Archívum: 2017. november

Fekete-fehér lánycicák – Bp környéke

2017. november 27., hétfő

A képen látható 2 cica megbízható, felelős gazdit keres! Utcáról mentettékőket, mama a kölykével együtt. Meg akarták őket mérgezni…
Az ivartalanított, nagyon kis növésű mamacica 1 év körüli , a kölyökcica 4 hónapos, szintén lány.
Házhozszállításban Bp környékén tudunk segíteni.

Email: mindenfele9(kukac)gmail(pont)com
Tel: 30 656 0405

elveszett cica

2017. november 22., szerda

A napokban kóborolt el Tiszafüreden, krémszínű, 4 hónapos fiú kiscica. Eltűnésekor kék csörgős nyakörv volt rajta, de elhagyhatta.

Kérjük, aki bármit tud róla, látta vagy esetleg befogadta, jelezze az alábbi telefonszámon!
0630 760 2245

elveszett cica

2017. november 18., szombat

2017.11.06-án eltűnt 2,5 éves ivartalanított, teknőc mintás IZA cicánk. Rendkívül kedves, barátságos, de idegenekkel szemben bizalmatlan. Kinti-benti cica, gyakran jár át a szomszédos óvoda ill. a Rendőrség udvarába. Eddig még soha nem maradt távol több napig, elképzelhető, hogy környékbeli házak pincéjében / padlásán rekedt. Ismertető jele: jobb álla alatt vastag fehér csíkot mintáz a szőre.

Eltűnt Cica!

2017. november 14., kedd

Tegnap a képen látható pár hónapos cicánk eltűnt. Cica jellegzetessége a szürkéskék szín és neonzöld nyakörv. Valószínűleg autó motorterébe bebújva ment el. Amennyiben valaki megtalálja kérem értesítsen! Előre is köszönöm! Gyermekeink nagyon várják.

Manci cica nem jött haza

2017. november 05., vasárnap

Péntek este eltűnt 2.5 éves Mancikánk; ivartalanított, kis termetű, jó húsban lévő koromfekete cicus rövid, pici lábakkal és gyönyörű zöld szemekkel. Nem visel nyakörvet; különös ismertetőjele, hogy nem tud nyávogni, inkább csak nyikorog. Bejárós, a másik oldalról nézve kijárós cica, soha nem hagyott ki egyetlen reggelit vagy vacsorát sem. Nem szokott messze elcsatangolni, ha nyitottuk az ajtót, már jött is haza. Nem jó mászó, nem is szeret sehova felmászni (szerintünk tériszonyos). Bizalmatlan idegenekkel szemben.