Archívum: 2012. augusztus 14.

SOS szeretnék szerető gazdit találni 3 kiscicának!

2012. augusztus 14., kedd

A cicák közül a 2 fekete-fehér 3 hónapos. Ők az utcacicáim (van 5 ivartalanított saját is) szerelemkölykei, ilyet nem látni minden nap, anyuci és apuci azóta is közösen neveli a kicsiket, szeretetük nagyon megható. A szürke csíkos 2 hónapos, őt találtuk, de a kis család azonnal befogadta, sajátjukként szereti!!!
Mindhárom kislány (a nem kívánt szaporulat ivartalanítással orvosolható, 8 ivartalanítás után semmi negatív tapasztalatom nincs). Féregtelenítettem őket, szobatiszták, almot használnak, mindenfélét esznek (macskakonzerv, száraz táp, házi koszt). Játékosak, nem hiperaktívak, kedves cicák, KISGYEREK MELLÉ IS IDEÁLISAK (nekem is van egy 2,5 éves kislányom).
Miskolciak vagyunk, a közelbe biztosan el tudjuk vinni őket, de lehet, hogy távolabb is!!!
Kérésre tudok küldeni több fotót vagy videót.

Érdeklődni:
20/324-5953 vagy
fifihat(kukac)gmail(pont)com


APACS!

2012. augusztus 14., kedd

Ő Apacs, 4 hónapos, labrador, kisfiú. Dubrovnyikból érkezik haza a hét végén Magyarországra. Ha nem találják meg magyar állatvédők, már biztos nem élne. Étlen, szomjan, soványan leltek rá, és kiderült, hogy elütötte az autó. A helyi állatorvos vizsgálata alapján műteni kell a lábát. Előkerült a gazdája, de nem fogadta vissza. A kutyát úgy dobta ki, ezért került az utcára. Most beoltva, chippel utazik haza, és a műtét után – regisztrációs kötelezettséggel – örökbefogadható.
Csak olyan gazdi jelentkezzen, aki nagyon jó körülményeket, és biztonságos otthont tud neki nyújtani az elkövetkezendő életében.

Érdeklődni: Harkány-Siklós Állat- és Természetbarátok Egyesülete
http://www.sosallatok.hu
sosallatok(kukac)sosallatok(pont)hu