Archívum: 2013. augusztus 07.

kiscicák

2013. augusztus 07., szerda

Budapesti 5 nagyon szép, egészséges keverék (keverék a mama cica is, és részben orosz kék papa) kiscica született, nekik keresnénk megbízható, felelős, szerető gazdikat, akik vállalják hogy két-három havonta egy email erejéig tájékoztatnak az örökbefogadott cicusok hogylétéről, ha lehet fényképpel. Ha lehet akkor inkább benti cicának, nem udvaron, garázsban vagy pincében tartott „kedvencnek” adnánk őket örökbe.
Most 6 hetesek a picik, de már mindegyik szobatiszta és önállóan esznek. Egy középszürke lány, egy szürke világos arcú kislány, egy sötét szürke kisfiú, egy szürke kissé cirmos kisfiú és egy bézs kisfiú. 8 hetesen elvihetők, ingyen.

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet:
06-20-41-276-71
email: dsbdsb(kukac)vipmail(pont)hu

2013.08.03. Kiscicák 004

KERESSÜK!!!

2013. augusztus 07., szerda

Keressük a képen látható 2 éves kandúrt! Szombaton este tűnt el a 11.ker. Albertfalva utcából.
PEMSZ LEE (ejtsd: Pemszlíí) névre hallgat.

Kérem ha tud róla valamit (él/hal, hol van?) értesítsen!
Tel.: 30/ 490 22 86

kkkkkkkk

kicsik

2013. augusztus 07., szerda

Télen fogadtuk be két fiatal lány macskát, egyikőjük kismacskái szerepelnek a képeken. A kicsik május végén születtek, mindketten fiúk és nagyon játékosak. Apukájuk nagy méretű, tiszteletreméltó, intelligens vörös kandúr, a kicsik is erősebb testalkatúak. A szürke cicának különleges a csíkozása és szőre puha, enyhén hosszú szőrű.
Most családtagként kezeljük Őket, de mivel már összesen kilenc macskánk van és ez a létszám már sok nekünk, kérlek Benneteket válasszatok a kicsik és anyukáik közül.

Elvihető: Pécelről de szívesen bevisszük a cicákat Budapestre és környékére is.

katusgrafika(kukac)gmail(pont)com

20130630_100311

FÜLI ÉS FÜLŐ – MIELŐBB IDEIGLENES BEFOGADÓT VAGY VÉGLEGES GAZDIT KERES!

2013. augusztus 07., szerda

Hűvösvölgyi Nagyrét melletti hajléktalan tanyán éltek. Kézzel meg tudtuk őket fogni, a hordozóban az utazást is jól tűrték. Ivartalanításuk, parazitamentesítésük megtörtént. Az egyik cica fekete-fehér, a másik fekete, a korukat az állatorvos 2-3 évesre becsülte… Tökéletesen megbíznak bennünk, simogathatóak, kedvesek – nekünk meg nincs szívünk visszahelyezni őket abba a koszba, piszokba, kilátástalanságba, ahol a kölykeik csak halomra pusztultak… Szobatiszták, még kábán az altatás után is egyből az alomra mentek! Ismerik a száraztápot, konzervet! Családi házba, „egerésző cicáknak” simán mehetnének, az emberek közelségét bírják és hamar megszoknák a jó helyet. Télire elég lenne nekik egy fűtött garázs is, ahol szépen ellennének.
A bal fülük hegyét az állatorvos kicsit lecsípte, jelezvén, hogy ivartalanítottak. De talán ettől lesznek különlegesek valakinek…

Érdeklődni:
06/30/9215-290,
06/20/9784-345,
e-mail: ellancs(kukac)gmail(pont)com

Fotóik

P1260110