Archívum: 2011. december

2 tigriscsíkos cica gazdit keres

2011. december 31., szombat

Gazdit keres 2 tigriscsíkos kismacska Horányból (Szentendrei-sziget). 4 hónaposak. Az egyik kandúr, a másik lány. Szobatiszták, emberhez szokottak.

Érd: 06-30-621-9822.

talált cica

2011. december 31., szombat

A mellékelt képeken látható cicát találtuk december 24-én az Új köztemetőnél. Whiskas macska, vagy legalább is ilyen beütése van, nem idősebb fél évesnél. Kislány, és szobatiszta, kifejezetten lakásba javaslom. Nagyon emberszerető, és eszméletlenül puha. Játékos, a gyerekek nem tudják kimeríteni, de egyedül is jól megvan.
Gazdit keresünk neki, ha nem keresi az igazi gazdája, mert bár jó helyen van, nem tudjuk megtartani.

Tel: +36-70-372-1544
zsofi.haraszti(kukac)digisport(pont)hu


BUÉK!!!

2011. december 31., szombat

Cicák gazdit keresnek. 1 vörös és 2 cirmos.

2011. december 31., szombat

Gazdit keres 3 kismacska Horányból (Szentendrei-sziget). 4 hónaposak. A vörös kandúr, a cirmosak közül az egyik kandúr, a másik lány. Szobatiszták, emberhez szokottak.

Érd: 06-30-621-9822.


Sziámi cicánk elveszett

2011. december 27., kedd

Ma elveszett a II. Kerületből a Mammut mellől másfél éves sziámi ivartalanított kandúr cicánk. Presszó névre hallgat.

Tel: 06/20-468-1050

Kérlek segíts a megtalálásában ha tudsz.
Köszönöm!


Elveszett cica

2011. december 27., kedd

2011. december 24-én Dunakeszin, az Attila utcából eltűnt a képen látható 1,5 éves, szürke cirmos, ivartalanított lány cicánk.

Ha bárki bármit tud a hollétéről nagyon megköszönjük, ha megírja nekünk a
cirmosreci(kukac)gmail(pont)com e-mail címre, vagy a
06-30-906-1989-es mobilszámon is elérhetőek vagyunk.

Zefír gazdit keres

2011. december 27., kedd

Gazdit keres Zefír, a 4 hónapos, ivartalanított, kombinált oltással jelenleg egyszer oltott, parazitamentes, cirmos-fehér nőstény cica. Nagyon kedves, bújós macska. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróvár környékén vehető át.

mentettmacska(kukac)gmail(pont)com


Elveszett fiú cica

2011. december 22., csütörtök

Elveszett 2011.12.18-án hajnalban, Budapest 15.kerületében (Rákospalotán) egy 7hónapos fiú cica, aki még nem volt ivartalanítva. Teljesen kézhez szokott, nagyon barátságos, bárki meg tudja fogni (még az utcán is, sajnos).
Barna alapon, fekete cirmos cica, változóan hosszú fehér zoknikkal, fehér fél oldalas mellénykével és fehér a hasa is, valamint az orra körül a pofija. Piros bolhanyakörvet visel.

Bárki látta az kérem írjon a:
linaweird(kukac)gmail(pont)com e-mail címre, vagy hívjon a:
36 20 4494960 -as telefonszámon.
Nagyon hiányzik az egész családnak.


Bambi és Csibészke

2011. december 22., csütörtök

Figyelem! A helyzet rosszabbodot, már nem engedik be éjszakára a lépcsőházba a cicákat, ráadásul néhány lakó most már ténylegesen sintérrel fenyegetőzik. Nem lesz nehéz begyűjteni őket, hiszen kedvesek, szelídek… Nagyon sürgető, hogy gazdára találjanak!

