Archívum: 2016. január 13.

Matyi és Lukrécia gazdira vár

2016. január 13., szerda

2016. jan. elején idős hölgy kérte segítségünket, hogy két cicájának másik gazdit keressünk. Egészségi állapota nagyon megromlott a néninek és februárban még egy műtét vár rá, így másik felelős és jó gazdit szeretne cicáinak. A cicák a III. ker.-ben (Kaszásdűlőn) vannak. Az Elszánt Állatvédők személyes megismerkedés után örökbeadási szerződés aláírásával adják őket új gazdihoz csakis Bp.-re vagy 30 km-es körzetébe és lakásba, mivel eddig lakásban éltek.

Érdeklődni:
06/20/9784-345,
ellancs(kukac)gmail(pont)com

Facebook képtár

LUKRÉCIA (fekete-fehér) ivartalanított, oltott és féreghajtott lány cica. 2002. júl. 12-én született. Egészséges, sosem volt beteg, jó étvágyú cica. Tasakosat, cicakonzervet és száraztápot eszik. Szobatiszta, alomra jár. Kedves, barátságos cica. Alváskor szeret a gazdijához bújva aludni. Szívesen üldögél a hordozójában is!

Lukrécia_01

Lukrécia_02

MATYI (szürke-fehér) ivartalanított, oltott és féreghajtott kandúr cica. 2008. aug. 18-án született. Egészséges, sosem volt beteg, jó étvágyú cica. Tasakosat, cicakonzervet és száraztápot eszik. Szobatiszta, alomra jár. Kedves, barátságos cica, bár eleinte kicsit tartózkodó, de kíváncsisága mindig felülkerekedik… én már 10 perc után tudtam simogatni. Ölbe nem szeret ülni, de alváskor szeret a gazdijához bújva aludni

Matyi_04

Matyi_03