Archívum: 2011. december

2 tigriscsíkos cica gazdit keres

2011. december 31., szombat

Gazdit keres 2 tigriscsíkos kismacska Horányból (Szentendrei-sziget). 4 hónaposak. Az egyik kandúr, a másik lány. Szobatiszták, emberhez szokottak.

Érd: 06-30-621-9822.

talált cica

2011. december 31., szombat

A mellékelt képeken látható cicát találtuk december 24-én az Új köztemetőnél. Whiskas macska, vagy legalább is ilyen beütése van, nem idősebb fél évesnél. Kislány, és szobatiszta, kifejezetten lakásba javaslom. Nagyon emberszerető, és eszméletlenül puha. Játékos, a gyerekek nem tudják kimeríteni, de egyedül is jól megvan.
Gazdit keresünk neki, ha nem keresi az igazi gazdája, mert bár jó helyen van, nem tudjuk megtartani.

Tel: +36-70-372-1544
zsofi.haraszti(kukac)digisport(pont)hu


BUÉK!!!

2011. december 31., szombat

Cicák gazdit keresnek. 1 vörös és 2 cirmos.

2011. december 31., szombat

Gazdit keres 3 kismacska Horányból (Szentendrei-sziget). 4 hónaposak. A vörös kandúr, a cirmosak közül az egyik kandúr, a másik lány. Szobatiszták, emberhez szokottak.

Érd: 06-30-621-9822.


Sziámi cicánk elveszett

2011. december 27., kedd

Ma elveszett a II. Kerületből a Mammut mellől másfél éves sziámi ivartalanított kandúr cicánk. Presszó névre hallgat.

Tel: 06/20-468-1050

Kérlek segíts a megtalálásában ha tudsz.
Köszönöm!


Elveszett cica

2011. december 27., kedd

2011. december 24-én Dunakeszin, az Attila utcából eltűnt a képen látható 1,5 éves, szürke cirmos, ivartalanított lány cicánk.

Ha bárki bármit tud a hollétéről nagyon megköszönjük, ha megírja nekünk a
cirmosreci(kukac)gmail(pont)com e-mail címre, vagy a
06-30-906-1989-es mobilszámon is elérhetőek vagyunk.

Zefír gazdit keres

2011. december 27., kedd

Gazdit keres Zefír, a 4 hónapos, ivartalanított, kombinált oltással jelenleg egyszer oltott, parazitamentes, cirmos-fehér nőstény cica. Nagyon kedves, bújós macska. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróvár környékén vehető át.

mentettmacska(kukac)gmail(pont)com


Elveszett fiú cica

2011. december 22., csütörtök

Elveszett 2011.12.18-án hajnalban, Budapest 15.kerületében (Rákospalotán) egy 7hónapos fiú cica, aki még nem volt ivartalanítva. Teljesen kézhez szokott, nagyon barátságos, bárki meg tudja fogni (még az utcán is, sajnos).
Barna alapon, fekete cirmos cica, változóan hosszú fehér zoknikkal, fehér fél oldalas mellénykével és fehér a hasa is, valamint az orra körül a pofija. Piros bolhanyakörvet visel.

Bárki látta az kérem írjon a:
linaweird(kukac)gmail(pont)com e-mail címre, vagy hívjon a:
36 20 4494960 -as telefonszámon.
Nagyon hiányzik az egész családnak.


Bambi és Csibészke

2011. december 22., csütörtök

Figyelem! A helyzet rosszabbodot, már nem engedik be éjszakára a lépcsőházba a cicákat, ráadásul néhány lakó most már ténylegesen sintérrel fenyegetőzik. Nem lesz nehéz begyűjteni őket, hiszen kedvesek, szelídek… Nagyon sürgető, hogy gazdára találjanak!

Gazdát keres egy parkban élő testvérpár, Bambi és Csibészke. Kb. 6-8 hónaposak, kedvesek, bújósak. Bambi természetesen leányzó, ő az otthonülőbb típus. Csibészke kandúr gyerek, ennek megfelelően több dolga van, amit folyton intézni kell, jönni-menni, felügyelni. Emiatt sajnos a fotózásról is lemaradt, de ugyanolyan cirmos, mint a testvére, csak egy kicsit sötétebb árnyalatú és még szebb a pofija, mint Bambié. Lehetőség szerint szívesen maradnának együtt, de Bambinak kifejezetten sürgős lett az elhelyezése. Éjszakára be szokták őket engedni egy lépcsőházba, ahol Bambi az egyik lábtörlőn szokott aludni, egy másikat pedig alomként kezdett el használni (lévén valódi alom nincs neki lerakva). Innen egyenes út vezet a lakók rosszallásához, mérgezéssel vagy sintérrel való fenyegetőzéséhez. Ezt megelőzendő biztonságos, meleg vackot és szerető gazdit keresünk nekik. A cicák ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe.
frumaszat(kukac)t-online(pont)hu 06 /30/ 425-4518


Macskavilág Alapítvány gazdikereső cicái

2011. december 22., csütörtök

http://www.macskavilag.com/macskakereso
http://www.facebook.com/Macskavilag

Szegeden talált fekete-fehér cica

2011. december 20., kedd

A Szegeden a Franciahögy környékén találtam ezt a cicát, valószínűleg lakásban élt eddig.
Egészséges, fekete-fehér, kb egy éves nőstény, az emberekkel barátságos. A simogatást szereti, kézben lenni nem szeret, de szükség esetén elviseli.

Tóbiás

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Tóbiás, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos kandúrka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós kiskandúr. Testvérével, Trixivel együtt is örökbe fogadható.

Trixi

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Trixi, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos lányka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós ciclány. Testvérével, Tóbiással együtt is örökbe fogadható.

Missy

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Missy, Frici cica anyja, aki 2010. tavaszán látta meg a napvilágot. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma kapta meg az első kombi oltását. Még kicsit félénk, hiányzik neki a régi gazdája, a megszokott helye, de barátságos, kedves, nyugodt cica.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com

Frici

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Frici, a 2011. május 3-án született kandúrka. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma megkapta első kombi oltását. Kedves, dorombolós, bújós cica. Korábbi gazdája külföldre utazik, így került hozzánk.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com