Gazdát keres egy parkban élő testvérpár, Bambi és Csibészke. Kb. 6-8 hónaposak, kedvesek, bújósak. Bambi természetesen leányzó, ő az otthonülőbb típus. Csibészke kandúr gyerek, ennek megfelelően több dolga van, amit folyton intézni kell, jönni-menni, felügyelni. Emiatt sajnos a fotózásról is lemaradt, de ugyanolyan cirmos, mint a testvére, csak egy kicsit sötétebb árnyalatú és még szebb a pofija, mint Bambié. Lehetőség szerint szívesen maradnának együtt, de Bambinak kifejezetten sürgős lett az elhelyezése. Éjszakára be szokták őket engedni egy lépcsőházba, ahol Bambi az egyik lábtörlőn szokott aludni, egy másikat pedig alomként kezdett el használni (lévén valódi alom nincs neki lerakva). Innen egyenes út vezet a lakók rosszallásához, mérgezéssel vagy sintérrel való fenyegetőzéséhez. Ezt megelőzendő biztonságos, meleg vackot és szerető gazdit keresünk nekik. A cicák ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe.
frumaszat(kukac)t-online(pont)hu 06 /30/ 425-4518


Macskavilág Alapítvány gazdikereső cicái

2011. december 22., csütörtök

http://www.macskavilag.com/macskakereso
http://www.facebook.com/Macskavilag

Szegeden talált fekete-fehér cica

2011. december 20., kedd

A Szegeden a Franciahögy környékén találtam ezt a cicát, valószínűleg lakásban élt eddig.
Egészséges, fekete-fehér, kb egy éves nőstény, az emberekkel barátságos. A simogatást szereti, kézben lenni nem szeret, de szükség esetén elviseli.

Tóbiás

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Tóbiás, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos kandúrka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós kiskandúr. Testvérével, Trixivel együtt is örökbe fogadható.

Trixi

2011. december 20., kedd

Ismét gazdit keres Trixi, egy Teréz körúti pincéből mentett, gyönyörű mintájú cirmos lányka. 4 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, duplán oltott (kombi+leukózis), kicsit félős, de nagyon aranyos, dorombolós ciclány. Testvérével, Tóbiással együtt is örökbe fogadható.

Missy

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Missy, Frici cica anyja, aki 2010. tavaszán látta meg a napvilágot. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma kapta meg az első kombi oltását. Még kicsit félénk, hiányzik neki a régi gazdája, a megszokott helye, de barátságos, kedves, nyugodt cica.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com

Frici

2011. december 20., kedd

Macskavilág Alapítvány gondozásában gazdit keres Frici, a 2011. május 3-án született kandúrka. Ivartalan, FIV/FeLV negatív, ma megkapta első kombi oltását. Kedves, dorombolós, bújós cica. Korábbi gazdája külföldre utazik, így került hozzánk.

További infók: zoli(kukac)macskavilag(pont)com

elveszett cica

2011. december 20., kedd

2011.12.16-ra virradó éjjel Szegedről, az Árkád környékéről, házunk udvarából elkóborolt 1,5 éves cirmos (nem ivartalanított) kandúrom. A házi cica egyik jellegzetessége, hogy egy erősen sötét- feketés csík fut végig a feje tetejétől a farka végéig a hátán, a szája környéke pedig vajszínű, ill. ami azonosíthatóvá teszi az az, hogy az egyik füle felső részét korában kikarmolták és ott a bőr nem forrt össze teljesen, így egy kb. gyufaméregnyi helyen “cakkos”, “szakadt” a jobb füle.

Kérem a megtalálót (jutalom ellenében) keressen meg, írjon a
gk.chris(kukac)citromail(pont)hu ill.
godatsk(kukac)gmail(pont)com címekre! Köszönöm!

Mikro Szutyi gazdit keres!

2011. december 20., kedd

Mikro a vagány kiskandúr egy nap besétált az udvarunkba kiéhezetten, loncsosan. Rögtön bevette magát a honi macskabandába, mintha mindig is ide tartozott volna….Loncsos, olajfoltos volt a bundája, talán egy autó motorteréből mászhatott elő. Dorombolós, ölbemászós, ragaszkodó kisfiú. Kb 4 hónapos lehet most, almot remekül használja. Bolhairtót, féreghajtót kapott, 1 kombinált oltással vár saját szerető, felelősségteljes családra! Megbeszélés szerint ivartalanítását is megoldom.


Gazdikereső cicatesók

2011. december 20., kedd

2 pici,csodaszép, fehér cicus várja az álomgazdit! Féregtelenítve, bolhátlanítva vannak. Mindent megesznek, dorombolós, játékos macsekok.


