Archívum: 2019. augusztus

OREO gazdit keres

2019. augusztus 28., szerda

A képek nem adják vissza, mennyire gyönyörű szép, nyúlánk, hosszú lábú ez a kis fekete növendék kandúr cica, aki első igazi otthonát keresi. Egy budaörsi kerthelyiségben bukkant fel nemrég, és abból él, amit a vendégektől koldul szegényke.
Rettenetesen vékony, egyértelműen nem tesz jót neki a zsíros, fűszeres koszt, de sajnos annyira kiéhezett, hogy bármit képes megenni. Friss vizet és száraz cicatápot viszek neki naponta egyszer, de kérdés, hogy ha jön majd a hideg idő, és bezár az étterem kerti része, akkor mi lesz vele (a pincérek sajnos nem etetik, félrelökik, csak egy-két vendég sajnálja meg).
Átlagon felül kedves, bújós, dorombolós, nagy bizalma van az emberek felé, igazán kár lenne érte, mert remek kis lakótárs lenne belőle.

Kérésre beviszem Budapestre vagy a környékre.

Érdeklődni ezen a számon lehet:
+3630/9969609

A költözés befejeződött

2019. augusztus 25., vasárnap

Nos, volt egy kis küzdelem az új mysql adatbázissal, meg az ssl-re átállással, le is tiltotta a tárhelyet az új szolgáltató túlzott aktivitás miatt, de aztán sikerült velük megbeszélni, hogy az nehogy már szokatlan legyen, ha valaki kikísérletezi a legjobb installációt az új eszközökkel.

Tehát fut-szalad megint az oldal, és immár https-sel használhatjátok a nagyobb biztonság kedvéért – bár csak én férek hozzá az adminisztrációhoz, Ti csak olvashatjátok, de mégis. 😉

Akkor hát további kellemes macskamentést, üdvözlet mindenkinek tőlem és Kisnyúltól! (valamint Nagynyúl emlékére…)

Karbantartás

2019. augusztus 19., hétfő

Lehet, hogy lesz egy kis szünet, de aztán megint jövünk!!!

Talált cica

2019. augusztus 12., hétfő

TALÁLT – XVI. kerület, Erzsébet-liget. A gyógyszertár mellett, a Hunyadvár utca 43a II. lépcsőház előtt. 2019. 08. 12. délelőtt fél 12 körül kezdett el hangosan nyávogni. Ápolt, jól táplált, de nyakörve nincs, rendkívül játékos és barátságos. A kocsiktól fél. Kiscica, a nemét sajnos nem tudtam megállapítani. Az árnyékos helyeket keresi, ezért a fenti címen letettünk neki a bokrok alá macskatápot és tejet, egyenlőre ott maradt. Már nagyon éhes lehetett, azonnal nekiesett a tápnak. Felvinni sajnos nem tudtuk a lakásra, a család egyik tagja macskaszőr-allergiás. Egy kislány azt mondta, látott róla „eltűnt” hirdetést egy OTP bank és egy vasúti sín közelében, ezt a helyet sajnos nem tudtam beazonosítani.

Elérhetőség:
Telefon: 06304450456
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008802647788

Elveszett cica

2019. augusztus 02., péntek

Újpest, Istvántelken 3 napja elveszett egy kb. 6 éves, trikolor színű nőstény cica (ivartalanított).
Kérem, aki látta, vagy befogadta, jelentkezzen.
Előre is köszönöm!

06-30-836-2774

Talált cicák

2019. augusztus 01., csütörtök

Egy hete három kb. hét nyolc hetes lány cica besétált a kertünkbe, nem sikerült megtudni, hol születhettek. Koruknak megfelelő orvosi ellátásban részesülnek (féregtelenítés, bolha kullancs elleni védelem).

Szerető gazdit keresnek!

Érdeklődni:
katanadhazi(kukac)gmail(pont)com