Archívum: 2014. július 08.

sos!! eltűnt cica! :(

2014. július 08., kedd

A segítségüket szeretném kérni.
1 hete eltűnt a macskánk. 🙁 Nem volt rajta nyakörv vagy hasonló, egyszerű szürkés bundájú,zöld szemű viszonylag kis termetű nőstény cica. A szó szoros értelmében vett házicica: lakásban tartott csak néha ment ki az ajtónk elé,de aztán mindig vissza is jött.. egyszer még kiskorában tűnt el pár napra, akkor a pincében találtunk rá nagy nehezen, de most ott nem találtuk (bár attól még lehet ott?!).

sziszii

pincsike gazdira vár

2014. július 08., kedd

Gueko (Csubi) 2007. 02. 27-én született egy gazdánál, aki leukémiás lett, így 4 társával együtt leadta őt az ózdi menhelyen. 2014. májusában ideiglenes befogadóhoz került az Elszánt Állatvédők jóvoltából, de várja a végleges, álomgazdit. Gueko is egy álomkutyus: kedves, ragaszkodó, más kutyákkal, sőt az ideiglenes cicájával is jól kijön. Ivartalanított lány kutyus, chippelve, oltva van. Már egy nap után nagyon ragaszkodott az ideigleneshez, szinte mindenhova követi. Pórázon szépen sétál, szobatiszta, egészséges kiskutya. Utazni is szeret és jól viselkedik a járműveken.

Befogadója írta róla: „Nagyon boldog, és nagyon ragaszkodó. Emellett szobatiszta, már eszik rendesen, emberekkel barátságos, tömegközlekedést és a pórázt jól viseli. Már volt velem kávézóban, ahol szépen elüldögélt az ölemben, de más ölében is jól érezte magát. Vasárnap bevittem munkahelyemre, ott is nagyon jól érezte magát 🙂

Nagyon ragaszkodó, ha itt hagyom egy kicsit, ugrik a nyakamba amikor hazaérek 🙂 Szerintem egy idősebb embernek tökéletes társa lenne, halk, nagyon ritkán ugat, és kicsi a mozgásigénye. Már most megszerettem és itt tartanám, de ezt sajnos nem tehetem meg vele, mivel tényleg max pár órára lehet magára hagyni, nagyon szomorú lesz, hiába van itt a cica vele.”
Örökbeadási szerződéssel, elő- és utócsekkolással adjuk gazdához!

Érdeklődni:
06/20/9784-345,
ellancs(kukac)gmail(pont)com

Gueko a fókaszemű