Chips gazdit keres

2011. december 18., vasárnap

Gazdit keres Chips, a 3 hónapos cirmos kandúr. Bújós, kedves, dorombolós, sintértelepről menekült kölyök macsek. Budapesten vagy Gy-M-S megyében vehető át.


Double Trouble

2011. december 17., szombat

Tegyél valami jót! Ments meg egy kutyát!

2011. december 17., szombat

Figyelem!

A Gödöllői Gyepmesteri Telepen altatásra készülnek. Jelenleg 50 kutya van bent 25 helyre. Min. 10 kutyát ki kell hozni, hogy ne altassanak!
Bármelyik kutyát választhatod! Ha, tudsz, fogadj be egy kutyát és javasold másoknak is! Nem kérnek pénzt a kutyáért, és házhoz is szállítják. A kutyák veszettségi oltással rendelkeznek és chipezve vannak.
Köszönöm, hogy segítesz!

Képek1
Képek2

ÉRD: 06-20-5548-450

SOS, altatás elől mentett németjuhász gazdit keres!

2011. december 17., szombat

Tina, 1,5 éves németjuhász keverék, ivartalanított, oltott szuka.
Tegnap (2011.12.15-én) el akarták altatni, mert félős (?), de ezt mi nem tapasztaltuk. Szerencsére az állatorvos nem altatta el. A ,,gazda” viszont nem akarja tartani. Tina egy nagyon sportos kutya, akit egy kennelben tartanak, amiből alig lát ki.
A ,,gazdától” 2 hét haladékot kaptunk, hogy gazdit keressünk neki.
Amit az új gazdinak tudnia kell: A kutyával sokat kell foglalkozni, mert nem jól szocializált. 2. Sokat kell vele futnia, sportolnia.
Helyileg Kisorosziban van, de szállítása megoldható.

Érd. nálam: 06-20-9766-883


Eltűnt Samu!

2011. december 16., péntek

Eltűnt Samu, másfél év körüli ivartalanított szürke cirmos kandúr cica Budapesten Zuglóból. 2011. december 14-én kora délután kikéredzkedett, és azóta nem jött haza. Egy piros (bordó) színű velúr nyakörv volt rajta.


Gazdit keres Jónás!

2011. december 16., péntek

Jónás kb. 2011. júliusban született, immár ivartalanított kiskandúr.
Kutya-, macska- és gyerekkompatibilis. Kissé még bizalmatlan, idő kell neki még feloldódik. Oltási programját megkezdtük, külső és belső parazitamentesítésen átesett. Szerződéssel fogadható örökbe.


Gazdit kereső cicus

2011. december 15., csütörtök

Ez a tünemény 5 hónapos sziámi lány cica szerető gazdit keres minél hamarabb, mert a jelenlegi helyen sajnos nem tud maradni.
Élénk és igazán játékos!! 😀

A cicus Nyíregyházán tartózkodik és a
30-329-8544 számon lesz megtalálható.

Újabb mentett gazdikereső kölyökkutyák Nyíregyháza

2011. december 14., szerda

Utcáról mentett gyönyörű zsemlegombócok gazdit keresnek! Két teljesen különböző személyiségű kiscsaj!
A krémszínű Kármen a szélvész, akit alig lehet fotózni is, nem áll meg egy percre sem. Megy-megy-megy, rohan-fut-szalad, nem fárad, igazi pörgős kölyökkutya.
A világosbarna Kuglóf, aki nyugis, kicsit félénkebb, de napról napra oldódik. Szerintem nagyon hasonlít egy vizslára.
Bármit megesznek, jelenleg jobban ízlik nekik a kenyér, mint a táp. 🙂 Nagyon szeretik a labdát, de akár egy fadarabbal is eljátszanak.

Két kombinált oltással és chippel ellátva keresik az új, igazi gazdikat, akik egy életre boldog otthont biztosítanak nekik! Örökbefogadási szerződéssel, minimális költségtérítéssel vihetők el. Figyelem: ezekkel a feltételekkel mentesülnek az ebadó alól!!!!

