Archívum: 2012. május 19.

FAJTATISZTA JAGD LÁNY S.O.S GAZDIT KERES!

2012. május 19., szombat

1 ÉVES, JAGD TERRIER KISLÁNY GAZDIT KERES!
KUTYÁKKAL,GYEREKEKKEL NAGYON JÓL KIJÖN.
JÓL VISELKEDIK,IGAZI SZERETETBOMBA.

ÉRDEKLŐDNI: 06705248727 VAGY
KUTYAMENTOANGYALOK(kukac)gmail(pont)com

Az ideiglenes jellemzése a kutyáról:

Kifejezetten nyugodt kutya, nem fél a fürdetéstől, víztől sem.Nagyon-nagyon barátságos, türelmes, igényli a simogatást, szeretetet.Nem eszik sokat, kis méretéből adódóan sem, pórázon szépen sétál, nem rendetlenkedik, nem rág, nem kapar se ajtót, se földet vagy növényeket. A leginkább jellemző szavak rá a nyugodt, barátságos, strapabíró (hosszú séta, több kutya mellette, kifejezetten türelmes)! [:)]
Egy van csak ,ami most gond,hogy ezzel a nagyobb, hebehurgya lánykutyával nem jön ki…de nem verekedtek össze, csak nagyon halkan morog rá…


cica

2012. május 19., szombat

Hathetes, gyönyörű sötétszürke cirmos fiú és világosszürke cirmos kislány cicák ajándékba elvihetők.

Telefon:
0630 6642572
0626342637

e-mail: p.szabo.erno(kukac)mno(pont)hu

Gufi kutya állást keres!

2012. május 19., szombat

Sos Segítség! Gufi munkát keres!
Gufi biztonsági őrként dolgozott eddig Budapesten, egy telephelyen etették kollégái. Most felmondtak nekik. Gufi nemcsak munkanélküli, de hajléktalan is mától. Szakmát váltana és családi házat, lakást őrizne. Személyi testőrként vagy vagyonőrként helyezkedne el. Vidéken is szívesen dolgozna.
Végzettségét tekintve erdélyi kopó származék, alkalmazkodó és tanítható férfi, kb. négy éves. Egészségügyi papírjai rendben ( veszettség és kombinált oltás). Pórázhoz szokott, autózást bírja, macskákat kergeti, más kutyákkal jól viselkedik.
Fizetési igénye szerény, némi ételért és simogatásért hűséges, megbízható munkavállaló lenne.
Ugye alkalmazza valaki?

Tel: 06-30/619-7561
email: bea.ago(kukac)freemail(pont)hu


szürke, vagy orosz kék ivartalanított kandúr cicát találtam

2012. május 19., szombat

2012. május 10. óta kóborol a társasház körül (IX. kerület Távíró utca) egy szürke (vagy orosz kék), ivartalanított hím cicus, kétségbeesve óbégat mindenkinek, akivel találkozik, az ennivalót szívesen elfogadja, de jó húsban van. Zöld szemű, barátságos, (az embert haza követi, az ajtón is szívesen bejön, de az ott lakó cicákkal már nem ilyen kedves…) dorombolós cica keresi gazdáját.

Érd.: 0670 428 0077