. Nagyon szelíd, bújós cica, aki befogadja, imádni fogja őt! 🙂

Érdeklődni: katalin.huber(kukac)citi(pont)com

Snoopy elveszett!!

2008. szeptember 18., csütörtök

Megtalálták

Budapest 15. kerület Páskom parkból 2008.09.17-én vasárnap 14:00-17:30 között megszökött barna színű, 9 éves Pekingi pincsi kan kutya. Snoopy névre hallgat.
Jámbor, barátságos nem kell tőle félni.

Cicák SOS gazdit keresnek!!!

2008. szeptember 16., kedd

Budapesten a 9. kerület Balázs Béla utca 3. szám alatti lakóházat lebontják, 1-2 hónapon belül. A lakók nagy része kiköltözött, még 1-2 néni van itt, akik két héten belül szintén elhagyják a házat.
Ezután senki sem eteti majd az állatokat, éhen halnak, és a romok alatt vesznek. Szépek, barátságosak, kicsik – nagyok, feketék – cirmosak és köztük 2 szürke.

Örökbe fogadhatók SOS. Kérem felelőséggel jelentkezzenek.
Jó gazdikat keresünk.

Az állatok sanyarú körülmények között éltek, szinte egy szemétdomb tetején élnek, hogy jó állapotban vannak, az a 2-3 idős néni gondosságának köszönhető, akik hamarosan elköltöznek.
Aki örökbe fogad lebonyolítjuk az ivartalanítást, hogy ne legyen problémája a cicával.

Jelentkezni lehet az alábbi telefonszámon napközben: 06-20-472-14-69
és a késő esti órákban 227-50-40 éjjel 12-ig.

Szerető gazdi jelentkezését várja két talált kiscica

2008. szeptember 15., hétfő

Gazdára találtak

Még javában a mama mellett lenne a helyük, de pár gyerek elszakította őket anyjuktól. Nagyon kedves, barátságos, dorombolós cicagyerekek, akik kutyákkal is jól kijönnek. Parazitamentesek, féreghajtottak, koruk miatt még oltatlanok. Október elején (addigra már oltva) ajándékba elvihetők, ivartalanítási kötelezettséggel, elsősorban lakásba, vagy kertes házba bejárással.

http://gallery.site.hu/u/Cutor/kiscicak/

HÁROM FEHÉR-CIRMOS KISCICA SÜRGŐSEN GAZDIT KERES!!!

2008. szeptember 15., hétfő

Kb. 4 hónaposak, egészségesek, nagyon játékosak, szobatiszták – 2 lány, 1 fiú. A cicók Debrecenben találhatóak, de bárhol örökbe fogadhatók.

Érd: 70/278-4068