Érd:
anita.toth(kukac)gmail(pont)com vagy
0670-3826210
További fotók:
http://indafoto.hu/habcica/karmenkuglof


Gyönyörű ikerpár S.O.S. szerető gazdit keres!

2011. december 14., szerda

Mi is egy meleg otthont, egy kedves gazdit és szép karácsonyt szeretnénk!
Lilike és Cilike kb. 7 hónapos ikertestvérek.

Mindketten emberi társasághoz szokott, szelíd, kedves, ápolt külsejű, gyönyörű szürke-fehér, ivartalanított nőstény cirmos kiscicák.

Lilike és Cilike ikrek, együtt nőttek fel és szeretnének továbbra is együtt maradni.
Mindketten alomtiszták, nagyon kedvesek, szeretnek együtt játszani és kergetőzni.

Lilike nagyon bújós, csendes cicuska, nagyon szeret ölben lenni, s ölben aludni.
Cilike kissé elevenebb, tartózkodóbb és kevésbé szeret sokáig ölben lenni.

Az ikrek már egy ideje lakásban vannak, ezért a téli hideg hónapokban kizárólag benti cicaként (!),melegebb időben a kertbe való kijárással is tarthatók.

Lilike és Cilike fényképes oltási könyvvel és örökbefogadási szerződéssel fogadhatók örökbe. Külső-belső parazita mentesítve és kombinált oltással oltva vannak.

Kizárólag felelős gazdi jelentkezését várjuk!
E-mailben kérésre színes fotókat is tudunk küldeni.

További információ:
Mobil: 06 30 271 9990
E-mail: s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com


Sissi gazdát keres

2011. december 13., kedd

Sissi egy 4-5 hónap körüli nagyon aranyos, játékos kiscica, akit meguntak a gazdái és költözéskor egyszerűen kidobták, mert “már nem kell”… A ház udvarán lakott pár hétig és néhány lakótól kapott enni, de ott nem maradhatott. Most ideiglenes befogadónál van, de végleges gazdit keresünk neki mielőbb. Még kicsit félénk, de már teljesen szobatiszta.
(2011. december 10.)


elveszett Zakó, a félős kandúr a 14. kerületből!

2011. december 12., hétfő

Zakó 2011. 12. 04-én tűnt el a bp 1142 Dorozsmai u-ból.l.
Ivartalanított fiú, félős, közelítésre fúj, de nem karmol-harap.
Nagyon szeretném megtalálni őt, jutalom a nyomravezetőnek, megtalálónak!

06702125124
kergab(kukac)gmail(pont)com


Labrador-dán dog keverék kiskutyák gazdit keresnek

2011. december 12., hétfő

Labrador-dán dog keverék kiskutyák gazdit keresnek Budakalászról. December 15-én lesznek 2 hónaposak. Ha igény van rá, be tudják Őket oltatni olcsón. Már elég jól esznek, száraz tápot és főtt kaját is, úgyhogy bármikor elvihetők. Születésüktől udvaron vannak tartva. Gyerekhez vannak szokva, ideális családi kutyák. Már most 6 kilósak, úgyhogy nagy testűek lesznek!

Érd: 06-20-9106-641.


Kutyát és Cicákat szeretnénk sürgősen nagyon jó helyre

2011. december 10., szombat

Kutyát és Cicákat szeretnénk sürgősen nagyon jó helyre, szerető Gazdihoz eljuttatni, mert sajnos ( haláleset következtében) otthon nélkül maradtak.
Csöpi, kan kutya, kb 11 éves, ezidáig kertben élt, imád játszani, nagyokat sétálni, kicsit hamis,így nagyon jó házőrző, de nagyon szereti a vele való foglalkozást. A Cicák két idősebb egy fiú és ( egy lány,ivartalanítva ), kedvesek, ragaszkodóak. Ezen kívül egy Mamacica, négy ,három hónapos kicsivel, akik nagyon elevenek, (2 lány, két fiú) várják lehetséges befogadásukat(ők kóbor állatok)de nagyon szépek, mind egy helyen a Bp.XVII,K-ben találhatóak.
Vállalnák a látogatásukat, illetve az ellátásukba is segítenénk, csak egy tartható helyre lenne szükségük.

