Archívum: 2014. május 14.

talált cica

2014. május 14., szerda

Szada és Veresegyház között a Fenyveserdőben találtuk 2014. május 13-án a képen látható cicát , egész nap a szakadó esőben feküdt a fűben. Étellel tudtuk csak kicsalogatni, azóta nálunk van a lakásban. Valószínű benti cica volt, jól ápolt, nem elhanyagolt, nem rég óta lehet távol az otthonától. Állatorvoshoz elvittük, nincs benne chip. Kb. 2-3 éves, ivartalanított kandúr.

Ideiglenesen tudtuk befogadni csak, van már két kutyánk és egy cicánk. Elsősorban eredeti gazdáját keressük, de ha nem jelentkeznek érte, szeretnénk örökbe adni, sajnos nem tudjuk hosszú távon megtartani.

szucscsalad3(kukac)t-online(pont)hu

2014-05-14 18.39.49

TOPÁZKA OLYAN GAZDIRA VÁR, AKINEK Ő LEHETNE A DRÁGAKÖVE…

2014. május 14., szerda

Neve: Topáz
Kora: 2-3 év közötti
Neme: szuka (ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe)
Chipje sajnos nincs, utcán találták.
Fajtája: Magyar vizsla apától, staffi anyától született keverék, ha minden igaz 🙂
Habitusa: nyugodt, nem szereti a bezártságot, figyelmes, de csendes, falánk, jó étvágyú, a hideg időjárást nem szereti, féltékeny típus, kutyákkal barátságos, csak előtte a másikat ne simogasd! 🙂 Az embereket szereti, azt viszont nem teszteltük, hogy a gyerekeket hogy bírja. Szobatiszta lett az ideiglenesénél. Okos, szép, aranyos, jámbor, szelíd kutya.

Gazdijelöltek ezen a címen jelentkezhetnek:
ellancs(kukac)gmail(pont)com

Topáz_01

Pörki

2014. május 14., szerda

Oroszlányon a Takács Imre út környékén eltünt egy hamuszürke Pörki névre hallgató fiú cica. Cicatársainak és a gazdiknak is nagyon hiányzik.

Aki tud róla az hívjon az alábbi telefonszámon:
20/473-0866

pörki