Archívum: 2013. november 24.

Gizmóka von Hűvösvölgy

2013. november 24., vasárnap

GIZMÓKA vagyok, kb. 2013. augusztusában születhettem. November elején bukkantam fel a Hűvösvölgyben, ahol az Elszánt Állatvédők pártfogásukba vettek. Most lakásban, ideiglenes befogadónál vagyok. Parazitamentesítésem megtörtént, tesztjeim (FIV/FELV) és oltásom folyamatban.

Kiskandúr vagyok, gyönyörű cirmos-fehér bundácskával, amely kicsit hosszabb mint az átlagos rövidszőrű cicáké. Jó étvágyam van, szeretem a tasakos és a száraz cicakaját is. Szobatiszta vagyok természetesen!

Eleinte kicsit tartózkodóan viselkedtem, de ha kaját kaptam, rögtön elfelejtettem félénkségemet. Napról napra jobban bízom az emberekben! Már csak egy álomgazdi kellene!

További fotóim

P1260774

Kapható a 2014-es menhelyes naptár!

2013. november 24., vasárnap

Elkészült a 2014-es naptárunk, melyre előjegyzéseket felveszünk az info(kukac)debrecenikutyahaz(pont)hu címen. Az rendelésnél kérjük add meg a kívánt mennyiséget és a nevedet. A naptár ára 1500 forint, mellyel a menhelyen élő állatainkat támogatod. A naptár A/5-ös méretű, azonban kinyitva A/4-esként használható. A fizetésről, valamint a naptárak átvételének módjáról és helyéről e-mailben fogunk tájékoztatást küldeni.

Link:
http://www.debrecenikutyahaz.hu/?p=11447

boritokep2