T: 06-30-2472616

keressük Púder cicát!

2011. december 09., péntek

2011. dec. 5-én elveszett cicalány a 19 kerületben a Zoltán utcából!
Púder ivartalanított lány, 1-2 éves, szürke, jellegzetes narancs folt van a homlokán.
Jutalom a megtalálónak, nyomravezetőnek! Púder félénk, megfogni nehéz, kérem hívjanak, ha látják vagy tudják hol tanyázik.

telefon: 0620 3 70 80 80
lazsofi(kukac)gmail(pont)com

nagyon szeretnénk a nyomára akadni, kisgyermekünk várja haza.
köszönöm!

Elveszett a KisCicám :(

2011. december 09., péntek

2011.12.08.-án reggel Kecskemét- Műkertvárosból elveszett egy 1 év körüli ivartalanított kan cicus.
Fő ismertetője a farka, mely egy ecsetre hasonlít. Fekete és a végén fehér bojt van.
Nagyon hiányzik, nagyon szeretjük. Várjuk haza.

Kérem ha bárki bármilyen információt tud róla jelezzen a:
+ 36 20 264 88 05 s számon.

Nagyon köszönöm!

Elveszett cica

2011. december 07., szerda

2011. november 30-án este Debrecenben az Újkertben elveszett egy féléves, ivartalanított perzsa kandúr cica. Nagyon barátságos, bújós. A két kislányommal abban bízunk, hogy a karácsonyt talán már velünk töltheti.


Talált cica

2011. december 07., szerda

Szeged-Alsóvárosban a Pásztor utca környékén 2011. november 26-án egy barátságos vörös-fehér fiatal (kb. féléves), nem ivartalanított kandúr házimacska bejött az udvarunkba, és azóta itt lakik. Elzavarni nem lehetett, többszöri próbálkozás után is mindig visszajött. Az én macskáimmal gyorsan összebarátkozott, így enni is kap, de ha gazdájának hiányzik, mégis visszaadnám…

Tel.sz.: 30/257-7368


Nyafi gazdát keres

2011. december 07., szerda

Kedves Mindenki!
Gazdái külföldi munkavállalása miatt gazdit keres a kis fekete 8 hónapos kandúr, Nyafi Bántalmazás elől mentett cica, igazán megérdemel egy jó gazdát.
Nyafi egy igazi tündér szeretetreméltó kis macska,picit kurta farokkal.


Gazdikereső cicák

2011. december 01., csütörtök

A Szentendrei Árvácskában találtak menedéket ezek a középkorú, nyugodt és gyönyörű lánycicák. Az egész életüket lakásban töltötték, nyugodt, kedves összeszokott cicák. Ivartalanítva adhatók örökbe. Nagyon megérdemelnének egy szerető gazdit.

Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület
2000. Szentendre, Izbég, Szentlászlói út – külterület
Levelezési cím:: 2001. Szentendre, PF. 270.
Képviselő: Sztakó Jánosné elnök
Telefon: 06 20 571 6502
További telefonszámok:
06 20 216 3100
06 20 220 0223
06 20 923 0212
06 20 215 7263

E-mail: arvacska.szendre(kukac)freemail(pont)hu
web: www.arvacska.hu

Barackvirág

Bubi

Borzas

VÖRI

Lord kutyus

2011. december 01., csütörtök

Lord, a négy hónapos keverék kan kiskutya oltva, chipezve várja életre szóló gazdáját.
Jelenleg ideiglenes befogadójánál lakik, aki sajnos hajléktalan, így a kiskutya fizikai és lelki állapota aggodalomra ad okot.
Előzetes egyeztetés szerint találkozó magánlakásban illetve Gazdagrét belső szabad területén gond nélkül megoldható.
Lordot már elhagyták egyszer, és járt az Illatos úton is, eddigi élete tehát nem volt könnyű – de szakértői vélemény szerint, megfelelő kezekben egy hét alatt elfelejti majd minden búját-baját.
Elbűvölő személyiségét bizonyítja, hogy kutyaoviban szocializálódhat hetente egyszer, és kedvezményt kapott az Őrmezői kutyaiskolába, ha majd elég nagy lesz hozzá.

+3620/210-5581